sylvester73 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Καλημερα σας Εχω ενα απλο κινητο (μπαγκατελα) αυτα που κανουν 30 ευρω. Και εδω και μερες προσπαθω να καλεσω τη κοπελα μου, και οποτε παιρνω τηλεφωνο χτυπαει μια φορα και μετα λεει οτι ειναι κατελλημενο. Αν, καποιος αλλος δοκιμασει να καλεσει εμενα, χτυπαει κανονικα. Αν καποιος αλλος καλεσει τη κοπελα μου απο αλλο αριθμο δεν εχει προβλημα. Δοκιμασα, διαφορετικο κινητο με την καρτα σιμ μου αλλα παλι τα ιδια κανει. Τι να κανω? καμια ιδεα??
papp0us Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Αντε τώρα να στο εξηγήσω αυτό.. Με την κοπέλα σου βλέπεστε ή είστε μακριά;; Αν βλέπεστε, τότε απλά καταλάθος σε έχει βάλει σε Blacklist και η συσκευή της απορρίπτει απευθείας τις κλήσεις σου. Αν είστε μακριά, κλάφτα χαράλαμπε, πιες κανα βαρέλι μπύρα και πήγαινε για άλλα 2
haris013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Καλημερα σας Εχω ενα απλο κινητο (μπαγκατελα) αυτα που κανουν 30 ευρω. Και εδω και μερες προσπαθω να καλεσω τη κοπελα μου, και οποτε παιρνω τηλεφωνο χτυπαει μια φορα και μετα λεει οτι ειναι κατελλημενο. Αν, καποιος αλλος δοκιμασει να καλεσει εμενα, χτυπαει κανονικα. Αν καποιος αλλος καλεσει τη κοπελα μου απο αλλο αριθμο δεν εχει προβλημα. Δοκιμασα, διαφορετικο κινητο με την καρτα σιμ μου αλλα παλι τα ιδια κανει. Τι να κανω? καμια ιδεα?? ψάξε μια το κεφάλι σου 1
vaggelouras Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Αντε τώρα να στο εξηγήσω αυτό.. Με την κοπέλα σου βλέπεστε ή είστε μακριά;; Αν βλέπεστε, τότε απλά καταλάθος σε έχει βάλει σε Blacklist και η συσκευή της απορρίπτει απευθείας τις κλήσεις σου. Αν είστε μακριά, κλάφτα χαράλαμπε, πιες κανα βαρέλι μπύρα και πήγαινε για άλλα Έτσι ακριβώς.
sylvester73 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Βλεπομαστε καθημερινα, 24 ωρες την ημερα, 7 μερες την εβδομαδα, 12 μηνες το χρονο. Αλλα, θελω να ακουω και τη γλυκια φωνουλα της στο κινητο μου Ερωτας, τι να κανουμε....Τι μπυρα προτινεις? Αλλαξε η κοπλελα μου συσκευη, και παλι οταν τη καλαω το ιδιο κανει. ψάξε μια το κεφάλι σου Τι εννοεις?? 1
papp0us Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Βλεπομαστε καθημερινα, 24 ωρες την ημερα, 7 μερες την εβδομαδα, 12 μηνες το χρονο. Αλλα, θελω να ακουω και τη γλυκια φωνουλα της στο κινητο μου Ερωτας, τι να κανουμε....Τι μπυρα προτινεις? Αλλαξε η κοπλελα μου συσκευη, και παλι οταν τη καλαω το ιδιο κανει. Τι εννοεις?? Εντάαξει τότε είμαστε safe. Πάρτε τηλέφωνο την εταιρία της κοπελιάς σου(voda-cosmote-wind ανάλογα τι έχει), και πείτε τους το, κάτι έχει κάνει και σου απορρίπτει τις κλήσεις. Το οτι χτυπάει μια φορά σημαίνει οτι η κλήση συνδέεται, το οτι αμέσως μέτα κλείνει η γραμμή ΚΑΘΕ φορά είναι blacklist.
sylvester73 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Για να μπλοκαρεις καποιον αριθμο τι χρειαζετε? Κοσμοτε εχουμε και οι 2 Δεν μπορει να με εχει μπλοκαρει η ιδια. Γιατι, το κινητο που εχει δεν ειναι στο ονομα της δηλωμενο, ειχαμε παει στη κοσμοτε για να μπλοκαρουμε εναν αριθμο και της ειπανε οτι δεν μπορει. Γιατι, δεν ειναι στο ονομα της. Ειχε παρει το νουμερο απο εναν περιπτερα και μαλλον ηταν στο δικο του και καπως ετσι ειχε γινει..
poihths Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 κάποια πατάτα έχει κάνει και σε έχει κάνει block ... (αν έχει smartphone μπορεί άνετα να το κάνει χωρίς να πάει στη cosmote) υ.γ αλήθεια όταν περνάς απ τη πόρτα βρίσκεις? 1
NikosKallithea Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 ή σε εχει black list κατά λάθος αφου λες αγαπιούσαστε ή συμβαίνουν δυο εναλλακτικά, σε εχει πράγματι σε black list ή όταν την καλείς και εισαι μακριά η καλη σου ειναι με άλλον και σου κανει απόρριψη
sylvester73 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 πφφφ με γρουσουζηδες εμπλεξα Παρακαλω ο admin να κανει το θεμα κρυφο απο μη ερωτευμενους, εργενηδες, και να δεχομαι απαντηση μονο απο ερωτευμενους. Ειμαι, που ειμαι, ζηλιαρης με κανατε... ντεντεκτιβ θα βαλω να δω.. Περα απο τη πλακα, δεν παιζει αυτο. Και μαζι οταν ημαστε το ιδιο κανει. Και ειμαστε 24 ωρες μαζι, δεν μας χωριζει τιποτα, ουτε τα λογια σας :( 1
poihths Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 πφφφ με γρουσουζηδες εμπλεξα Παρακαλω ο admin να κανει το θεμα κρυφο απο μη ερωτευμενους, εργενηδες, και να δεχομαι απαντηση μονο απο ερωτευμενους. Ειμαι, που ειμαι, ζηλιαρης με κανατε... ντεντεκτιβ θα βαλω να δω.. Περα απο τη πλακα, δεν παιζει αυτο. Και μαζι οταν ημαστε το ιδιο κανει. Και ειμαστε 24 ωρες μαζι, δεν μας χωριζει τιποτα, ουτε τα λογια σας :( σου ρίχνει σταχτη στα μάτια... γι αυτό το κάνει κ οταν ειστε μαζι πέρα απ τη πλάκα έχει android?
sylvester73 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Εχει 2 κινητα, ενα με android και ενα σαν το δικο μου (με καρβουνο)
poihths Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 αυτό που σου ρίχνει πόρτα είναι το android?
sylvester73 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Νομιζω και εκει, στο απλο σιγουρα ριχνει πορτα
androu Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 και τα απλά samsung, εχουν blacklist ψάξε να το βγάλεις απο την λίστα απόρριψης 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις