Fronimitis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Θελησα να επιστρεψω απο τα 10 στα 7 καθως εκανα εκανα clean install και δεν δεχοταν το activation key,και 2 φορες που προσπαθησα να επιστρεψω,ενω εφτιαχνα bootable usb stick δεν αρχιζε καν την διαδιακασια,δεν εβρισκε τα αρχεια. Τωρα εχω μεινει με μια μπλε οθονη που γραφει recovery και δεν μπορω να κανω τιποτα... Εν το μεταξυ το λαπτοπ μου δεν εχει ουτε dvd player. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Redshift Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 κατεβασε κανενα linux partioning live cd http://gparted.org/livecd.php σβησε ολα τα partitions κ κανε εγκατασταση οτι θες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Αν κατεβασω το tool, θα μου μπουν ελληνικα ή ξενα windows? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Αν κατεβασω το tool, θα μου μπουν ελληνικα ή ξενα windows? To tool βλέπει ότι είσαι ελλάδα οπότε θα κατεβάσει ελληνικά (τουλάχιστον αυτό βλέπω να συμβαίνει σε πολλούς). Μετά τα 8 βέβαια δεν έχεις θέμα καθώς περνάς οποιοδήποτε language pack θέλεις και αλλάζουν πλήρως όλα τα μενού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GBorb Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Το προβλημα παρουσιαζεται σε windows EN με Greek regional settings. Αν αλλαξετε σε US μετα μπορειτε να κανετε upgrade και να κρατησετε ρυθμισεις και προγραμματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Καλημέρα παιδιά μία ερώτηση και από μένα.Το directx 12 από που το κατεβάζουμε;Έκανα ένα google search και δεν βρήκα κάτι.Κατά τα άλλα επίσης δεν μπόρεσα να διαγράψω τα windows old από την εκκαθάριση δίσκου παρότι το έκανα δύο φορές μέχρι τώρα ενώ στην τρίτη που προσπάθησα δεν μου βγάζει καν την επιλογή εκκαθάριση προηγούμενων εκδόσεων windows παρόλα αυτά ο φάκελος windows old φαίνεται κανονικά στον τοπικό δίσκο.Αλλά πιο πολύ με καίει το directx 12 Νομιζω το DX12, το εχεις μολις κανεις update τους drivers (ΑΜD ή Nvidia). Υπενθυμιζω ότι από την σειρα 400 της Nvidia υποστηριζουν DX12, ενώ από AMD οι καρτες CGN (δηλαδή 7000, R7, R9, A APU κλπ). Αν μπεις στο DXDIAG καπου λεει εκδοση DirectX, ψαξε το λιγο.. Επισης, μπορει να μην λεει DX12 (ειδικα αν δεν εχεις καποια αρκετα καινουρια καρτα, δηλαδή καποια της σειρας 900 ή 750Τι) αλλα να λεει 11.1 ή 11.2 που ουσιαστικα DX12 είναι, αλλα όχι σε πληρη υποστηριξη του! Δες αυτό: http://www.pcworld.com/article/2954260/windows/these-graphics-cards-and-processors-support-windows-10s-directx-12-graphics-tech.html Το προβλημα παρουσιαζεται σε windows EN με Greek regional settings. Αν αλλαξετε σε US μετα μπορειτε να κανετε upgrade και να κρατησετε ρυθμισεις και προγραμματα. Δηλαδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Παίδες κάπου είχα διαβάσει ότι με το ίδιο κλειδί μπορείς να ενεργοποιήσεις μέχρι 3 συσκευές... Ισχύει?ξέρει κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokonik_ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Παιδια ξερει κανεις τι σφαλμα είναι αυτο και πως φταχνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnsP Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Ρε παίδες, άλλη η γλώσσα του πληκτρολογίου και άλλο η γλώσσα στα menu. Αγγλική έκδοση έχω. Λογικά έχεις βάλει Ελλάδα εδώ. Άλλαξε το και στο άλλο tab. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whitehat Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Όσοι τρέχετε το MediaCreationTool και σας επιλέγει "by default" τα Ελληνικά... Αλλάξτε το location σε United States!!! Control Panel --> Region and Language --> Location Restart και ξανατρέξτε το MediaCreationTool Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xstreamgamer Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Τελικά είμαι noubas.Το directx12 ήταν ήδη εγκατεστημένο.Τώρα για όσους έχουν αμφιβολία για το αν κάνει δουλειά ένα έχω να πω.Στο Tomb raider 2013 τα έβαλα όλα ultra ακόμα και τα μαλλιά της Λάρας, με antisotropic x16 όλα στο full.Με το προηγούμενο directx11 δεν περπάταγε καθόλου η Λάρα κόλλαγε, τώρα στα ultra όλα, ίσα που πάει λίγο πιο αργά από ότι πρέπει.Αν απενεργοποιήσω τα μαλλιά της από την υψηλή ποιότητα τρέχει κανονικά και ας είναι όλα τα άλλα στα ultra.Και όλα αυτά με μία ταπεινή nvidia geoforce gt 640 Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2015 από xstreamgamer 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jumaru99 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Παιδια ξερει κανεις τι σφαλμα είναι αυτο και πως φταχνεται; Format τον δίσκο για να τον κάνεις convert σε GPT. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ονειρολογίτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Μαγκες δεν θα το πιστεψετε !!! αλλα μολις ενεργοποιησα τα windows 10 !!!!! Yes !!! μετα απο μια μερα που συνεχεια ελεγε οτι το κλειδι μου ειναι ψευτικο κ.τ.λ το δεχτηκε ! Απλα πρεπει να συνδεσετε το microsoft account(η οποιδηποτε mail account με το οποιο μπηκατε στον υπολογιστη σας, για πρωτη φορα) εκει που λεει "αλληλογραφια". Μετα κανετε επανεκκινηση και πατατε το κουμπι "ενεργοποιηση" απο τις ρυθμισεις. Αν δεν λειτουργησει ξανα ξανα ξανα ξανα ξανα ξανα ξανα ξανα ξανα επανεκκινηση και "ενεργοποιηση" μεχρι να το δεχτει, και ειστε κομπλε. ετσι λειτουργησε σε μενα Ευχαριστω ολα τα παιδια που με βοηθισαν χθες. Ελπιζω να μπορεσω να βοηθισω και γω καπως καποιον 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosvou Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Πήρα τηλέφωνο σήμερα το πρωί στην Ελληνική Microsoft για να τους ρωτήσω γιατί το key που έγινε η ενεργοποίηση είναι το generic key των win10 και δεν είναι το δικό μου από τα win8.1 που είχα και δεν ήξεραν να μου απαντήσουν κάτι επιτόπου. Θα επικοινωνήσουν μαζί μου το απόγευμα για να μου πουν γιατί συμβαίνει αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Digital PC Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα,δεν μπορώ να εγκαταστήσω τα windows 10 ούτε από το windows update,ούτε από το εργαλείο που έχει βγάλει η Microsoft ...μου βγάζει σφάλμα στο windows update 8007003 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις