tommybertsen Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 ^ Συμπληρώνω στου tommy: 1. Αγαπημένο glitch από τον Αυγουστο (http://imgur.com/a/mTBal) 2. Κόβεται κι από τα settings για τους φοβιτσιάρηδες. Win+R ---> ms-settings:windowsdefender ---> Ολα Off. Παρεμπιπτόντως υπάρχει μια τσαχπινιά για άμεση πρόσβαση στις επιμέρους σελίδες ρυθμίσεων μέσω Run> Δείτε εδώ, στον πίνακα στο τέλος της σελίδας. Καλα θυμομουν οτι καπου το ειχα δει ως bug, αλλα δεν ημουν σιγουρος Στο μεταξυ, ειχα κανει αυτο ακριβως για τον defender, αλλα επεμενε να τρεχει. Εκλεινα το service και παλι αυτο το βιολι του. Αλλα αυτο ηταν σε αρχικες εκδοσεις των windows!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση βρήκα τα windows 10 home στο kinguin θα είναι στα ελλήνικα ? η θα τρέχω να δίνο 100+ ευρό απο αλλού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diskimpex Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Καλύτερα να τους ρωτήσεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Το κλειδί σου δίνει το site το .iso πρέπει να το έχεις εσύ, τώρα σε τι γλώσσα θα είναι δεν παίζει ρόλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Το κλειδί σου δίνει το site το .iso πρέπει να το έχεις εσύ, τώρα σε τι γλώσσα θα είναι δεν παίζει ρόλο. Μάλιστα ευχαριστώ φίλε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneTwo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Έχω ένα θέμα με το λαπτοπ μου. Από τότε που αναβάθμισα σε Windows 10 όλα πάνε καλά εκτός από το Wifi. Ενώ είμαι συνδεδεμένος κανονικά, σε ανύποπτο χρόνο μπορεί ν' αποσυνδεθεί από μόνο του κι ενώ βρίσκει όλα τα δίκτυα τριγύρω, το δικό μου δε φαίνεται πουθενά. Δοκίμασα πολλές λύσεις που βρήκα στο Google σε μια αναζήτηση που έκανα αλλά τζίφος. Το πρόβλημα επιμένει. Ο μοναδικός τρόπος μέχρι στιγμής που το ξεμπλοκάρει είναι η επανεκκίνηση. Περισσότερες πληροφορίες: -Όταν χάνει το σήμα το λαπτοπ, δεν παίζει τίποτα με το Wifi. Άλλες συσκευές παραμένουν συνδεδεμένες. -Όταν χάνεται το σήμα, δεν μπλοκάρει η κάρτα δικτύου. Λειτουργεί κανονικά αλλά χωρίς να "βλέπει" το δίκτυο μου. -Δοκίμασα να απενεργοποιήσω την επιλογή ν' απενεργοποιείται η κάρτα για εξοικονόμηση ενέργειας αλλά πάλι τζίφος. -Ίδιο πρόβλημα έχει και το λαπτοπ της κοπέλας μου αλλά σε χειρότερο βαθμό. Δεν συνδέεται εξαρχής και θέλει 2-3 εκκινήσεις για να βρει το σήμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 @OneTwo, Μιας και είναι τόσο εξειδικευμένο πρόβλημα, καλύτερα να ανοίξεις ένα νέο θέμα για να σου απαντήσουν εκεί. (Πάντως είχα το ίδιο προβλημα σε dell με τσιπ broadcom -1704- , έφταιγαν οι μαμίσιοι drivers της dell, έβαλα τους παλιότερους και ησύχασα ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα, έκανα επιτέλους την μετάβαση από τα 7 στα 10, από τα πρώτα πράγματα που μου έψαξα και είδα ότι έχουν καταργήσει (επισήμως τουλάχιστον) είναι τα desktop widgets. Είχα πάντα βασικά ένα στην δεύτερη οθόνη με monitoring για την CPU, θερμοκρασίες κλπ. Από google (και από αναζήτηση στο παρόν τόπικ) είδα να αναφέρουν το rainmeter: http://win10widgets.com/ Το χρησιμοποιεί κανείς; Και βασικά επειδή κάτι αναφορές εδώ είναι 1,5-2 χρόνια πίσω, μήπως έχει βγει τίποτα καλύτερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα, έκανα επιτέλους την μετάβαση από τα 7 στα 10, από τα πρώτα πράγματα που μου έψαξα και είδα ότι έχουν καταργήσει (επισήμως τουλάχιστον) είναι τα desktop widgets. Είχα πάντα βασικά ένα στην δεύτερη οθόνη με monitoring για την CPU, θερμοκρασίες κλπ. Από google (και από αναζήτηση στο παρόν τόπικ) είδα να αναφέρουν το rainmeter: http://win10widgets.com/ Το χρησιμοποιεί κανείς; Και βασικά επειδή κάτι αναφορές εδώ είναι 1,5-2 χρόνια πίσω, μήπως έχει βγει τίποτα καλύτερο; Καλημερα! Το χρησιμοποιω εγω. Αν θες πληροφοριες , pm για να μη χαλαμε