cpttony Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Παιδια αξιζει? Θελω να τα βαλω μονο για να δω τι ρολο βαρανε! Πια η διαφορα αν τα εγκαταστησω μεσω VM ή κανονικα? Μπορω να επιστρεψω στα 7 μου ευκολα-χωρις back up? Μπορω να τα τρεξω, να δω δλδ τι λενε αλλα χωρις να τα εγκαταστησω (λεμε τωρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fingolfingr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Εχω εγκαταστησε το preview σε vmware Και virtual box. Και σας 2 όταν ενεργοποιώ το start screen (όχι start menu) και παω στην κατω γωνία αριστερά δεν μου βγάζει το εικονίδιο των windows για να επιστρεψω στην επιφανεια εργασίας, όπως γίνονταν στα 8.1. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι σε virtual περιβαλλον ή γενικως ετσι είναι;;;;; Ζητω συγνώμη αν εχει ήδη απαντήθεί το ερωτημα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) να ρωτήσω, για να τα περάσω σε usb για να τα εγκαταστήσω (dual boot) με ποιο πρόγραμμα τα περνάω?Το universal usb installer που χρησιμοποιώ συνήθως δεν έχει τα 10αρια.κάποια πρόταση? ακυρο, κατέληξα στο rufus Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2014 από Kostas93 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Απο τα πρώτα πράγματα που αλλάζω όταν εγκαθιστώ καινούρια Windows. A, και απενεργοποίηση του Autoplay. Agreed, εσυ και εγω αυτο κανουμε. Αλλα το προβλημα δεν ειμαι εγω και συ. Πέρασαν κάμποσες μέρες αλλα είναι πολύ βολικό εργαλείο σε περίπτωση που δεν το συναντήσατε: http://boxstarter.org/WebLauncher Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα scriptακι (gist?) με τις επιθυμητές μας εφαρμογές (chocolatey packages) και τα κλασικά settings πχ. -showFileExtensions. Εχει παραδείγματα, πολύ δυνατό εργαλείο, πραγματικά λύνει χέρια και σε εγκαταστάσεις-αγγαρείες (φίλοι, γείτονες, κτλ). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Παιδια αξιζει? Θελω να τα βαλω μονο για να δω τι ρολο βαρανε! Πια η διαφορα αν τα εγκαταστησω μεσω VM ή κανονικα? Μπορω να επιστρεψω στα 7 μου ευκολα-χωρις back up? Μπορω να τα τρεξω, να δω δλδ τι λενε αλλα χωρις να τα εγκαταστησω (λεμε τωρα) Kανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 cpttony,Γι'αυτό που θέλεις να δεις, σε καλύπτει η VM εγκατάσταση. Ετσι κι αλλιώς είναι alpha έκδοση και αναμένονται προβλήματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 cpttony, Γι'αυτό που θέλεις να δεις, σε καλύπτει η VM εγκατάσταση. Ετσι κι αλλιώς είναι alpha έκδοση και αναμένονται προβλήματα. Αν σου ειναι ευκολο, μπορεις να μου πεις τι ειναι και πως θα δουλεψει στην συγκεκριμενη περιπτωση.. Εγω απλως θελω να δω πως ειναι οχι να χασω και το λειτουργικο μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Windows 10: You can enable the Notifications Center -> Download Link Registry tweak enables faster start-up for Apps in Windows 10 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Αν σου ειναι ευκολο, μπορεις να μου πεις τι ειναι και πως θα δουλεψει στην συγκεκριμενη περιπτωση.. Εγω απλως θελω να δω πως ειναι οχι να χασω και το λειτουργικο μου! Δεν χάνεις τίποτε μην ανησυχείς, ένα virtual σκληρό δίσκο θα φτιάξει (ένα μεγάλο αρχείο ~25gb) και εκεί θα γίνει η εγκατάσταση. Πάρε προς το παρόν οδηγίες για vmware και για virtualbox με εικόνες. Εγώ το έβαλα σε virtualbox γιατί το είχα πρόχειρο, σε vmware θεωρώ πως είναι λίγο πιο γρήγορο. Update: άλλος ένας οδηγός για virtualbox, φωτογραφικός κι αυτός, πιο αναλυτικός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fingolfingr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Εχω εγκαταστησε το preview σε vmware Και virtual box. Και σας 2 όταν ενεργοποιώ το start screen (όχι start menu) και παω στην κατω γωνία αριστερά δεν μου βγάζει το εικονίδιο των windows για να επιστρεψω στην επιφανεια εργασίας, όπως γίνονταν στα 8.1. