Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, stavrosss said:

Αναβάθμισα τα windows 7 σε windows 10 pro αλλά έχω ένα πρόβλημα με τους users accounts.

Στο pc έχω 2 λογαριασμούς τον δικό μου και της γυναίκας μου και οι 2 χωρίς password.

Πως μπορώ όταν ανοίγω το pc να βλέπω και τους 2 και να διαλέγω σε ποιόν θα μπώ όπως πριν στα 7αρια

και να μη μπαίνει αυτόματα στον λογαριασμό που είχε μπει τελευταία?

Εψαξα και δοκίμασα κάποιες λύσεις από διάφορα sites αλλά καμιά δεν δούλεψε.

Όποιος αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα και το έλυσε ας με βοηθήσει παρακαλώ.

Ευχαριστώ.

Αν έκανες αναβάθμιση και όχι καθαρή εγκατάσταση τότε υπάρχει το ενδεχόμενο ο ένας λογαριασμός να μην υπάρχει πια αν είχε περιορισμένα δικαιώματα.

Δοκίμασε στο Search να γράψεις "netplwiz" και Enter. Να δεις εκεί αν είναι σωστά ρυθμισμένο να ζητά και τους 2 ή αν δεν υπάρχει πια ο ένας.

1919643034_run-netplwiz1.png.c6fa0695c952b4d8922c8249818b25cc.png

1144422594_uncheck-the-box1.png.50ff9194b521aa49b2e14e819ce8c4eb.png

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχουν και οι 2 με τα ίδια δικαώματα (Debugger Users, HomeUsers, Administrators, Users) και είναι τικαρισμένο και το πάνω κουτάκι...

Επεξ/σία από stavrosss
Διόρθωση
Δημοσ.
3 hours ago, stavrosss said:

Υπάρχουν και οι 2 με τα ίδια δικαώματα (Debugger Users, HomeUsers, Administrators, Users) και είναι τικαρισμένο και το πάνω κουτάκι...

Πάτα Start, δεξί κλικ στο στρογγυλό εικονίδιο που είσαι εσύ Log in(θα έχει photo σου ή avatar) και κανε Sign out και δες αν σε αφήνει μετά να επιλέξεις.

Δημοσ.

Έτσι με αφήνει να επιλεξω, όταν κάνω sign out από οποιονδήποτε χρήστη, κάτω δεξιά βλέπω και τους 2 χρήστες.

Το πρόβλημα υπάρχει μόνο όταν ανοίγω τον υπολογιστή ή κάνω restart, πάντα μπαίνει αυτόματα στον τελευταίο χρήστη.

Από το ψάξιμο που έχω κάνει στο internet το πρόβλημα αυτό το έχουν πολλοί και οι λύσεις που βρήκα δεν δουλεύει καμία τους.

https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-other_settings-winpc/how-to-stop-auto-login-of-last-user-windows-10/1ce4b352-0856-40c0-87a8-2f8ef299007d

https://www.top-password.com/blog/make-windows-10-8-show-all-user-accounts-on-login-screen/

Μάλλον θα πρέπει να περιμένω τη Microsoft να δώσει λύση.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, stavrosss είπε

Έτσι με αφήνει να επιλεξω, όταν κάνω sign out από οποιονδήποτε χρήστη, κάτω δεξιά βλέπω και τους 2 χρήστες.

Το πρόβλημα υπάρχει μόνο όταν ανοίγω τον υπολογιστή ή κάνω restart, πάντα μπαίνει αυτόματα στον τελευταίο χρήστη.

Από το ψάξιμο που έχω κάνει στο internet το πρόβλημα αυτό το έχουν πολλοί και οι λύσεις που βρήκα δεν δουλεύει καμία τους.

https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-other_settings-winpc/how-to-stop-auto-login-of-last-user-windows-10/1ce4b352-0856-40c0-87a8-2f8ef299007d

https://www.top-password.com/blog/make-windows-10-8-show-all-user-accounts-on-login-screen/

Μάλλον θα πρέπει να περιμένω τη Microsoft να δώσει λύση.

Το θέμα αυτό υπάρχει από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας των Windows 10. Εφόσον κάνεις shutdown ενώ είσαι μέσα σε κάποιο λογαριασμό χρήστη που δεν έχει password, τότε στην επόμενη επανεκκίνηση θα μπει αυτόματα στον χρήστη αυτό. Οι λύσεις είναι δύο:

• Βάζεις password σε όλους τους χρήστες. Δεν είναι ανάγκη να είναι κάτι περίπλοκο. Βάλε μια απλή τελεία.
  • Πριν από το shutdown κάνε αποσύνδεση χρήστη.

Βέβαια και με τις δύο λύσεις χρειάζονται μερικά κλικ παραπάνω είτε στο login είτε στο logout αλλά από το ολότελα...

Αν περιμένεις από την Microsoft να δώσει λύση, τότε μάλλον θα περιμένεις πολύ 😊 . Εδώ δεν έχει δώσει λύση τόσα χρόνια σε πιο σοβαρά θέματα, με αυτό θα ασχοληθεί;

Δημοσ.

Η αποσύνδεση χρήστη δεν δουλεύει, μπαίνει πάλι αυτόματα στον τελευταίο συνδεδεμένο.

Εφόσον δεν γίνετε κάτι άλλο προς το παρρόν θα βάλω passwords.

Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι εγινε ρε παιδια παλι με τα αναθεματισμενα τα windows εχω αγανακτησει που να μη τα εκανα ποτε εγκατασταση, μου ηρθε μια ενημερωση δυνατοτητων και απο κεινη τη στιγμη που εγινε η ενημερωση, καθε φορα που κανω επανεκινηση ή κλεινω και ανοιγω παλι το pc κανει 1 με 2 λεπτα να ενεργοποιηθει το ιντερνετ, δηλαδη κατω δεξια το εικονιδιο του ιντερνετ για κανα 2 λεπτα μου βγαζει κιτρινη ενδειξη, τι συμβαινει και πως διορθωνεται παλι και αυτο το προβλημα?

3.png

dfdfdfdfd.png

Χωρίς τίτλοffewf.png

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
41 minutes ago, giorgosmcmc said:

Τι εγινε ρε παιδια παλι με τα αναθεματισμενα τα windows εχω αγανακτησει που να μη τα εκανα ποτε εγκατασταση, μου ηρθε μια ενημερωση δυνατοτητων και απο κεινη τη στιγμη που εγινε η ενημερωση, καθε φορα που κανω επανεκινηση ή κλεινω και ανοιγω παλι το pc κανει 1 με 2 λεπτα να ενεργοποιηθει το ιντερνετ, δηλαδη κατω δεξια το εικονιδιο του ιντερνετ για κανα 2 λεπτα μου βγαζει κιτρινη ενδειξη, τι συμβαινει και πως διορθωνεται παλι και αυτο το προβλημα?

3.png

dfdfdfdfd.png

Χωρίς τίτλοffewf.png

Τρέξε CMD σαν Admin και με την σειρά που στα γράφω βάλε τα εντολές.

1. netsh int ip reset reset.txt
2. netsh winsock reset
3. netsh advfirewall reset
4. Επανεκκίνηση.

Αν δεν δουλέψει κανε Update Driver τον Ethernet Controller.

Δημοσ.

Κύριοι καλησπέρα,

έχω μια γρήγορη ερώτηση-απορία επειδή σκοπεύω να αγοράσω λογισμικό.

Ψάχνοντας στο Skroutz βρήκα τα εξής,

Microsoft Windows 10 Pro x64 Gr DSP

&

Microsoft Windows 10 Pro 64bit Gr

που έχουν και ένα κατοστάρικο διαφορά. 

Εν τέλει η διαφορά τους ποια είναι??

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, pazarhs είπε

Κύριοι καλησπέρα,

έχω μια γρήγορη ερώτηση-απορία επειδή σκοπεύω να αγοράσω λογισμικό.

Ψάχνοντας στο Skroutz βρήκα τα εξής,

Microsoft Windows 10 Pro x64 Gr DSP

&

Microsoft Windows 10 Pro 64bit Gr

που έχουν και ένα κατοστάρικο διαφορά. 

Εν τέλει η διαφορά τους ποια είναι??

Ευχαριστώ

Γιατί να δώσεις 100+ ευρώ όταν μπορείς να τα πάρεις με 11;

https://www.goodoffer24.com/windows-10-pro-professional-cd-key-32-64-bit.html

Επεξ/σία από Alejandro
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Alejandro είπε

Γιατί να δώσεις 100+ ευρώ όταν μπορείς να τα πάρεις με 11;

https://www.goodoffer24.com/windows-10-pro-professional-cd-key-32-64-bit.html

Η διαφορά όμως, ποια είναι από αυτά που υπάρχουν στο Skroutz??

Επίσης υπάρχει αξιοπιστία σε αυτό που παρέθεσες?

Επεξ/σία από pazarhs
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...