Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Έβαλα και εγώ  τα 10αρια μέσω update, και όλα καλά είναι activated. Δύο παρατηρήσεις μόνο.
1) Στον chrome(και μόνο στον chrome) όταν πάω να γράψω κάτι π.χ windows στην url bar αργεί  αρκετά να βγάλει τι γράφω και ορισμένες φορές κάνει autocomplete με την πιο πρόσφατη αναζήτηση που αρχίζει με το ίδιο γράμμα(π.χ . Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεται οπότε ορίστε screenshot (γράφω windows αλλά κάνει autocomplete με το "Wikipedia IDEA" που έψαξα χτες, ενώ μετά από 1-2 sec το βγάζει το windows).

2) Οι μπλε γραμμές που έχουν τα προγράμματα στην taskbar είναι λίγο σπαστικές. Αλλά ίσως τις συνηθίσω.
Αυτά από εμένα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

λοιπόν,έχω ένα pc με windows 7 home premium original..και από το tool κατέβασα το ISO windows 10 pro.

Μέσα από windows πάτησα να κάνω upgrade αφού έκαψα το ISO και μου ζητάει cdkey...βάζω των 7,και μου λέει ότι είναι λάθος..Τί άλλο cdkey έχω;Μήπως έπρεπε να κατεβάσω άλλη έκδοση 10,όπως δείχνει εδώ;

Πώς θα προχωρήσω;Ούτε upgrade δε μπορώ να κάνω.

Δεν βγάζει errors,λέει μόνο ότι είναι λάθος το κλειδί.

77d1c0e0f792c3980257513cde634d70d2db42c4

Σκέφτηκα να κατεβάσω instant το update πάλι από το tool..και τώρα το έχω και κατεβάζει

Μαγκες δεν θα το πιστεψετε !!! αλλα μολις ενεργοποιησα τα windows 10 !!!!! Yes !!! μετα απο μια μερα που συνεχεια ελεγε οτι το κλειδι μου ειναι ψευτικο κ.τ.λ το δεχτηκε ! Απλα πρεπει να συνδεσετε το microsoft account(η οποιδηποτε mail account με το οποιο μπηκατε  στον υπολογιστη σας, για πρωτη φορα) εκει που λεει "αλληλογραφια". Μετα κανετε επανεκκινηση και πατατε το κουμπι "ενεργοποιηση" απο τις ρυθμισεις. Αν δεν λειτουργησει ξανα ξανα ξανα ξανα ξανα ξανα ξανα ξανα ξανα επανεκκινηση και "ενεργοποιηση" μεχρι να το δεχτει, και ειστε κομπλε. ετσι λειτουργησε σε μενα :) Ευχαριστω ολα τα παιδια που με βοηθισαν χθες. Ελπιζω να μπορεσω να βοηθισω και γω καπως καποιον :)

Μπράβο άλλαξε και την υπογραφή σου...

Καλησπέρα. Έβαλα και εγώ τα 10αρια μέσω update, και όλα καλά είναι activated. Δύο παρατηρήσεις μόνο.

1) Στον chrome(και μόνο στον chrome) όταν πάω να γράψω κάτι π.χ windows στην url bar αργεί αρκετά να βγάλει τι γράφω και ορισμένες φορές κάνει autocomplete με την πιο πρόσφατη αναζήτηση που αρχίζει με το ίδιο γράμμα(π.χ . Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεται οπότε ορίστε screenshot (γράφω windows αλλά κάνει autocomplete με το "Wikipedia IDEA" που έψαξα χτες, ενώ μετά από 1-2 sec το βγάζει το windows).

2) Οι μπλε γραμμές που έχουν τα προγράμματα στην taskbar είναι λίγο σπαστικές. Αλλά ίσως τις συνηθίσω.

Αυτά από εμένα.

Με τον Edge έχεις αυτό το πρόβλημα;Δοκίμασε να κλείσεις το hardware acceleration στον chrome.

• Like 1

λοιπόν,έχω ένα pc με windows 7 home premium original..και από το tool κατέβασα το ISO windows 10 pro.

Μέσα από windows πάτησα να κάνω upgrade αφού έκαψα το ISO και μου ζητάει cdkey...βάζω των 7,και μου λέει ότι είναι λάθος..Τί άλλο cdkey έχω;Μήπως έπρεπε να κατεβάσω άλλη έκδοση 10,όπως δείχνει εδώ;

Πώς θα προχωρήσω;Ούτε upgrade δε μπορώ να κάνω.

Δεν βγάζει errors,λέει μόνο ότι είναι λάθος το κλειδί.

Σκέφτηκα να κατεβάσω instant το update πάλι από το tool..και τώρα το έχω και κατεβάζει

Πατα Skip

Πατα Skip

Επίσης έχουν κάτι προβλήματα με το σύστημα και μερικοί δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν αλλά λέει προσπαθούν να το διορθώσουν...

Είχα το πρωί με ένα παλικάρι συζήτηση απο τη microsoft που ήξερε πολλά και του είαπ οτι σπουδάζω πληροφορική οπότε μπορεί να μου λεει οτι όρους ήθελε και μου εξηγησε οτι μεσω του tool αν κανουμε upgrade και μετα αποτυχει να κανει activate λεει ειτε μπορουμε να περιμενουμε λιγακι λόγου υπερβολικού φόρτου του συστηματος ειτε δεν εχει γινει σωστα το upgrade δηλαδη μου ειπε οτι το συστημα για καποιο λογο δεν δημιουργησε σωστα το patch ωστε να περαστεί το νέο κελιδί δωρεάν στα 10 αυτό λεεί μπορείτε να δειτε με ενα τηλ από λέγοντας μας το product id δυστηχώς λεει στα 10 δεν υπάρχει τηλεφωνική ενεργοποιήση καθως όλα γίνονται από το server αυτοματα

ποιο skip μωρέ,δεν υπάρχει skip..

Μήπως πήγες να κάνεις καθαρή εγκατάσταση πριν κάνεις την αναβάθμιση; Εμένα, όταν έκανα την αναβάθμιση, δε μου ζήτησε πουθενά κλειδί.

ποιο skip μωρέ,δεν υπάρχει skip..

Εαν εκανες upgrade υπαρχει. Εχει αναφερθει πολλες φορες σε προηγουμενα posts.

Πατας skip, προχωραει και ολοκληρωνετε η εγκατασταση και μετα απλα περιμενεις να ενεργοποιηθουν ή χρησιμοποιεις τον οδηγο που εδωσε πιο πανω ο ReputGlory1

Περασα Win 10 Home x64 σε ενα PC το οποιο δεν ειχε καθολου λειτουργικο, ειχα κανει το δισκο low level format. Kατεβασα το iso με το tool της ms, το εγραψα σε dvd και εκανα clean installation, χυμα, χωρις να βαλω product key. Φυσικα μου ελεγε ''windows in not activated''. Εκανα τη διαδικασια που περιγραφεται παραπανω με τα generic keys και ενεργοποιηθηκαν αμεσως. Το θεμα ειναι για ποσο χρονικο διαστημα θα λειτουργουν με το generic key?

Περασα Win 10 Home x64 σε ενα PC (κατεβασα το iso με το tool της ms, το εγραψα σε dvd και εκανα clean installation, χυμα, χωρις να βαλω product key. Φυσικα μου ελεγε ''windows in not activated''. Εκανα τη διαδικασια που περιγραφεται παραπανω με τα generic keys και ενεργοποιηθηκαν αμεσως. Το θεμα ειναι για ποσο χρονικο διαστημα θα λειτουργουν με το generic key?

κοίτα λογικά αν η microsoft αποσύρει τα generic θα δουλεύουν τα δικά μας... οπότε όλα οκ.

Μήπως πήγες να κάνεις καθαρή εγκατάσταση πριν κάνεις την αναβάθμιση; Εμένα, όταν έκανα την αναβάθμιση, δε μου ζήτησε πουθενά κλειδί.

Εαν εκανες upgrade υπαρχει. Εχει αναφερθει πολλες φορες σε προηγουμενα posts.

Πατας skip, προχωραει και ολοκληρωνετε η εγκατασταση και μετα απλα περιμενεις να ενεργοποιηθουν ή χρησιμοποιεις τον οδηγο που εδωσε πιο πανω ο ReputGlory1

ωραιά και οι 2 σας,διαβάστε τί έγραψα πιο προσεχτηκά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...