Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
32 minutes ago, Andre85 said:

Καλησπέρα! Καταρχάς συγνώμη αν δεν είμαι στο σωστό μέρος για την απορία μου.

Καλησπέρα, όντως είσαι σε λάθος topic καλύτερα να κάνεις ένα νέο με το πρόβλημα σου στην κατηγορία Software.

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

νεο insider preview Windows 10 RS5 Build 17723

Windows 10 Insider Preview Build 17723 (RS5) to Windows Insiders in the Fast ring and Build 18204 (19H1) to Windows Insiders who have opted in to Skip Ahead

What’s new in Build 17723 & Build 18204
Mixed Reality Flashlight 

https://blogs.windows.com/windowsex...-insider-preview-build-17723-and-build-18204/

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μια ερωτηση και απο εμενα βρε παιδια.Εχω ενα παλιο λαπτοπ (7ετιας) και ενα σταθερο (επισης 7ετιας).Τους εκανα εγκατασταση τα 10αρια pro και ολα καλα μεχρι εδω (βεβαια πανω στον ενθουσιασμο,δεν κατεβασα τους drivers...). Το θεμα ειναι οτι οι drivers δεν υποστηρίζουν τα 10αρια.Μεχρι τα 7αρια βλεπω και πανε.Να φανταστω οτι δε μπορω να κανω κατι αλλο περαν απο το να παω σε linux? Χωρις drivers φανταζομαι οτι δε θα "παιζουν" κανoνiκα,σωστα?

Σας ευχαριστω για το χρονο σας.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mitsoschios είπε

Μια ερωτηση και απο εμενα βρε παιδια.Εχω ενα παλιο λαπτοπ (7ετιας) και ενα σταθερο (επισης 7ετιας).Τους εκανα εγκατασταση τα 10αρια pro και ολα καλα μεχρι εδω (βεβαια πανω στον ενθουσιασμο,δεν κατεβασα τους drivers...). Το θεμα ειναι οτι οι drivers δεν υποστηρίζουν τα 10αρια.Μεχρι τα 7αρια βλεπω και πανε.Να φανταστω οτι δε μπορω να κανω κατι αλλο περαν απο το να παω σε linux? Χωρις drivers φανταζομαι οτι δε θα "παιζουν" κανoνiκα,σωστα?

Σας ευχαριστω για το χρονο σας.

Σε ποιους drivers αναφέρεσαι που δεν υποστηρίζονται; 7ετίας hardware δεν είναι και αρχαίο που να έχεις τέτοιο πρόβλημα. Συνήθως οι drivers για τα 7 παίζουν κανονικά και στα 10. Δεν έκανε αυτόματη ενημέρωση από Windows update?

Δημοσ.

Ειναι η πρωτη μου προσπαθεια για εγκατασταση των windows 10 και μαλλον εχω χασει επεισοδια😥. Κανουν αυτοματη εγκατασταση τα 10ρια?Ειχα την εντυπωση οτι επρεπε να βρω εγω τους drivers και να τους εγκαταστησω.Δεν ειδα να κανει καποια αυτοματη εγκατασταση.Μπορω να κανω αυτη την επιλογη εστω χειροκινητα?

Σε ευχαριστω για την απαντηση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, mitsoschios είπε

Ειναι η πρωτη μου προσπαθεια για εγκατασταση των windows 10 και μαλλον εχω χασει επεισοδια😥. Κανουν αυτοματη εγκατασταση τα 10ρια?Ειχα την εντυπωση οτι επρεπε να βρω εγω τους drivers και να τους εγκαταστησω.Δεν ειδα να κανει καποια αυτοματη εγκατασταση.Μπορω να κανω αυτη την επιλογη εστω χειροκινητα?

Σε ευχαριστω για την απαντηση

Δεν μας λες σε ποιους drivers αναφέρεσαι όμως. Τι δεν λειτουργεί σωστά μετά το φορμάτ; Είπες ότι έκανες κανονικά εγκατάσταση τα windows και όλα καλά μέχρι ένα σημείο. Αν όλα λειτουργούν όπως πρέπει δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Αν για παράδειγμα δεν έχεις internet γιατί δεν έχουν μπει drivers δικτύου, τότε μπορείς να τους βρεις χειροκίνητα σε άλλο pc και να τους μεταφέρεις με ένα στικάκι. Και μετά θα ενημερώσει τα υπόλοιπα μόνο του λογικά. Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος.

Επεξ/σία από p4n0s86
Δημοσ.

Nαι εχεις δικαιο.Μεχρι στιγμης δε βλεπω να υπαρχει καποιο προβλημα περαν του λαπτοπ που δεν εχει ιντερνετ(θα κανω αυτο που μου προτεινες).Απλα η απορια μου ηταν αν χωρις να εγκαταστησω εγω drivers θα μπορουν να αναλαβουν αυτη τη δουλεια τα ιδια τα 10αρια.Αρα να εχω υποψιν οτι αν στη πορεια δω καποια δυσλειτουργία, οτι θα πρεπει να κατεβασω εγω τους drivers (ακομα και αν ειναι για 7αρια).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, mitsoschios είπε

Nαι εχεις δικαιο.Μεχρι στιγμης δε βλεπω να υπαρχει καποιο προβλημα περαν του λαπτοπ που δεν εχει ιντερνετ(θα κανω αυτο που μου προτεινες).Απλα η απορια μου ηταν αν χωρις να εγκαταστησω εγω drivers θα μπορουν να αναλαβουν αυτη τη δουλεια τα ιδια τα 10αρια.Αρα να εχω υποψιν οτι αν στη πορεια δω καποια δυσλειτουργία, οτι θα πρεπει να κατεβασω εγω τους drivers (ακομα και αν ειναι για 7αρια).

Έναρξη - Ρυθμίσεις (γρανάζι) - Ενημέρωση και Ασφάλεια.

Εκεί θα βρεις τις αυτόματες ενημερώσεις. Κάνε εγκατάσταση ότι βγάλει μέχρι να τα ολοκληρώσει (μπορεί να χρειαστεί και επανεκκίνηση). Ότι driver ήταν απαραίτητος για τη σωστή λειτουργία θα τον έχουν βάλει μόνα τους.

Μπορείς να ελέγξεις κιόλας αν ανοίξεις ένα οποιοδήποτε φάκελο και αριστερά στο μενού κάνεις δεξί κλικ στον υπολογιστή - ιδιότητες - εκεί θα βρεις την Διαχείριση συσκευών πάνω αριστερά στο μενού και θα σου δείξει στο παράθυρο που θα ανοίξει αν όλες οι συσκευές λειτουργούν κανονικά (αν όχι, θα έχει είτε τρίγωνο με θαυμαστικό, είτε κόκκινο Χ).

Επεξ/σία από p4n0s86
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, mitsoschios είπε

Ναι τα ειδα.Σε ευχαριστω πολυ !!!

Αν είναι να βάλεις χειροκίνητα drivers δικτύου, να προσέξεις κυρίως αν είναι για x86 ή x64. Δεξί κλικ και ιδιότητες στον υπολογιστή όπως σου είπα πιο πάνω και εκεί στον Τύπο συστήματος σου δείχνει αν το λειτουργικό είναι 32 (x86) ή 64 bit. Επειδή υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βάλεις λάθος drivers και να σου πετάει μπλε οθόνες, θα πρότεινα να πας εδώ: http://driverpacks.net/driverpacks/latest και να κατεβάσεις το LAN και το WLAN από τα Vista/7 x86 ή x64 ανάλογα (είναι σε torrent).

Στη συνέχεια τα κάνεις αποσυμπίεση σε έναν φάκελο και τα περνάς στο pc που δεν έχει ίντερνετ. Πας στη Διαχείριση συσκευών του και στους Προσαρμογείς δικτύου παίρνεις με τη σειρά τις συσκευές που έχουν κίτρινο θαυμαστικό και κάνεις δεξί κλικ - ενημέρωση προγράμματος οδήγησης - αναζήτηση λογισμικού προγράμματος στον υπολογιστή μου - τσεκάρεις Συμπερίληψη υποφακέλων και στο Αναζήτηση ορίζεις τον φάκελο που έχεις μέσα τα αρχεία που κατέβασες. Πατάς απλά Επόμενο και θα διαλέξει μόνο του ποιος είναι ο σωστός driver.

Το κάνεις αυτό μέχρι να ενημερώσει την κατάλληλη συσκευή για να μπορείς να έχεις internet (συνήθως είναι κάτι σαν Realtek PCIe, ή Wireless κτλ) και μετά αναλαμβάνει το Windows update. Είναι ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος για έναν αρχάριο να ενημερώσει σωστά χειροκίνητα κάποιους drivers. Δοκιμασμένο άπειρες φορές από μένα.

Επεξ/σία από p4n0s86
Δημοσ.

Αναβάθμισα τα windows 7 σε windows 10 pro αλλά έχω ένα πρόβλημα με τους users accounts.

Στο pc έχω 2 λογαριασμούς τον δικό μου και της γυναίκας μου και οι 2 χωρίς password.

Πως μπορώ όταν ανοίγω το pc να βλέπω και τους 2 και να διαλέγω σε ποιόν θα μπώ όπως πριν στα 7αρια

και να μη μπαίνει αυτόματα στον λογαριασμό που είχε μπει τελευταία?

Εψαξα και δοκίμασα κάποιες λύσεις από διάφορα sites αλλά καμιά δεν δούλεψε.

Όποιος αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα και το έλυσε ας με βοηθήσει παρακαλώ.

Ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...