Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

κατσε να δεις. Οτανα νοιξα τον υπολογιστη ναι, ειχα μαιλ γιατι με αναγκασε. Στο φορματ ομως δεν θυμαμε. Αμα συνδεθω δηλαδη στο mic account μου απο τον υπολογιστη θα δει και το product key ?

παιζει! βαλε το μαιλ που ειχες στα 8.1 ειναι μια πιθανοτητα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μονο ενα μικρο προβλημα ! Δεν θυμαμε τιποτα απο τον λογαριασμο μου εκει ! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα παντως θα το ψαξω. thanks για το tip !

Πολλοί έχουμε θέμα με το activation..

Χρησιμοποίησα serial number που πήρα και πριν και μετά το upgrade από τα win 8 σε 10 και κανένα δε δουλεύει...

Υπάρχει κάποια λύση στον ορίζοντα;;

Ή επιστρέφω στα 8;;

• Like 1

ρε παιδια εμενα φτανει στο 100% το update και μετα μου βγαζει σφαλμα και δεν κανει την  ενημερωση ξερει κανεις να βοηθησει τι να κανω το εχω κανει 5φορες την ενημερωσει 2.72GB και συνεχεια τα ιδια πτραγματα καμια ιδεα κανεις?

Πολλοί έχουμε θέμα με το activation..

Χρησιμοποίησα serial number που πήρα και πριν και μετά το upgrade από τα win 8 σε 10 και κανένα δε δουλεύει...

Υπάρχει κάποια λύση στον ορίζοντα;;

Ή επιστρέφω στα 8;;

Αμα δουλεψει αυτο με το mail λεμε αν..... Εγω παντως εβαλα 5 mail ms που εχω γιατι δεν θυμαμαι σε ποιο δηλωσα την αγορα των 8.1 τοτε

Τελικά μπορούμε στην Pro έκδοση να διαλέγουμε ποιες ενημερώσεις θέλουμε να περάσουμε ή όχι;

Επίσης μετά το upgrade στα 10 το laptop έκανε σχεδόν το διπλάσιο χρόνο να μπουτάρει σε σχέση με τα win 7.

Εμενα παιζει μια χαρα παντως αλλα εγω εκανα keep nothing για καντο διαγραφη και Install παλι

το εκανα 2 φορες κ με απεγκατασταση me revo ,σε αλλο πισι δουλευει

δεν μου δουλευει κ το onedrive κ διαφορα αλλα

κατεβαζω απο dreamspark για να μην τζογαρω αν θα κατσει το serial κ καθαρη εγκατασταση να ξεμπερδευουμε

Εκανα συνδεση με τον microsoft account μου, δυστηχως παλι το ιδιο μυνημα. Οτι τα windows δεν ειναι ενεργοποιημενα και το κλειδι δεν ειναι εγκυρο. παντως, σιγουρα θα ειμαι ο πρωτος που αγορασε υπολογιστη με νομιμα windows και θα πρεπει να τα crackαρει για να συνεχισσει να τα εχει. Fuck you microsoft.

• Like 1

Εκανα συνδεση με τον microsoft account μου, δυστηχως παλι το ιδιο μυνημα. Οτι τα windows δεν ειναι ενεργοποιημενα και το κλειδι δεν ειναι εγκυρο. παντως, σιγουρα θα ειμαι ο πρωτος που αγορασε υπολογιστη με νομιμα windows και θα πρεπει να τα crackαρει για να συνεχισσει να τα εχει. Fuck you microsoft.

Πιστεύω ότι σύντομα θα βρεθεί μια λύση.

Έχω και εγώ θέματα, αυτή τη στιγμή το μηχάνημα είναι ενεργοποιημένο με ενα generic κλειδί (όπως και σε πολλούς άλλωστε), παρότι έχω συνδεθεί με λογαριασμό microsoft δεν φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι και δεν μπορώ να κατεβάσω και καμία εφαρμογή από το store.

Αναφέρει στιγμιαία, λήψη άδεια χρήσης και αποτυγχάνει με κωδικό 0x803f7000.

• Like 1

Εισαι γκαντεμης! Πατα απλα το κουμπακι το activation χιλιαδες φορες αν δεν το εχεις κανει ηδη...

• Like 1

και στο λάπτοπ με 7αρια μου έλεγε το ίδιο.

αντίθετα στον σταθερό με καθαρή εγκατάσταση 8.1 έχοντας κλειδί απο 8,το δέχτηκε κανονικά στο Upgrade

Τελικά μπορούμε στην Pro έκδοση να διαλέγουμε ποιες ενημερώσεις θέλουμε να περάσουμε ή όχι;

Επίσης μετά το upgrade στα 10 το laptop έκανε σχεδόν το διπλάσιο χρόνο να μπουτάρει σε σχέση με τα win 7.

όχι δεν μπορούμε.

Δοκιμασμένο σεο 10αρια pro,το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να επιλέξεις πότε θα γίνεται restart.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...