surf80 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Καλημερα σε ολους.Γνωριζει κανεις που απο που μπορω να δω τα επεισοδια ""εφιάλτης πέρα από τα σύνορα'' banged up Abroad με ελληνικους υποτιτλους. Εχω δει 2-3 επεισοδια στο σκαι και εχω κολλησει.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δοκιμασες να τα κατεβασεις και να αφησεις τον BS Player να ψαξει; Μαλλον δεν θα πετυχει παντως, απλα μια ιδεα ειναι.
Blacktan Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Subscribed και εμένα μου αρέσει πολυ και δεν τα βρίσκω πουθενά με ελληνικούς υπότιτλους . FYI ο original τίτλος ειναι "banged up abroad" Sent from my iPhone using Insomnia
surf80 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Επειδη δεν χρησιμοποιω windows αλλα OS X, bs player δεν υπαρχει.Εχω χρησιμοποιήσει διαφορους player οπως vlc,um player και αλλους, αλλα τιποτα. οι περισσοτεροι ψαχνουν μεσω του opensubtitles.org.
wazzer123 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 πωω ρε φιλε και εγω το παρακολουθω αλλα δεν βρικσω ελληνικους υποτιτλους ....αν καποιος μπορει να βοηθησει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα