Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στα Pro νομίζω μπορείς. Μήπως είχες την Home έκδοση που όντως δεν γίνεται;

ούτε στα pro γίνεται τα έχω περάσει στο σταθερό και δεν έχει επιλογή για να απενεργοποιήσεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

από όσο καταλαβαίνω η ενεργοποίηση πάει πακέτο με τον λογαριασμό windows live Η κάτι στο PC? έχω 4 σταθερούς και 2 λαπτοπ σπίτ και όλα έχουν τους ίδιους λογαριασμούς επάνω με διαφορετικές εκδόσεισ 7/8/8.1 ... 

Ελπίζω να μην έχω θέματα

Όχι, δεν εννοούσα να απενεργοποιήσεις τα updates τελείως (αν και φαντάζομαι ότι και αυτό γίνεται με πλάγιο τρόπο), απλά να τα αναβάλεις για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Δεν είμαι σίγουρος πάντως, δεν τα έχω βάλει ακόμα.

Όχι, δεν εννοούσα απενεργοποιήσεις τα updates τελείως (αν και φαντάζομαι ότι και αυτό γίνεται με πλάγιο τρόπο), απλά να τα αναβάλεις για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Δεν είμαι σίγουρος πάντως, δεν τα έχω βάλει ακόμα.

Δυστυχώς μόνο απενεργοποίηση με το tool αλλιώς τπτ

αρα για να καταλαβω, εσεις τα ενεργοποιησατε τα windows ? μονο εγω εμεινα παλι απ'εξω :( Κατι ειδα για store. Τι κανετε στο store, δεν καταλαβα. ΕΠισης(το εγραψα και πριν αλλα δεν απαντησε κανεις) εμενα μου βγαζει αυτο εδω οταν του βαζω το κλειδι μου:

HHJ8m3u.png

Σας το βγαζει και σας αυτο και μπηκατε μετα η υπαρχει περιπτωση το κλειδι μου να εγινε expire ??

Ποιο κλειδί είναι αυτό που βάζεις; Έκανες clean install ή upgrade

upgrade εκανα απο τα windows 8.1. ΤΟ κλειδι που βαζω ειναι αυτο που ειχα βρει λιγο καιρο πριν, οταν χρειαστηκε να κανω φορματ, ετσι το εκανα αντιγραφη μηπως μου χρειαστει. Δεν χρειαστηκε βεβαια γιατι τοτε τα windows 8.1 στο φορματ διαβασαν το product key απο τα BIOS....

upgrade εκανα απο τα windows 8.1. ΤΟ κλειδι που βαζω ειναι αυτο που ειχα βρει λιγο καιρο πριν, οταν χρειαστηκε να κανω φορματ, ετσι το εκανα αντιγραφη μηπως μου χρειαστει. Δεν χρειαστηκε βεβαια γιατι τοτε τα windows 8.1 στο φορματ διαβασαν το product key απο τα BIOS....

Στα 8.1 ειχες περασμενο mail? Μηπως γιαυτο δεν στο περναει το activation.

κατσε να δεις. Οτανα νοιξα τον υπολογιστη ναι, ειχα μαιλ γιατι με αναγκασε. Στο φορματ ομως δεν θυμαμε. Αμα συνδεθω δηλαδη στο mic account μου απο τον υπολογιστη θα δει και το product key ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...