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι σε virtual περιβαλλον ή γενικως ετσι είναι;;;;; Ζητω συγνώμη αν εχει ήδη απαντήθεί το ερωτημα μου Γνωρίζει κανείς να μου απαντήσει στο παραπάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δεν χάνεις τίποτε μην ανησυχείς, ένα virtual σκληρό δίσκο θα φτιάξει (ένα μεγάλο αρχείο ~25gb) και εκεί θα γίνει η εγκατάσταση. Πάρε προς το παρόν οδηγίες για vmware και για virtualbox με εικόνες. Εγώ το έβαλα σε virtualbox γιατί το είχα πρόχειρο, σε vmware θεωρώ πως είναι λίγο πιο γρήγορο. Update: άλλος ένας οδηγός για virtualbox, φωτογραφικός κι αυτός, πιο αναλυτικός. Καλα ολα αυτα, αλλα εχω καποια ερωτηματικα! Δημιουργει εικονικο δισκο μεσα στον σκληρο μου. Θα χρειαστει να σπασω τον σκληρο μου στην πραγματικοτητα? Ακου να δεις πως το φανταζομαι οτι λειτουργει...και πες μου αν εχω δικιο, αν οχι διορθωσε με..! Εγκαθιστω το προγραμμα Βαζω ολα αυτα τα διαδιακαστικα Βαζω να εγκαταστησω τα win. το προγραμμα δημιουργει εικονικο δισκο για να τα εγκαταστηει και οταν τα βγαλω ο φακελος σβηνεται. Βλεπω αν μ'αρεσουν.. Και παω απο το προσθαφαιρεση προγραμματων..και σβηνω και τα win & προγραμμα Ετσι δεν ειναι? ή λειτουργει διαφορετικα.. Πως απεγκαθιστω τα Windows 10 TP,ενταξει για το προγραμματακι ειναι γελοιο?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Τίποτε δεν χρειάζεται να κάνεις στους δίσκους σου, φτάνει να φροντίσεις να έχεις χώρο για ένα μεγάλο αρχείο (~25gb) που θα φτιάξει όπως σου έγραψα και πριν. Τα υπόλοιπα όπως τα γράφεις και όπως φαίνονται στις φωτογραφίες. Τα win10 τα εγκαθιστάς μέσα στο virtual περιβάλλον κι όχι έξω στα κανονικά windows, εννοείται.. Οταν θέλεις να αφαιρέσεις το virtualbox κα τα win10, αφαιρείς μέσα από το πρόγραμμα το virtual δίσκο και τον διαγράφεις και μετά απεγκαθιστάς το πρόγραμμα. Το μεγάλο αρχείο VHD σβήνεται και με το χέρι, ύστερα, αν τυχόν το ξεχάσεις. Πάντως δεν είναι απαραίτητο να τα διαγράψεις αν δεν χρειάζεσαι άμεσα το χώρο. Ειναι πραγματικά πιο εύκολο απ'ότι φαίνεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Τίποτε δεν χρειάζεται να κάνεις στους δίσκους σου, φτάνει να φροντίσεις να έχεις χώρο για ένα μεγάλο αρχείο (~25gb) που θα φτιάξει όπως σου έγραψα και πριν. Τα υπόλοιπα όπως τα γράφεις και όπως φαίνονται στις φωτογραφίες. Τα win10 τα εγκαθιστάς μέσα στο virtual περιβάλλον κι όχι έξω στα κανονικά windows, εννοείται.. Οταν θέλεις να αφαιρέσεις το virtualbox κα τα win10, αφαιρείς μέσα από το πρόγραμμα το virtual δίσκο και τον διαγράφεις και μετά απεγκαθιστάς το πρόγραμμα. Το μεγάλο αρχείο VHD σβήνεται και με το χέρι, ύστερα, αν τυχόν το ξεχάσεις. Πάντως δεν είναι απαραίτητο να τα διαγράψεις αν δεν χρειάζεσαι άμεσα το χώρο. Ειναι πραγματικά πιο εύκολο απ'ότι φαίνεται. Θα το δω! Ευχαριστω! Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2014 από cpttony Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Θα το δω! Ευχαριστω! Γιατι πρεπει να δηλωσω windows 8.1 αντι για 7..Oλα τα tutorial ετσι λενε? Παιζει ρολο? Mετα πως ακριβως τα απεγκαθιστω τα Win10? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Την επιλογή Win8.1 να βάλεις γιατι στην "win7" έχουν αναφερθεί προβήματα. Σε επόμενη έκδοση του Virtualbox σίγουρα θα υπάρχει επιλογή win10, αν δεν βγήκε ήδη όσο μιλάμε. Γενικά το έχεις καταλάβει το νόημα του VM; Φτιάχνεις ένα εικονικό υπολογιστή που bootάρει ένα εικονικό δίσκο, (σαν να είχες στην αποθήκη ένα δεύτερο PC με φορμαρισμένο σκληρό). Εκεί μέσα κάνεις εγκατάσταση το win10 σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες. Απεγκατάσταση των win10 όπως την εννοείς δεν χρειάζεται σε VM περιβάλλον, απλά uninstall το virtualbox και σβήνεις το τεράστιο win10.vdi αρχείο που έχει δημιουργήσει. Update: VirtualBox 4.3.18 (released 2014-10-10)This is a maintenance release. The following items were fixed and/or added: Windows Additions: some Windows 10 tweaks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις