panos- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Στην pro μπορείς και να προγραμματιζεις αλλά πάλι δεν επιλέγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Στα Pro νομίζω μπορείς. Μήπως είχες την Home έκδοση που όντως δεν γίνεται; ούτε στα pro γίνεται τα έχω περάσει στο σταθερό και δεν έχει επιλογή για να απενεργοποιήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Η Microsoft έβγαλε ξεχωριστό πρόγραμμα που απενεργοποιεί τις ενημερώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 κανα firewall που να δουλεύει στα 10; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 από όσο καταλαβαίνω η ενεργοποίηση πάει πακέτο με τον λογαριασμό windows live Η κάτι στο PC? έχω 4 σταθερούς και 2 λαπτοπ σπίτ και όλα έχουν τους ίδιους λογαριασμούς επάνω με διαφορετικές εκδόσεισ 7/8/8.1 ... Ελπίζω να μην έχω θέματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Όχι, δεν εννοούσα να απενεργοποιήσεις τα updates τελείως (αν και φαντάζομαι ότι και αυτό γίνεται με πλάγιο τρόπο), απλά να τα αναβάλεις για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Δεν είμαι σίγουρος πάντως, δεν τα έχω βάλει ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Όχι, δεν εννοούσα απενεργοποιήσεις τα updates τελείως (αν και φαντάζομαι ότι και αυτό γίνεται με πλάγιο τρόπο), απλά να τα αναβάλεις για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Δεν είμαι σίγουρος πάντως, δεν τα έχω βάλει ακόμα.Δυστυχώς μόνο απενεργοποίηση με το tool αλλιώς τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Απο τις 8 που αρχησε το update είναι στο 91% με έχει γκαστρωσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ονειρολογίτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 αρα για να καταλαβω, εσεις τα ενεργοποιησατε τα windows ? μονο εγω εμεινα παλι απ'εξω Κατι ειδα για store. Τι κανετε στο store, δεν καταλαβα. ΕΠισης(το εγραψα και πριν αλλα δεν απαντησε κανεις) εμενα μου βγαζει αυτο εδω οταν του βαζω το κλειδι μου: Σας το βγαζει και σας αυτο και μπηκατε μετα η υπαρχει περιπτωση το κλειδι μου να εγινε expire ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Κατεβασα το iso απο το tool για να το εχω. Σε λιγοτερο απο 15 λεπτα το ειχα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 εμενα μου βγαζει αυτο εδω οταν του βαζω το κλειδι μου Ποιο κλειδί είναι αυτό που βάζεις; Έκανες clean install ή upgrade; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ονειρολογίτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Ποιο κλειδί είναι αυτό που βάζεις; Έκανες clean install ή upgrade upgrade εκανα απο τα windows 8.1. ΤΟ κλειδι που βαζω ειναι αυτο που ειχα βρει λιγο καιρο πριν, οταν χρειαστηκε να κανω φορματ, ετσι το εκανα αντιγραφη μηπως μου χρειαστει. Δεν χρειαστηκε βεβαια γιατι τοτε τα windows 8.1 στο φορματ διαβασαν το product key απο τα BIOS.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Redshift Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 το popcorn time δεν εκκινει καν με τα 10 ,ωραια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 upgrade εκανα απο τα windows 8.1. ΤΟ κλειδι που βαζω ειναι αυτο που ειχα βρει λιγο καιρο πριν, οταν χρειαστηκε να κανω φορματ, ετσι το εκανα αντιγραφη μηπως μου χρειαστει. Δεν χρειαστηκε βεβαια γιατι τοτε τα windows 8.1 στο φορματ διαβασαν το product key απο τα BIOS.... Στα 8.1 ειχες περασμενο mail? Μηπως γιαυτο δεν στο περναει το activation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ονειρολογίτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 κατσε να δεις. Οτανα νοιξα τον υπολογιστη ναι, ειχα μαιλ γιατι με αναγκασε. Στο φορματ ομως δεν θυμαμε. Αμα συνδεθω δηλαδη στο mic account μου απο τον υπολογιστη θα δει και το product key ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις