MissPandaren Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Καλημέρα σας. Μια κυρία μου πρότεινε να ανταλλάξω το iPhone 3GS που έχω με το δικό της κλώνο Samsung S4. Πιστεύτεται ότι με συμφέρει μια τέτοια ανταλλαγή? Ποια η γνώμη σας για τα κινητά κλώνους? Λέει βέβαια ότι δεν είναι απο Κίνα γιατί έχει μια sim.
chrisxkar Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 ολοι οι κλωνοι ειναι china η εκει παραδιπλα οτι αλλο και να σου πει πες της οτι δεν ξερει τι της γινεται.Τωρα κλωνος απο κλωνος διαφερει.αν ειναι τετραπυρηνος θα πηγαινει σαφως πολυ καλυτερα απο το 3gs αλλα λογω ποιοτητας των κλωνων το ποσο θα σου αντεξει ειναι αλλο θεμα μπορει να κρατησει εναν χρονο και να ειναι ακομα μια χαρα αλλα μπορει και σε 2 μηνες να σου κανει κολπα και αυτοι οι κλωνοι αν χαλασουν πανε κατευθειαν στα σκουπιδια δεν αξιζει να τους φτιαξεις. Τωρα το αν σε συμφερει... καθαρα απο αξια αν ειναι σε αψοφη κατασταση και τετραπυρηνο σε συμφερει γιατι απλα ειναι ποιο ακριβο να το αγορασεις.Απλα πριν παρεις μια αποφαση δες να ειναι τουλαχιστον τετραπυρηνο και να εχει τουλαχιστον 1 γιγα ραμ αλλιως αστο
MissPandaren Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 ολοι οι κλωνοι ειναι china η εκει παραδιπλα οτι αλλο και να σου πει πες της οτι δεν ξερει τι της γινεται.Τωρα κλωνος απο κλωνος διαφερει.αν ειναι τετραπυρηνος θα πηγαινει σαφως πολυ καλυτερα απο το 3gs αλλα λογω ποιοτητας των κλωνων το ποσο θα σου αντεξει ειναι αλλο θεμα μπορει να κρατησει εναν χρονο και να ειναι ακομα μια χαρα αλλα μπορει και σε 2 μηνες να σου κανει κολπα και αυτοι οι κλωνοι αν χαλασουν πανε κατευθειαν στα σκουπιδια δεν αξιζει να τους φτιαξεις. Τωρα το αν σε συμφερει... καθαρα απο αξια αν ειναι σε αψοφη κατασταση και τετραπυρηνο σε συμφερει γιατι απλα ειναι ποιο ακριβο να το αγορασεις.Απλα πριν παρεις μια αποφαση δες να ειναι τουλαχιστον τετραπυρηνο και να εχει τουλαχιστον 1 γιγα ραμ αλλιως αστο Βασικά το iPhone 3GS το έχω προς πώληση.Δεν θα με ενδιέφερε να πάρω άλλο κινητό εκτός αν πάρω τον κλώνο και τον πουλησω και βγάλω πιο πολλά αλλά δεν νομίζω ο κόσμος να αγοράζει κλώνους τόσο εύκολα.
StigmaX Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Καλύτερα πουλα το 3gs σου και αγόρασε κανένα τηλεφωνακι της προκοπής... Ασε τους κλώνους για 10χρονα και τους γέρους...
MissPandaren Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Καλύτερα πουλα το 3gs σου και αγόρασε κανένα τηλεφωνακι της προκοπής... Ασε τους κλώνους για 10χρονα και τους γέρους... χαχα δίκιο έχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα