Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα όταν πάω να σκανάρω με τη free έκδοση του avast σε safe mode. Συγκεκριμένα μου λέει αυτό

post-231564-0-79626400-1409049053_thumb.png

Να πω πως δοκίμασα να το ξανακατεβάσω από την επίσημη σελίδα αλλά τα ίδια. Πριν δύο μέρες έγινε φορμάτ στο σύστημα αλλά το πρόβλημα παρέμεινε. Όλα τα υπόλοιπα, malwarebytes, ccleaner, adwcleaner και hitman pro λειτουργούν και σκανάρουν κανονικά σε safe mode. Σε normal mode το avast σκανάρει κανονικά. Καμιά ιδέα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Τι πρόβλημα έχει το PC σου;

Εγώ πάντα χρησιμοποιούσα AVG (αγορασμένο ή free) και φέτος αγόρασα από μια προσφορά το Avast!.
Μου προκάλεσε πολλά προβλήματα, όπως:
1) Κολλήματα out of the blue.
2) Συνεχή κολλήματα σε ΟΤΙ βίντεο έβλεπα.
3) Συνεχή κολλήματα σε ΟΤΙ ήχο ακουγόταν. (μουσική, διαφημίσεις κλπ)

Νόμιζα πως ήταν ιός αλλά μόλις έβαλα ξανά AVG πέρασαν όλα...

Έχω Windows 7 64bit Professional N, Intel core i7, 8Gb ram, SSD για main και nvidia gtx.

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω τέτοια προβλήματα, παρά μόνο αυτό που προανέφερα... κατά τ'άλλα δουλεύει «ρολόι» το pc

Δημοσ.

Φιλε εχω ακριβως το ιδιο ''προβλημα''
αλλα δεν ξερω αν πραγματι ειναι προβλημα γιατι μην ξεχνας οτι ειναι free andivirus

Δημοσ.

Φιλε εχω ακριβως το ιδιο ''προβλημα''

αλλα δεν ξερω αν πραγματι ειναι προβλημα γιατι μην ξεχνας οτι ειναι free andivirus

Ναι αλλά με παλιότερες εκδόσεις του αβάστ δεν είχα αυτό το πρόβλημα.

Δημοσ.

το avast δεν "σηκωνεται" se safe mode. Καλα και εσυ με το avast πας να σκαναρεις? Αδερφος του βετερανου δεν εισαι? Τι περιμενεις? :P

Μονο με malwarebytes , superantispyware, emergency soft, hitman pro σκαναρουμε. Απο τη στιγμη που περασει κατι, ολα τα αλλα δεν βρισκουν τπτ.

Δημοσ.

το avast δεν "σηκωνεται" se safe mode. Καλα και εσυ με το avast πας να σκαναρεις? Αδερφος του βετερανου δεν εισαι? Τι περιμενεις? :P

Μονο με malwarebytes , superantispyware, emergency soft, hitman pro σκαναρουμε. Απο τη στιγμη που περασει κατι, ολα τα αλλα δεν βρισκουν τπτ.

ε από τα free τι να βάλω ρε συ; δε με παίρνει το μπάτζετ να αγοράσω κανονικό. :P

Δημοσ.

βασικα panda ή avira σε free,  που ειναι καλυτερα και απο paid και σκαναρεις μονο με αυτα που σου εγραψα πιο πανω (ολα σε free install). unistall avast tool  απο safe mode για να βγαλεις την παπαρια που εχεις τωρα.

Δημοσ.

βασικα panda ή avira σε free,  που ειναι καλυτερα και απο paid και σκαναρεις μονο με αυτα που σου εγραψα πιο πανω (ολα σε free install). unistall avast tool  απο safe mode για να βγαλεις την παπαρια που εχεις τωρα.

μαλλον θα παω σε avira. thanks φίλε :)

• Like 1
Δημοσ.

τα 3 καλυτερα σε detection rate ειναι τα...

1) malwarebytes

2) karspersky removal tool

3) panda cloud cleaner

Βασικα αυτα τα 3 χρησιμοποιω και σβηνουν τα παντα, μετα ερχοντε ολα τα αλλα.

Προσοχη, αυτα ειναι σκανερς, τα τρεχεις οταν σου περασει κατι δλδ και οχι real time antivirus

ξεχασα και το adwcleaner που ειναι εξαιρετικο

Δημοσ.

τα 3 καλυτερα σε detection rate ειναι τα...

1) malwarebytes

2) karspersky removal tool

3) panda cloud cleaner

Βασικα αυτα τα 3 χρησιμοποιω και σβηνουν τα παντα, μετα ερχοντε ολα τα αλλα.

Προσοχη, αυτα ειναι σκανερς, τα τρεχεις οταν σου περασει κατι δλδ και οχι real time antivirus

ξεχασα και το adwcleaner που ειναι εξαιρετικο

ναι το ξέρω και το adwcleaner το χρησιμοποιώ... αν και το malwarebytes (έχω premium έκδοση από το θείο) έχει και real time προστασία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...