το θεμα Οσο μπορω να βοηθησω Κατι καλυτερο σιγουρα θα ειναι το theming για τα windows , αλλα ειναι λιγο μπελαλιδικο να βαλεις custom θεματα, αν και εχει παντου tutorials, πρεπει να επεμβεις σε αρχεια συστηματος αν θυμαμαι καλα. Ειναι διαφορα skins απο rainmeter, τα οποια τροποποιησα - πχ το χρωμα τους το αλλαξα μονος μου στα περισσοτερα, ορισμενα σου δινουν την επιλογη ετοιμη- ειναι ευχρηστο σχετικα και οοοολο αυτο , συν τα gadgets στην τιβι που εχω ξεχωριστα, να τρωνε 30-40ΜΒ μνημη) Το desktop δειχνει καπως ετσι - για να εχεις μια εικονα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 windows desκtop gadgets και κατεβάζεις οτι μικροεφεφαρμογη θες σαν να εισαι στα 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 windows desκtop gadgets και κατεβάζεις οτι μικροεφεφαρμογη θες σαν να εισαι στα 7 Κακα τα ψεματα, σα την παραμετροποιηση του rainmeter ,δεν ειναι. Ακομη και στα 7, το ιδιο χρησιμοποιουσα. Αν δε θελει να ψαχτει ο ανθρωπος ομως με κατι περισσοτερο , φαινονται οκ (αν εχει αυτα που θελει να χρησιμοποιησει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 αρχικα πας διαχείρηση υπολογιστη,μετα διαχειρηση συσκευων,εκει οταν ειναι συνδεμενη η συσκευη σου βγαζει ενα κιτρινο θαυμαστικο,με δεξιμ κλικ και κανεις ενημερωση προγραμματος οδηγησης. Μετα πας μεσα στον φακελο των windows και βρισκεις τον φακελο INF μπαινεις μεσα και πας κατω - κατω και βρισκεις ενα αρχειο wpdmtp πατας επανω και με δεξι κλικ ζητας εγκατασταση. Λεει η εγκατασταση εγεινε με επιτυχια. Πας πισω σε "αυτος ο υπολογιστης" και η συσκευη σου ειναι εγκατεστημενη. Σε μενα δουλεψε. Μονο που καθε φορα που βαζεις "νεα" συσκευη θελει την διαδικασια απο την αρχη. εγω το εκανα μια φορα για το κινητο και μια για το tablet , μετα μολις συνδεθουν τα βλεπει αμεσως. Πολλά ευχαριστώ για το tip. Μετά την αναβάθμιση στα 10 έχασα τη δυνατότητα σύνδεσης του κινητού με το pc σαν MTP και χρησιμοποιούσα ένα σωρό έμμεσους τρόπους για να πετύχω τη μεταφορά φακέλων και φωτο από το ένα στο άλλο. Φυσικά, ούτε λόγος να αλλάξω rom αφού είχε χαθεί η σύνδεση των δύο που είναι απαραίτητη. Με το tip αυτό επανήλθε η κανονική σύνδεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
open Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα, έκανα επιτέλους την μετάβαση από τα 7 στα 10, από τα πρώτα πράγματα που μου έψαξα και είδα ότι έχουν καταργήσει (επισήμως τουλάχιστον) είναι τα desktop widgets. Είχα πάντα βασικά ένα στην δεύτερη οθόνη με monitoring για την CPU, θερμοκρασίες κλπ. Από google (και από αναζήτηση στο παρόν τόπικ) είδα να αναφέρουν το rainmeter: http://win10widgets.com/ Το χρησιμοποιεί κανείς; Και βασικά επειδή κάτι αναφορές εδώ είναι 1,5-2 χρόνια πίσω, μήπως έχει βγει τίποτα καλύτερο; Χρησιμοποιώ αυτό http://8gadgetpack.net/ με έχει βολέψει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Καλημερα! Το χρησιμοποιω εγω. Αν θες πληροφοριες , pm για να μη χαλαμε το θεμα Οσο μπορω να βοηθησω Κατι καλυτερο σιγουρα θα ειναι το theming για τα windows , αλλα ειναι λιγο μπελαλιδικο να βαλεις custom θεματα, αν και εχει παντου tutorials, πρεπει να επεμβεις σε αρχεια συστηματος αν θυμαμαι καλα. Ειναι διαφορα skins απο rainmeter, τα οποια τροποποιησα - πχ το χρωμα τους το αλλαξα μονος μου στα περισσοτερα, ορισμενα σου δινουν την επιλογη ετοιμη- ειναι ευχρηστο σχετικα και οοοολο αυτο , συν τα gadgets στην τιβι που εχω ξεχωριστα, να τρωνε 30-40ΜΒ μνημη) Screenshot_3.jpg Το desktop δειχνει καπως ετσι - για να εχεις μια εικονα. Screenshot_2.jpg Φαίνεται πολύ καλό, και η αλήθεια είναι ότι γενικά μου αρέσει η παραμετροποίηση. Αν χρειαστώ κάτι παραπάνω μπορεί να σου στείλω και κανένα pm... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Έσκασε η RTM Escrow(Build 15042). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις