Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Τι λέει η Technical Preview ; Είναι stable ; Δοκιμάσατε κάνα παιχνιδάκι ; Προσωπικά δεν θα τα βάλω μέχρι να βγουν drivers για WDDM 2.0(Dx12) και από ότι διαβάζω, μόνο η τελική έκδοση θα είναι έτσι.
revvok Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Τι λέει η Technical Preview ; Είναι stable ; Δοκιμάσατε κάνα παιχνιδάκι ; Προσωπικά δεν θα τα βάλω μέχρι να βγουν drivers για WDDM 2.0(Dx12) και από ότι διαβάζω, μόνο η τελική έκδοση θα είναι έτσι. Πάρα πολύ stable, πόσο μάλλον για preview έκδοση. Μάλλον ο πυρήνας δεν έχει υποστεί μεγάλες αλλαγές απ' την 8.1 που ήταν επίσης εξαιρετικά σταθερή. Κάποιο σοβαρό παιχνιδάκι δεν έχω δοκιμάσει ακόμα, μόνο κάποια 'ψιλοβαριά' του store (πχ. asphalt 8, minion rush).. δεν νομίζω να έχει πρόβλημα πάντως, οι υπάρχοντες drivers των 8.1 φαίνεται να λειτουργούν μια χαρά
DJ_Duker Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Τα έχω περάσει στο laptop (στο οποίο έχω την άνεση να σβήνω λειτουργικά όποτε μου έρθει όρεξη - κοινώς δεν έχω πρόβλημα να κάνω πάλι φορμάτ όταν βγει η consumer preview) και ειλικρινά δεν έχω ούτε ένα ζήτημα. Το μόνο θέμα ήταν μέχρι να εγκαταστήσω στην αρχή χειροκίνητα τον driver για την ασύρματη κάρτα δικτύου. Από εκεί και πέρα τα βρήκε όλα και δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Νομίζω έχει κυκλοφορήσει ήδη η Consumer Preview.
kpav Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Νομίζω έχει κυκλοφορήσει ήδη η Consumer Preview. Αν έδινες και το λινκ.... .........
prezakis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Παίδες, εγώ δοκίμασα να τα περάσω στο λάπτοπ, που έχω τα 8.1, κι ενώ έκανα τα βήματα σωστά, κατά την προετοιμασία του setup μου βγάζει αυτό που έχω επισυνάψει. Ξέρετε γιατί γίνεται αυτό;
thelos257 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Την καλημερα μου τα περασα και εγω σημερα το πρωι στο Oracle VM VirtualBox και εχω να πω οτι ειναι παρα πολυ ωραια σε συκριση με τα 8.1. εγκαταστηστηκαν και οι πρωτες ενημερωσεις: Για πρωτη φορα μπαινει και η Κυπρος μας στις γλωσσες: Το μονο διαφορετικο που υπαρχει ειναι το Start Menus: Αν θελετε το κλασσικο (το metroui το λεγομενο) τοτε: το ξεκλεικαρετε αυτο που εχω στον κυκλο και το εχετε 1
prezakis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Το πρόβλημα το δικό μου δεν το έχει αντιμετωπίσει κανείς; Πάλι η γκαντεμιά εμένα χτύπησε; Αααα ρε Μητσοτάκη!
george200-13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Εγω σημερα την εβαλα την tech preview ενω ειχα 8.1 ειναι οσο σταθερα ειναι και 8.1.....φανταστειται να την ολοκληρωσουν κιολας
johnbond Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Καλά μόνο σε μένα ήταν χάλια; Με το παραμικρό κόλλαγαν, και έκανε 3 λεπτά να συνέλθει..Και πολύ αργά. Και μιλάμε για καθαρό install σε άδειο δίσκο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μήπως έπαιζε θέμα με τους οδηγούς της GPU σου ; Θα ανέβει νέο #Build σήμερα:
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 We’re rolling out our first new build to the Windows Insider Program
prezakis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μήπως έπαιζε θέμα με τους οδηγούς της GPU σου ; Θα ανέβει νέο #Build σήμερα: Όταν λες έπαιζε, εννοείς κατά την εγκατάσταση; Όχι, μια χαρά ήταν όταν προσπάθησα να βάλω τρέξω το setup. Παλιότερα είχα ένα θέμα με την κάρτα γραφικών του laptop, σταματούσε να λειτουργεί η κάρτα γραφικών κι έπαιζε με την ενσωματωμένη που έχει η μητρική. Το είχα διορθώσει ,όμως, πριν κάμποσο καιρό. Λες να επηρεάζει αυτό το setup;
george200-13 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Οταν εννοει καινουριο build θα μας το στειλει μεσω windows update?
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Όταν λες έπαιζε, εννοείς κατά την εγκατάσταση; Όχι, μια χαρά ήταν όταν προσπάθησα να βάλω τρέξω το setup. Παλιότερα είχα ένα θέμα με την κάρτα γραφικών του laptop, σταματούσε να λειτουργεί η κάρτα γραφικών κι έπαιζε με την ενσωματωμένη που έχει η μητρική. Το είχα διορθώσει ,όμως, πριν κάμποσο καιρό. Λες να επηρεάζει αυτό το setup; Όχι κατά την εγκατάσταση, αλλά κατά την λειτουργία του οδηγού στα Windows 10.
Προτεινόμενες αναρτήσεις