Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από την στιγμη που έχω άλλη γλώσσα, δεν μου δίνει την επιλογή για να μη πειράξει τίποτα.

To tool είναι όντως μαλακισμένο. Εγώ είχα αγγλικά 8.1, μου κατέβασε τα ελληνικά και μου έγραφε ότι θα σβήσει τα προγραμματα μου.

Λεω για να μην τα χασω ας κατεβάσω language pack ελληνικών, κατεβάζω, βάζω προεπιλογή τα ελληνικά κάνω επανεκκινηση και ξανατρέχω το tool. Παπάκια μάντολες, πάλι μου έλεγε ότι θα σβήσει τα πρόγράμματα, ε το δέχθηκα και ησύχασα.

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδη νταβατζιλικη θα κατεβαζει οτι οδηγους θελει η MS?

Ναι φίλε μου... Μόνο απενεργοποίηση όλων των ενημερώσεων και αυτή μόνο μέσω tool που είχε διαθέσει η Microsoft...

Δημοσ.

Multiple Editions μάλλον σου δίνει την δυνατότητα να βάλεις η Home η Pro... Αν είναι έτσι τότε Multiple και Pro θα έβαζα...

Δημοσ.

ρε παιδιά ξέρει κανέις τι σκ@τ@ έχει πάθει το Chrome με το Facebook και το Youtube μετά την εγκατάσταση των Win10 ??

μου βγάζει αυτό το μύνημα :

Σφάλμα σύνδεσης SSL

ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR

ενώ όταν μπαίνω απο τον Edge μια χαρά

Τσέκαρε αν είναι σωστή η ώρα και η ημερομηνία.
  • Like 1
Δημοσ.

edit:αλλαξε την γλωσσα πριν το upgrade

κατι αντιστοιχο ειχε χρειαστει να κάνω σε windows 7 πριν κανω upgrade σε 8 για να μου εμφανισει και την επιλογη για τις εφαρμογες

Τί εννοείς?

Δημοσ.

Καλημέρα. Εμένα μου πήγαν σχετικά όλα καλά αν εξερέσουμε την ενεργοποίηση που την δέχτηκε μετά απο 2 ώρες. Όλα τα προγράμματα τα έφερε κανονικά, το μόνο πρόβλημα που πάει να με τρελάνει είναι, όταν κάνω διπλό κλίκ στον firefox δεν ανοίγει απλά πάει και κάθετε στην κάτω μπάρα. Ανοίγω διαχείρηση εργασιών και τρέχει κανονικά εκεί και μόνο απο εκεί μπορώ να τον κλείσω. Έχετε καμμία ιδέα ρε παιδιά?

Δημοσ.

καλημερα παιδες . χτες εκανα και εγω  αναβαθμιση σε 10 , μεχρι τοτε ολα καλα  ,σημερα ανοιγω το Pc και μου πεταει το εξης σφαλμα σε μπλε  οθονη 

zsttug.jpg

γνωριζει καποιος τι φταιει ? το κανω επαννεκινηση  και μου πεταει αυτο το σφαλμα παντα

Δημοσ.

Στο τέλος στην παρένθεση, μετά το DRIVER_IRQ_NOT_LESS... τι σου γράφει; Κάποιος driver μάλλον κρασάρει.

Δημοσ.

Τί εννοείς?

κάνε απεγκατασταση το ελληνικο language pack. τρέξε το tool πάλι, και λογικά θα σου βγάλει την αγγλική με όλες τις επιλογές

λογικά, δεν παίρνω και όρκο...

τι εκδοση win έχεις;

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά μία ερώτηση και από μένα.Το directx 12 από που το κατεβάζουμε;Έκανα ένα google search και δεν βρήκα κάτι.Κατά τα άλλα επίσης δεν μπόρεσα να διαγράψω τα windows old από την εκκαθάριση δίσκου παρότι το έκανα δύο φορές μέχρι τώρα ενώ στην τρίτη που προσπάθησα δεν μου βγάζει καν την επιλογή εκκαθάριση προηγούμενων εκδόσεων windows παρόλα αυτά ο φάκελος windows old φαίνεται κανονικά στον τοπικό δίσκο.Αλλά πιο πολύ με καίει το directx 12 

Δημοσ.

Στο τέλος στην παρένθεση, μετά το DRIVER_IRQ_NOT_LESS... τι σου γράφει; Κάποιος driver μάλλον κρασάρει.

epfwwfp.sys αυτο μου βγαζει 

Δημοσ.

Καλημέρα. Εμένα μου πήγαν σχετικά όλα καλά αν εξερέσουμε την ενεργοποίηση που την δέχτηκε μετά απο 2 ώρες. Όλα τα προγράμματα τα έφερε κανονικά, το μόνο πρόβλημα που πάει να με τρελάνει είναι, όταν κάνω διπλό κλίκ στον firefox δεν ανοίγει απλά πάει και κάθετε στην κάτω μπάρα. Ανοίγω διαχείρηση εργασιών και τρέχει κανονικά εκεί και μόνο απο εκεί μπορώ να τον κλείσω. Έχετε καμμία ιδέα ρε παιδιά?

Εμένα με Firefox όλα καλά. Ανοίγει με την μία ενω στο ίδιο σύστημα με 8.1 το πατουσα 2-3 φορες και ανοιγε 1

Δημοσ.

Δεν έχω ελληνικό pack. Αγγλική γλώσσα έχω στα menu.Έκδοση Windows 8.1 pro x64

δεν ειπα οτι το εχεις σαν display language. απλά οτι υπάρχει. αν δεν υπήρχε δεν θα μπορούσες να γράψεις ελληνικά 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...