master44 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Χαιρετώ την παρέα.Ψήνομαι να πάρω το media player του τίτλου από cloudmedia.Το έχει πάρει κάποιος από το forum να μου πει εντυπώσεις? Χρεώθηκε έξοδα τελωνείου? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkis29 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Χαιρετώ την παρέα.Ψήνομαι να πάρω το media player του τίτλου από cloudmedia.Το έχει πάρει κάποιος από το forum να μου πει εντυπώσεις? Χρεώθηκε έξοδα τελωνείου? Ευχαριστώ Καλησπέρα φίλε μου. Μπορείς να προχωρήσεις άφοβα στην αγορά του από cloudmedia. Δεν χρεώνεσαι έξοδα τελωνείου. Τουλάχιστον στην δικιά μου περίπτωση (άλλα και άλλων που είχα διαβάσει προηγουμένως) δεν υπήρξε θέμα τελωνείου. Το media player είναι φοβερό. Παίζει απροβλημάτιστα ακόμα και 3D ISO blueray rip αρχεία μέσω δικτύου... Εντυπωσιακή και η δυνατότητα χειρισμού (με covers,plots κτλ) από οποιοδήποτε tablet (android, ipad). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
master44 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα φίλε μου. Μπορείς να προχωρήσεις άφοβα στην αγορά του από cloudmedia. Δεν χρεώνεσαι έξοδα τελωνείου. Τουλάχιστον στην δικιά μου περίπτωση (άλλα και άλλων που είχα διαβάσει προηγουμένως) δεν υπήρξε θέμα τελωνείου. Το media player είναι φοβερό. Παίζει απροβλημάτιστα ακόμα και 3D ISO blueray rip αρχεία μέσω δικτύου... Εντυπωσιακή και η δυνατότητα χειρισμού (με covers,plots κτλ) από οποιοδήποτε tablet (android, ipad). Ευχαριστώ πολύ, με EMS σου ήρθε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα