ReputGlory1 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 ποιο skip μωρέ,δεν υπάρχει skip.. κάνε καθαρή εγκατάσταση. απ' ότι βλέπω στο screenshot το κάνεις από μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c_access Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 ωραιά και οι 2 σας,διαβάστε τί έγραψα πιο προσεχτηκά 1ον δεν χρειαζεται να εισαι ειρωνικος, να βοηθησουμε θελουμε. Εφοσων λοιπον γραφεις οτι ετρεξες το setup μεσα απο τα windows και εκανες upgrade, οταν σου ζητησε κλειδι θα επρεπε να εχεις και την επιλογη να το κανεις skip. Θα βοηθουσε να μας στειλεις ενα sreenshot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 κάνε καθαρή εγκατάσταση. απ' ότι βλέπω στο screenshot το κάνεις από μέσα. ε ναι,αφού έτσι δεν είπαμε ότι πρέπει να γίνει αρχικά; Να κάνω upgrade από 7 σε 10,και μετά να κάνω clean install. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis_ts Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 κοίτα λογικά αν η microsoft αποσύρει τα generic θα δουλεύουν τα δικά μας... οπότε όλα οκ. Δηλαδη απο τη στιγμη που προλαβαμε να τα ενεργοποιησουμε, θα τα εχουμε για παντα? Δεν εχω καταλαβει ακριβως για ποιο λογο υπαρχουν τα generic keys. Aν ειναι ετσι δεν μπορουν ολοι να περασουν το generic key και να ειναι κομπλε? Δεν υπαρχει λογος να εχεις κλειδι απο 7/8/8.1. Παραξενο μου φαινεται ρε συ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Περασα Win 10 Home x64 σε ενα PC το οποιο δεν ειχε καθολου λειτουργικο, ειχα κανει το δισκο low level format. Kατεβασα το iso με το tool της ms, το εγραψα σε dvd και εκανα clean installation, χυμα, χωρις να βαλω product key. Φυσικα μου ελεγε ''windows in not activated''. Εκανα τη διαδικασια που περιγραφεται παραπανω με τα generic keys και ενεργοποιηθηκαν αμεσως. Το θεμα ειναι για ποσο χρονικο διαστημα θα λειτουργουν με το generic key? Λογικά μπορεί για 30 μερές η να έχεις κλειδί και καλα ότι είχες πειρατικά win και να κάνεις τα βασικά πράγματα που έλεγε η ms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 1ον δεν χρειαζεται να εισαι ειρωνικος, να βοηθησουμε θελουμε. Εφοσων λοιπον γραφεις οτι ετρεξες το setup μεσα απο τα windows και εκανες upgrade, οταν σου ζητησε κλειδι θα επρεπε να εχεις και την επιλογη να το κανεις skip. Θα βοηθουσε να μας στειλεις ενα sreenshot. 1ον)υπάρχει screenshot 2ον)δεν βοηθάτε έτσι 3ον)μάλλον δεν ξέρετε να διαβάζετε,γιατί δεν έγραψα ότι έκανα upgrade πουθενά..Πήγα να κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManMan Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Γεια σας παιδιά, Είμαι ο μόνος που δεν έχει λάβει ειδοποίηση για την εγκατάσταση των windows 10? Έχω τα 8.1 και έχω κάνει κανονικά την παραγγελία αλλά μου λεεί οτι θα ειδοποίηθώ όταν είναι έτοιμα. Χθες δν επρεπε να γίνει αυτο? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReputGlory1 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δηλαδη απο τη στιγμη που προλαβαμε να τα ενεργοποιησουμε, θα τα εχουμε για παντα? Δεν εχω καταλαβει ακριβως για ποιο λογο υπαρχουν τα generic keys. Aν ειναι ετσι δεν μπορουν ολοι να περασουν το generic key και να ειναι κομπλε? Δεν υπαρχει λογος να εχεις κλειδι απο 7/8/8.1. Παραξενο μου φαινεται ρε συ. μπορεί να είναι και μέχρι να τελειώσει και όλος ο χαμός με τους severs και τα activations. Είναι ένας χαμούλης. ε ναι,αφού έτσι δεν είπαμε ότι πρέπει να γίνει αρχικά; Να κάνω upgrade από 7 σε 10,και μετά να κάνω clean install. Ούτε με update είναι fixed ότι θα ενεργοποιηθούν. Είτε spamάρεις το activate είτε κοιτάς αυτό που έγραψα πιο πάνω που δούλεψε σε όλους όσους το έχω πει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Ακομα δεν εχω καταλαβει τι παιζει με τις πειρατικες εκδοσεις και αν πηγαινουν στην αυθεντικη εκδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c_access Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 1ον)υπάρχει screenshot 2ον)δεν βοηθάτε έτσι 3ον)μάλλον δεν ξέρετε να διαβάζετε,γιατί δεν έγραψα ότι έκανα upgrade πουθενά..Πήγα να κάνω. Θα μας τρελανεις μωρε; Προσπαθω να βοηθησω και βρισκω και τον μπελα μου; Αυτο εγραψες λοιπόν,έχω ένα pc με windows 7 home premium original..και από το tool κατέβασα το ISO windows 10 pro. Μέσα από windows πάτησα να κάνω upgrade αφού έκαψα το ISO και μου ζητάει cdkey...βάζω των 7,και μου λέει ότι είναι λάθος..Τί άλλο cdkey έχω;Μήπως έπρεπε να κατεβάσω άλλη έκδοση 10,όπως δείχνει εδώ; Πώς θα προχωρήσω;Ούτε upgrade δε μπορώ να κάνω. Δεν βγάζει errors,λέει μόνο ότι είναι λάθος το κλειδί. Πηγες λοιπον να κανεις upgrade οπως σωστα λες, Στο screenshot που εβαλες στο ποστ σου μας δειχνεις το αποτελεσμα της προσπαθειας να βαλεις το κλειδι. Στην προηγουμενη οθονη, εκει που βαζεις το κλειδι, απο κατω ακριβως με μικρα γραμματα θα επρεπε να εχεις ενα κουμπακι Skip. Ξανακανε την διαδικασιας του upgrade και να εισαι λιγο πιο υπομονετικος, ευγενικος και παρατηρητικος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 1ον)υπάρχει screenshot 2ον)δεν βοηθάτε έτσι 3ον)μάλλον δεν ξέρετε να διαβάζετε,γιατί δεν έγραψα ότι έκανα upgrade πουθενά..Πήγα να κάνω. Απ οτι ειδα εχεις win 7 home prem, αρα πας σε win 10 home οχι pro... Ενεργοποίησα και 2ο PC με τον τροπο που προανεφερα και μαλιστα με την πρωτη.http://www.insomnia.gr/topic/539337-%CE%BD%CE%AD%CE%B1%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CF%81%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1-windows-thresholdwindows-10/?view=findpost&p=54172917 Εφοσον ειναι μεσω ΚΜΣ δεν ειναι 180 μερες η ενεργοποιηση? Δοκιμασε μια slmgr -xpr να δεις τι βγαζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReputGlory1 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 αναμενόμενο αλλά κάντε το έτσι προς το παρόν μέχρι να στρώσουν τα πράγματα. Γίνεται και για τα πειρατικά αφού στην ουσία έκανα καθαρή εγκατάσταση και δεν μένει τίποτα από τα προηγούμενα windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueangel3 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Γεια σας παιδιά, Είμαι ο μόνος που δεν έχει λάβει ειδοποίηση για την εγκατάσταση των windows 10? Έχω τα 8.1 και έχω κάνει κανονικά την παραγγελία αλλά μου λεεί οτι θα ειδοποίηθώ όταν είναι έτοιμα. Χθες δν επρεπε να γίνει αυτο? Ευχαριστώ μην ανησυχείς που δεν εχεις λάβει ακόμα την ειδοποίηση,δεν είσαι ο μόνος οι περισσοτεροι δεν την εχουν πάρει ακόμα.η Μicrosoft είπε ότι όλοι οσοι έχουν κανει κράτηση θα λάβουν τα win10 σταδιακά...σε λίγες μέρες θα τα έχεις αν βιάζεσαι μπορείς να τα κατεβάσεις κανονικά από το tool της ms (οπως κάνουμε τωρα σχεδον όλοι μας) εμενα ποιός θα με βοηθήσει που εχω υδρώσει από το πρωί να λύσω αυτο το πρόβλημα ???? Σφάλμα σύνδεσης SSL ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR Απόκρυψη λεπτομερειών Δεν είναι δυνατή η πραγματοποίηση ασφαλούς σύνδεσης στο διακομιστή. Ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα με το διακομιστή ή να απαιτείται πιστοποιητικό ελέγχου ταυτότητας πελάτη που δεν διαθέτετε. τι να ΚΑΝΩ !!!??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Θα μας τρελανεις μωρε; Προσπαθω να βοηθησω και βρισκω και τον μπελα μου; Αυτο εγραψες Πηγες λοιπον να κανεις upgrade οπως σωστα λες, Στο screenshot που εβαλες στο ποστ σου μας δειχνεις το αποτελεσμα της προσπαθειας να βαλεις το κλειδι. Στην προηγουμενη οθονη, εκει που βαζεις το κλειδι, απο κατω ακριβως με μικρα γραμματα θα επρεπε να εχεις ενα κουμπακι Skip. Ξανακανε την διαδικασιας του upgrade και να εισαι λιγο πιο υπομονετικος, ευγενικος και παρατηρητικος η προηγούμενη οθόνη είναι αν θέλω να περάσει ότι updates έχουν τα 10 ή όχι.Πουθενά δεν υπάρχει επιλογή skip.Μπαμ κατευθειαν μετά με πάει να περάσω cdkey. Δεν είμαι και τυφλός Απ οτι ειδα εχεις win 7 home prem, αρα πας σε win 10 home οχι pro... yep.. Καλώς,το φαντάστικα,και ήδη άρχισα από αυτό το pc να κατεβάζω τα 10 home Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c_access Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 η προηγούμενη οθόνη είναι αν θέλω να περάσει ότι updates έχουν τα 10 ή όχι.Πουθενά δεν υπάρχει επιλογή skip.Μπαμ κατευθειαν μετά με πάει να περάσω cdkey. Δεν είμαι και τυφλός yep.. Καλώς,το φαντάστικα,και ήδη άρχισα από αυτό το pc να κατεβάζω τα 10 home Οκ, τοτε οπως σου ειπα και ο φιλος πιο πανω το μονο που μενει ειναι να περασεις αλλη εκδοση win 10. Good luck 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις