Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι λέει η Technical Preview ; Είναι stable ; Δοκιμάσατε κάνα παιχνιδάκι ; Προσωπικά δεν θα τα βάλω μέχρι να βγουν drivers για WDDM 2.0(Dx12) και από ότι διαβάζω, μόνο η τελική έκδοση θα είναι έτσι.

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι λέει η Technical Preview ; Είναι stable ; Δοκιμάσατε κάνα παιχνιδάκι ; Προσωπικά δεν θα τα βάλω μέχρι να βγουν drivers για WDDM 2.0(Dx12) και από ότι διαβάζω, μόνο η τελική έκδοση θα είναι έτσι.

Πάρα πολύ stable, πόσο μάλλον για preview έκδοση. Μάλλον ο πυρήνας δεν έχει υποστεί μεγάλες αλλαγές απ' την 8.1 που ήταν επίσης εξαιρετικά σταθερή. Κάποιο σοβαρό παιχνιδάκι δεν έχω δοκιμάσει ακόμα, μόνο κάποια 'ψιλοβαριά' του store (πχ. asphalt 8, minion rush).. δεν νομίζω να έχει πρόβλημα πάντως, οι υπάρχοντες drivers των 8.1 φαίνεται να λειτουργούν μια χαρά

Δημοσ.

Τα έχω περάσει στο laptop (στο οποίο έχω την άνεση να σβήνω λειτουργικά όποτε μου έρθει όρεξη - κοινώς δεν έχω πρόβλημα να κάνω πάλι φορμάτ όταν βγει η consumer preview) και ειλικρινά δεν έχω ούτε ένα ζήτημα. Το μόνο θέμα ήταν μέχρι να εγκαταστήσω στην αρχή χειροκίνητα τον driver για την ασύρματη κάρτα δικτύου. Από εκεί και πέρα τα βρήκε όλα και δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα.

Δημοσ.

Νομίζω έχει κυκλοφορήσει ήδη η Consumer Preview.

Αν έδινες και το λινκ....

.........

Δημοσ.

Παίδες, εγώ δοκίμασα να τα περάσω στο λάπτοπ, που έχω τα 8.1, κι ενώ έκανα τα βήματα σωστά, κατά την προετοιμασία του setup μου βγάζει αυτό που έχω επισυνάψει.

Ξέρετε γιατί γίνεται αυτό;

post-59137-0-12157200-1413640979_thumb.png

Δημοσ.

Την καλημερα μου τα περασα και εγω σημερα το πρωι στο Oracle VM VirtualBox και εχω να πω οτι ειναι παρα πολυ ωραια σε συκριση με τα 8.1.

post-242068-0-71778000-1413701365_thumb.png

εγκαταστηστηκαν και οι πρωτες ενημερωσεις:

post-242068-0-07806900-1413701555_thumb.png

Για πρωτη φορα μπαινει και η Κυπρος μας στις γλωσσες:

post-242068-0-28077000-1413701606_thumb.png

Το μονο διαφορετικο που υπαρχει ειναι το Start Menus:

post-242068-0-37458400-1413701707_thumb.png

Αν θελετε το κλασσικο (το metroui το λεγομενο) τοτε:

post-242068-0-76479000-1413701811_thumb.png

το ξεκλεικαρετε αυτο που εχω στον κυκλο και το εχετε :)

• Like 1
Δημοσ.

Το πρόβλημα το δικό μου δεν το έχει αντιμετωπίσει κανείς; Πάλι η γκαντεμιά εμένα χτύπησε;

Αααα ρε Μητσοτάκη!

post-59137-0-27273000-1413710442_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλά μόνο σε μένα ήταν χάλια;

Με το παραμικρό κόλλαγαν, και έκανε 3 λεπτά να συνέλθει..Και πολύ αργά.

Και μιλάμε για καθαρό install σε άδειο δίσκο.

Δημοσ.

Μήπως έπαιζε θέμα με τους οδηγούς της GPU σου ;

Θα ανέβει νέο #Build σήμερα:

Όταν λες έπαιζε, εννοείς κατά την εγκατάσταση; Όχι, μια χαρά ήταν όταν προσπάθησα να βάλω τρέξω το setup.

Παλιότερα είχα ένα θέμα με την κάρτα γραφικών του laptop, σταματούσε να λειτουργεί η κάρτα γραφικών κι έπαιζε με την ενσωματωμένη που έχει η μητρική. Το είχα διορθώσει ,όμως, πριν κάμποσο καιρό.

Λες να επηρεάζει αυτό το setup;

Δημοσ.

Όταν λες έπαιζε, εννοείς κατά την εγκατάσταση; Όχι, μια χαρά ήταν όταν προσπάθησα να βάλω τρέξω το setup.

Παλιότερα είχα ένα θέμα με την κάρτα γραφικών του laptop, σταματούσε να λειτουργεί η κάρτα γραφικών κι έπαιζε με την ενσωματωμένη που έχει η μητρική. Το είχα διορθώσει ,όμως, πριν κάμποσο καιρό.

Λες να επηρεάζει αυτό το setup;

Όχι κατά την εγκατάσταση, αλλά κατά την λειτουργία του οδηγού στα Windows 10.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...