Moderators Inuyasha Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Μπορείς από το System->Advanced System Settings-> Hardware-> Device Installation Settings να κλείσεις τα Updates για drivers. Τώρα αν έχεις κάποιο επίμονο update που θες να ξεφορτωθείς, κατέβασε το Tool από εδώ και κόψε ότι θες. Ετσι εχω τις επιλογες Απο οσο καταλαβαινω μονο οταν το chekaro θα επρεπε να κατεβαζει update για οδηγους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueangel3 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Τσέκαρε αν είναι σωστή η ώρα και η ημερομηνία. τί εννοείς ? στο Chrome ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 epfwwfp.sys αυτο μου βγαζει Έχεις εγκατεστημένο anivirus/internet security της eset; Απεγκατάσταση και ξανα εγκατάσταση την τελευταία έκδοση. Guys, όσο αφορά το tool μην ασχοληθείτε με language pack κλπ. Εγώ που πέρασα ελληνικά πάλι μου έλεγε ότι θα σβήσει τα προγράμματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 δεν ειπα οτι το εχεις σαν display language. απλά οτι υπάρχει. αν δεν υπήρχε δεν θα μπορούσες να γράψεις ελληνικά To ότι μιλάω με greek δεν σημαίνει ότι έχω το greek package. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Και τότε πως γράφεις ελληνικά αφού λες ότι δεν έχεις το greek pack? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos888 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Έχεις εγκατεστημένο anivirus/internet security της eset; Απεγκατάσταση και ξανα εγκατάσταση την τελευταία έκδοση. Guys, όσο αφορά το tool μην ασχοληθείτε με language pack κλπ. Εγώ που πέρασα ελληνικά πάλι μου έλεγε ότι θα σβήσει τα προγράμματα. ναι πραγματι εχω security της eset .. θα το κανω απεγκατασταση και ελπιζω να φταιει αυτο .σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Ρε παίδες, άλλη η γλώσσα του πληκτρολογίου και άλλο η γλώσσα στα menu. Αγγλική έκδοση έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papaflessas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 αν τα windows 8,1 ειναι αυθεντικα το μονο που εχεις να κανεις ειναι να εγκαταστησεις τα windows 10 ως ενημερωση των 8,1 και οχι clean install για να γινει η αλλαγη του κλειδιου σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Redshift Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Για αυτούς που κατεβάζουν από το Πανεπιστήμιο/ΤΕΙ κλπ: Windows 10 EDU ή Windows 10 (Multiple Editions); απο οτι εψαξα τα edu ειναι περιπου σαν τα enterprise ,δλδ μαλλον καλυτερα απο pro κ σιγουρα καλυτερα απο home,εγω edu κατεβασα Windows 10 EDU Windows 10 Education is available just for education customers in volume licensing programs. Windows 10 Education includes features from Windows 10 Enterprise that are ideal for advanced security, and the comprehensive device control and management needs of today’s educational institution. Windows 10 Education also enables simplified deployment in the education space; this edition provides a direct path for many devices to upgrade from Windows 10 Home or Windows 10 Pro. Windows 10 (Multiple Editions) Please note: This installation file contains Windows 10 Professional and Windows 10 Home. Please refer to your product keys to determine which products are included with your subscription. http://superuser.com/questions/946936/what-are-the-differences-between-the-windows-10-editions Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jumaru99 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Ετσι εχω τις επιλογες Απο οσο καταλαβαινω μονο οταν το chekaro θα επρεπε να κατεβαζει update για οδηγους Κάνε rollback στον προηγούμενο driver ή σε αυτόν της επιλογής σου τέλος πάντων και χρησιμοποίησε το tool που σου έδωσα να κόψεις το update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 εγω δεν καταλαβαινω που κολησατε με την γλωσσα...των μενου κλπ...κοιτατε τι εχετε και στο tool στην 1η οθονη βαζεις την γλωσσα ..αν θαναι 32/64μπιτ και την εκδοση των 10.... ουτε language pack ουτε τπτ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Ρε παίδες, άλλη η γλώσσα του πληκτρολογίου και άλλο η γλώσσα στα menu. Αγγλική έκδοση έχω. Capture.JPG δεν σου ειπε κανεις οτι ειναι το ιδιο. σου λέω απλά, αν στην παραπάνω εικόνα, μπορεις να κάνεις τελείως remove τα ελληνικά και να ξανα δοκιμάσεις με το tool. (αλλαξε και το location) σε upgrade απο τα 7->8 ετσι καταφερα να μου εμφανισει την επιλογή για keep programs. τωρα μπορει να μην πιάσει καν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 εγω δεν καταλαβαινω που κολησατε με την γλωσσα...των μενου κλπ...κοιτατε τι εχετε και στο tool στην 1η οθονη βαζεις την γλωσσα ..αν θαναι 32/64μπιτ και την εκδοση των 10.... ουτε language pack ουτε τπτ. Κάνω upgrade από το desktop. ok @guido θα δοκιμάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 εγω δεν καταλαβαινω που κολησατε με την γλωσσα...των μενου κλπ...κοιτατε τι εχετε και στο tool στην 1η οθονη βαζεις την γλωσσα ..αν θαναι 32/64μπιτ και την εκδοση των 10.... ουτε language pack ουτε τπτ. δεν του βγαζει επιλογη για keep programs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Παίδες κάπου είχα διαβάσει ότι με το ίδιο κλειδί μπορείς να ενεργοποιήσεις μέχρι 3 συσκευές... Ισχύει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις