Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια η διαφορα ας πουμε της εκδοσης Windows 10 Home με την Windows 10 Home N?

Αρα, συνοψιζω...

Δεν μου βγαζει το Windows Update την αναβαθμιση, κατά συνεπεια θα κανω εγκατασταση με το tool. Ανοιγουμε το tool, κανουμε ότι λεει, keep nothing (ευελπιστούμε να μην την πατησουμε όπως ο aek- ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?) και μπηκαν! Μετα τι ρυθμισεις/παραμετροποιησεις πρεπει να γινουν στα Windows 10? Media Player εχουν?

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι θα κάνουμε για το παλιό update ...? Για να μην συνδέεται στο νετ καμιά πρόταση. ..? Ήθελα τ προ αλλά μάλλον ούτε με μπινια γίνεται. ....ε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω os2 warp νομιμα κ δεν μου εχει βγαλει ακομα το κολπο για αναβαθμιση σε 10 ,τι συμβαινει? :P

αν κ κατεβασα τα 10 education απο dreamspark

συνοψιζουμε 

την πρωτη φορα πρεπει να γινουν upgrade πανω απο λειτουργικο με δικαιωμα σε free upgrade σε 10

στην συνεχεια κανουμε log in στα 10 με ενα email της ms

τσεκαρουμε τα 10 να ειναι activated

τσεκαρουμε στο site της ms με τα ιδια pass αν εχει καταχωρηθει  η εγκατασταση

https://login.live.com/login.srf?wa=wsignin1.0&rpsnv=12&ct=1438232336&rver=6.5.6509.0&wp=MBI_SSL&wreply=https:%2F%2Faccount.microsoft.com%2Fauth%2Fcomplete-signin%3Fru%3Dhttps%253a%252f%252faccount.microsoft.com%252fdevices&lc=1032&id=292666

πλεον μπορουμε να κανουμε clean install με usb η DVD

ας διορθωσει καποιος να εχουμε ενα μπουσουλα

edit

στην περιπτωση μου o λογαριασμος μου στην ms αναφερει

user
To Be Filled By O.E.M.
Windows 10 Professional

Επεξ/σία από Redshift
Δημοσ.

εχω os2 warp νομιμα κ δεν μου εχει βγαλει ακομα το κολπο για αναβαθμιση σε 10 ,τι συμβαινει?

αν κ κατεβασα τα 10 education απο dreamspark

συνοψιζουμε 

την πρωτη φορα πρεπει να γινουν upgrade πανω απο λειτουργικο με δικαιωμα σε free upgrade σε 10

τσεκαρουμε τα 10 να ειναι activated

στην συνεχεια κανουμε log in στα 10 με εναν email της ms

τσεκαρουμε στο site της ms με τα ιδια pass αν εχει καταχωρηθει  η εγκατασταση

πλεον μπορουμε να κανουμε clean install με usb η DVD

ας διορθωσει καποιος να εχουμε ενα μπουσουλα

Αρκετοί δοκίμασαν να κάνουν clean install μετα από πετυχημένη εγκατάσταση καικαι είχαν θεμα με την ενεργοποίηση. Οπότε, υπομονη. 

Καλημέρα..κάνα νεο με την ενεργοποίηση???

Πατα συνεχεια ενεργοποιηση σε καποιους επιασε.

Δημοσ.

Παιδια μετά από μια μέρα χρήσης βλέπω ότι ή ρύθμιση φωτεινότητας στο 0% είναι πολύ φωτεινή και στο 100% πολύ σκοτεινή. Γιατί είναι ανάποδα? Στην ρύθμιση λέει επίπεδο φωτεινοτητας

Δημοσ.

Από το Microsoft Answers:

We are experiencing an issue with our activation service that can result in some PCs unable to finish activation after upgrading.

If the Activation status in Settings – Update & Security – Activation says “Connect to the Internet to activate Windows” and you’re connected to the Internet, please stay put. We’re working on the issue with our service and your PC will automatically activate once our service issue is addressed. Thanks for your patience and support.

Please do not attempt to clean install Windows 10 until your PC activates successfully and says “Windows is Activated” in the Activation status. Please do not attempt changing any product keys – this can prevent your PC from activating once our service issue is addressed.

Δημοσ.

Το φορητο με τα 7αρια εγιναν upgrade (απο το windows update και με χιλιους κοπους)

Με τα windows 10 insider τι γινεται ? περιμενω απο το update? πιανω το iso ?δεν χρειαζεται να ενημερωθει παραπερα?

Δημοσ.

Με το update δεν παίζει.

Δοκιμάζω με το tool , χωρίς stick κατευθείαν από το desktop :

Αν τελειεωσει πες αν πεtυχε η εγχειρηση

Με τοπικό λογαριασμό χρήστη ή με λογαριασμό Microsoft?

Αυτό το εχω και εγω απορια, μια χαρα ηταν τα 7αρια χωρις λογαριασμούς στην MS

Δημοσ.

ρε παιδιά ξέρει κανέις τι σκ@τ@ έχει πάθει το Chrome με το Facebook και το Youtube μετά την εγκατάσταση των Win10 ??

μου βγάζει αυτό το μύνημα : 

Σφάλμα σύνδεσης SSL

ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR

ενώ όταν μπαίνω απο τον Edge μια χαρά 

Δημοσ.

ρε παιδιά ξέρει κανέις τι σκ@τ@ έχει πάθει το Chrome με το Facebook και το Youtube μετά την εγκατάσταση των Win10 ??

μου βγάζει αυτό το μύνημα : 

Σφάλμα σύνδεσης SSL

ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR

ενώ όταν μπαίνω απο τον Edge μια χαρά 

Reinstall Chrome??

Γιατί δεν είναι θέμα τον Windows..αλλά του chrome σου.

Δημοσ.

Reinstall Chrome??

Γιατί δεν είναι θέμα τον Windows..αλλά του chrome σου.

μόλις έκανα reinstall to Chome και πάλι τίποτα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...