Ονειρολογίτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Πιστεύω ότι σύντομα θα βρεθεί μια λύση. Έχω και εγώ θέματα, αυτή τη στιγμή το μηχάνημα είναι ενεργοποιημένο με ενα generic κλειδί (όπως και σε πολλούς άλλωστε), παρότι έχω συνδεθεί με λογαριασμό microsoft δεν φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι και δεν μπορώ να κατεβάσω και καμία εφαρμογή από το store. Αναφέρει στιγμιαία, λήψη άδεια χρήσης και αποτυγχάνει με κωδικό 0x803f7000. Αφου εχει αυτο το προβλημα εσυ, διαβασε εδω: http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-win_upgrade/error-code-0x803f7000-in-windows-store-10/18f61f6f-009a-435f-8d33-6956e301a849?auth=1 Εγω απλα φοβαμε οτι μου βγαζει συνεχεια οτι δεν ειναι εγκυρο το κλειδι. Και το συγκεκρημενο σφαλμα το εχω μονο εγω, που αυτο το σφαλμα σημαινει οτι το κλειδι ειναι λαθος. Και φοβαμε μην μεινω χωρις κλειδακι.. αντε βγαλε ακρη μετα.... μετα linux και καλη καρδια... Εισαι γκαντεμης! Πατα απλα το κουμπακι το activation χιλιαδες φορες αν δεν το εχεις κανει ηδη... α καλα. Ξερεις ποσες φορες μου το ειπαν αυτο ? οταν πηγα να κανω jailbroke το ps3 μου ητανα πο τα λιγα μοντελα που δεν ειχαν απολυτως καμια ελπιδα να βρεθει jailbroke. Μου λεει ο τπους, εισαι εντελως "γκαντεμης" ! χαχαχαχαχα επεσες στην πιο χαλια περιοδο !! χαχαχαχαχα Παντως πιστευω οτι κατι θα γινει. Αντε κλεινω. Αυριο νεα μερα !! καλητερη τυχη ! ββ παιδια !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathshade Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλα εγω όταν έκανα εγκατάσταση μέσω tool και επέλεξα να μην κρατήσει ΤΙΠΟΤΑ , γιατι κράτησε κάποια πράγματα ? ακομα στον C εχω και φάκελο Windows.old . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosvou Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Μόλις έκανα upgrade 2 υπολογιστές που έχω στο σπίτι ενεργοποιήθηκαν κανονικά αλλά τσεκάρω με το showkeyplus ή με το keyfinder και έχουν και οι δυο το ίδιο key. Σαν installed key έχουν αυτό που τελειώνει σε -3V66T και original key -FCWWJ. Πως γίνεται αυτό; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatisj1 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Αφου εχει αυτο το προβλημα εσυ, διαβασε εδω: http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-win_upgrade/error-code-0x803f7000-in-windows-store-10/18f61f6f-009a-435f-8d33-6956e301a849?auth=1 Εγω απλα φοβαμε οτι μου βγαζει συνεχεια οτι δεν ειναι εγκυρο το κλειδι. Και το συγκεκρημενο σφαλμα το εχω μονο εγω, που αυτο το σφαλμα σημαινει οτι το κλειδι ειναι λαθος. Και φοβαμε μην μεινω χωρις κλειδακι.. αντε βγαλε ακρη μετα.... μετα linux και καλη καρδια... α καλα. Ξερεις ποσες φορες μου το ειπαν αυτο ? οταν πηγα να κανω jailbroke το ps3 μου ητανα πο τα λιγα μοντελα που δεν ειχαν απολυτως καμια ελπιδα να βρεθει jailbroke. Μου λεει ο τπους, εισαι εντελως "γκαντεμης" ! χαχαχαχαχα επεσες στην πιο χαλια περιοδο !! χαχαχαχαχα Παντως πιστευω οτι κατι θα γινει. Αντε κλεινω. Αυριο νεα μερα !! καλητερη τυχη ! ββ παιδια !! Απλά να πατάς συνέχεια (20-30) φορές το κουμπί της ενεργοποίησης (ακομη και οταν δείχνει οτι ψαχνει) και στο τέλος θα ενεργοποιηθούν.Το διαβασα σε ξενο forum και δουλεψε για μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Redshift Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 σκεφτομαι ποσοι χρηστες αυτη την στιγμη παγκοσμιως θα μπινελικιαζουν την ms κ εχω πεθανει στα γελια edit καντε κρατηση μας ελεγαν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Μήπως τζάμπα τρελαινόμαστε με το key μήπως όλοι περνούμε το ίδιο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Λοιπόν, έκανα κι εγώ την αναβάθμιση με το tool. Η εγκατάσταση άργησε λιγάκι να γίνει, αλλά τελικά άξιζαν! Είναι ταχύτατα και πολύ ωραία! Προς το παρόν, μοναδικό αρνητικό που έχω δει είναι ότι από τους 15.7 drivers της AMD με γύρισαν νομίζω στους 15.2 που λογικά θα ήταν οι τελευταίοι με υποστήριξη Windows 10. Απ' ό,τι βλέπω μια χαρά μου ενεργοποιήθηκαν (δείχνει το κλειδί μου και δεν μου ζητάει πουθενά ενεργοποίηση). Υ.Γ. Μόλις είδα ότι βγήκαν οι 15.7.1 με υποστήριξη για Windows 10. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Μήπως τζάμπα τρελαινόμαστε με το key μήπως όλοι περνούμε το ίδιο? Αυτό πιστεύω και εγώ. Μην σου πω ότι παίζει και να μην αλλάξει ποτέ αυτό κλειδί. Δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά ρίχνοντας μια ματιά στο λογαριασμό μου στη microsoft παρατηρώ πως έχει ενημερωθεί με τις συσκευές μου. Συγκεκριμένα με την εγκατάσταση insider που έχω σε μια vm και με το σταθερό μου και τον τύπο της μητρικής μου. Οπότε μήπως έχει σταλεί ήδη το hardware id στη microsoft και είμαστε οκ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Τα εγκαταστησα και εγω με επιτυχεια ομως τα windows δεν ενεργοποιουνταιιιιιιιιι Ειναι αυθεντικα της HP ειχε προεγκαταστημενα windows τα 8.1 τι να κανω ;;;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Αυτό πιστεύω και εγώ. Μην σου πω ότι παίζει και να μην αλλάξει ποτέ αυτό κλειδί. Δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά ρίχνοντας μια ματιά στο λογαριασμό μου στη microsoft παρατηρώ πως έχει ενημερωθεί με τις συσκευές μου. Συγκεκριμένα με την εγκατάσταση insider που έχω σε μια vm και με το σταθερό μου και τον τύπο της μητρικής μου. Οπότε μήπως έχει σταλεί ήδη το hardware id στη microsoft και είμαστε οκ; Και εγώ το είδα αυτό που λες έχει ενεργοποιημένα τα win 10 και επίσης και ένα vbox που είχα το insider και πουθενά τα 8.1 όποτε παίζει να τα κατάργησε οριστικά από τον λογαριασμό μου και να έδωσε το οκ να γίνουν activate τα 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Τα εγκαταστησα και εγω με επιτυχεια ομως τα windows δεν ενεργοποιουνταιιιιιιιιι Ειναι αυθεντικα της HP ειχε προεγκαταστημενα windows τα 8.1 τι να κανω ;;;;; Λιώνεις το κουμπί ενεργοποίηση μέχρι να σου βγάλει οκ. Μην δοκιμάσεις να αλλάξει product key, κατά 99% θα χάσεις το χρόνο σου. Δες και προηγούμενα μηνύματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 μολις μπηκα στο windows store εκανα update κατι εφαρμογες εκανε κ ληψη αδειων κ μετα πηγα παλι να πατησω το κουμπι της ενεργοποιησης των windows.το πατησα 2-3 φορες κ ενεργοποιηθηκαν τελικα..δεν ξερω αμα επαιξε καποιο ρολο το windows store! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Να πω και γω την απορια μου. Ειμαι με 8.1. Κατεβαζω το iso. To καιω σε ενα dvd πχ. Bootαρω, επιλεγω αναβαθμιση. Οταν θελω να κανω clean install τι γινεται? Η αν θελω να αλλαξω σκληρο δισκο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospat13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Να πω και γω την απορια μου. Ειμαι με 8.1. Κατεβαζω το iso. To καιω σε ενα dvd πχ. Bootαρω, επιλεγω αναβαθμιση. Οταν θελω να κανω clean install τι γινεται? Η αν θελω να αλλαξω σκληρο δισκο? επιλεγεις επιλογες για προχωρημενους (ειναι η 2η επιλογη μετα την αναβαθμιση) και μετα διαλεγεις το partition που θα κανεις την εγκατασταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Ξερω να κανω format. Αλλο ρωτησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις