Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Εδώ και αρκετό καιρό, έχω διαπιστώσει προβλήματα με τη  γραμμή που έχω. Ενώ πληρώνω 24άρι από τον ΟΤΕ στον υπολογιστή μου πιάνω 0-2 Mbps συνήθως και στην καλύτερη μέχρι 8 και κυρίως βραδινές ώρες (δεν γνωρίζω αν είναι τυχαίο), αρκετά σπάνια ειδικά τον τελευταίο μήνα. Επίσης υπάρχουν πολύ συχνές αποσυνδέσεις. Το πρόβλημα δεν είναι στο ασύρματο ίντερνετ γιατί και ενσύρματα να είναι συνδεδεμένος ο υπολογιστής ισχύουν τα ίδια πάνω-κάτω.

Η γραμμή είναι isdn και σκοπεύω να την κάνω pstn μέσα στον επόμενο μήνα. Θα δω ουσιαστικές διαφορές απο αυτό;

Ίσως το πρόβλημα να είναι άλλο. Είχε έρθει ένας τεχνικός του ΟΤΕ πρόσφατα και του είχα αναφέρει τα παραπάνω δεδομένα και είχε ενα μηχάνημα που μου μέτρησε κάτι FEC/HEC και κάτι άλλα errors. Μου είπε ότι στον 3ο όροφο που μένω εμφάνιζε κάμποσα που ήταν υπαίτια για τις αποσυνδέσεις ενώ στο ισόγειο που μέτρησε τη γραμμή όπως έρχεται απο τον ΟΤΕ ήταν 14Mbps χωρίς λάθη. Τι μπορώ να κάνω εγώ. Αν φέρω ένα εξωτερικό καλώδιο μέχρι τον τρίτο όροφο θα λυθεί το πρόβλημα (αν το πρόβλημα έχει να κάνει με την εσωτερική καλωδίωση, και τι καλώδιο θα χρειαστει); Η θα πρέπει να το φέρω μέσα στο σπίτι και να το συνδέσω απευθείας με το ρούτερ.

Η πολυκατοικία είναι 14 χρονων, αν έχει καποια σχέση.

Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...