Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με το update δεν παίζει.

Δοκιμάζω με το tool , χωρίς stick κατευθείαν από το desktop :

attachicon.gifCapture.JPG

Μ@λακισμένο tool. Μου κατέβασε την ελληνική έκδοση των windows ενώ έχω την αγγλική :mad:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα σας θέλω να βάλω τα windows 10 τα κατεβαζω όλα καλά μετα μου ζητάει κωδικό τύπου χχχχ-χχχχχ...,. Εγώ έχω τα windows 8.1 pro αλλά δεν είναι ενεργοποιειμενα τι πρεπει να κάνω?

Αυτο με το login σε λογαριασμο της Microsoft δεν ισχυει.

Εχω περασει την εγκατασταση σε 3 μηχανηματα και με το tool απευθειας και με clean install και δεν εκανα ποτε login και φυσικα εγιναν active.

Μ@λακισμένο tool. Μου κατέβασε την ελληνική έκδοση των windows ενώ έχω την αγγλική :mad:

Η γλωσσα αλλάζει, απλα πρεπει να κατεβάσεις το αγγλικο language pack. Pro δεν εχεις;

• Moderators

Υπαρχει τροπος να βαλω μια ενημερωση να μην κατεβαινει ?(οδηγους καρτας γραφικωνμε γυρναει συνεχεια σε παλιοτερο

Η γλωσσα αλλάζει, απλα πρεπει να κατεβάσεις το αγγλικο language pack. Pro δεν εχεις;

Από την στιγμη που έχω άλλη γλώσσα, δεν μου δίνει την επιλογή για να μη πειράξει τίποτα.

Υπαρχει τροπος να βαλω μια ενημερωση να μην κατεβαινει ?(οδηγους καρτας γραφικωνμε γυρναει συνεχεια σε παλιοτερο

Δεν υπάρχει τρόπος...

Από την στιγμη που έχω άλλη γλώσσα, δεν μου δίνει την επιλογή για να μη πειράξει τίποτα.

Περίεργα πράγματα... δοκίμασε με το tool και πες μας. Αν το έκανες με το tool, κάνε λιγη υπομονή και δοκίμασε με το  WU...

που δεν σου δινει την επιλογη΄;

11212d1422422292-language-add-remove-cha

Στο Setup δεν μπορεί να κρατήσει τίποτα.. Αυτό λεει επειδή μάλλον έχει άλλη γλώσσα... :unsure:

Ακριβώς, στο setup μου δίνει μόνο 2 επιλογές (να κρατήσω αρχεία αλλά όχι εφαρμογές ή όλα delete). Η 3η επιλογή δλδ να μην πειράξω τπτ δεν είναι διαθέσιμη.

• Like 1

edit:αλλαξε την γλωσσα πριν το upgrade

κατι αντιστοιχο ειχε χρειαστει να κάνω σε windows 7 πριν κανω upgrade σε 8 για να μου εμφανισει και την επιλογη για τις εφαρμογες

Μπορείς από το System->Advanced System Settings-> Hardware-> Device Installation Settings να κλείσεις τα Updates για drivers.

Τώρα αν έχεις κάποιο επίμονο update που θες να ξεφορτωθείς, κατέβασε το Tool από εδώ και κόψε ότι θες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...