Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηγα το ΤΤ που αλλαχτηκε ο ιμαντας προ ημερων σε "εξειδεικευεμενο" συνεργειο  audi κλπ για προβλημα στο ηλεκτρικο παραθυρο και με βαση τον αριθμο κινητηρα μου ειπαν οτι ο ιμαντας επρεπε να αλλαχτει στα 120.000 χλμ και οχι στα 65.000 που αλλαχτηκε 

Κατι κοταξε σε ενα υπολογιστη και μου το ειπε ...Τελικα τι ισχυει δεν ξερω .Μεγαλη διαφορα μεταξι 65 και 120 χιλ χλμ

• Like 1
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι αναλογα το αυτοκινητο αλλα πλεον σχεδον σε ολα βγαζουν ανετα μια εκατωστη χιλιαδες χιλιομετρα. Ο μονος λογος να τον αλαζα νωριτερα θα ηταν αν τα χιλιομετρα τα ειχα γραψει κατα 90% σε πολη και πιγμενος σε κινηση.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Πηγα το ΤΤ που αλλαχτηκε ο ιμαντας προ ημερων σε "εξειδεικευεμενο" συνεργειο  audi κλπ για προβλημα στο ηλεκτρικο παραθυρο και με βαση τον αριθμο κινητηρα μου ειπαν οτι ο ιμαντας επρεπε να αλλαχτει στα 120.000 χλμ και οχι στα 65.000 που αλλαχτηκε 

Κατι κοταξε σε ενα υπολογιστη και μου το ειπε ...Τελικα τι ισχυει δεν ξερω .Μεγαλη διαφορα μεταξι 65 και 120 χιλ χλμ

τον ιμάντα τον αλλάζουμε προληπτικά όχι μόνο με τα χλμ άλλα ΚΑΙ με τα χρονιά ... το ΤΤ που λες τι μοντέλο είναι? επίσης αν ο ιμάντας είναι ιμιτασιόν τότε αυτό το διάστημα μειώνετε κι άλλο απ αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής

Δημοσ.

Και εμένα το opel κάθε 65.000 χιλιόμετρα λέει και τα έχω πιάσει.

Πριν 2,5 χρόνια περίπου που άλλαξα το σετάκι είχε 92 ευρώ η αντλία νερού με κοπανάει γιατί πάει γύρω στα 65.Είχα δώσει και ένα 50αευρο στο μάστορα γύρω στα 210-220.Αντιψυκτικό επειδή αδειάζει είχα πάει δικό μου.

Πολύ καλά αν σκεφτούμε ότι σε εξειδικευμένο που είχα κάνει πριν χρόνια το πακέτο είχε πάει 350 ευρώ.

Και ναι πολλά αυτοκίνητα έχουν αλλαγή στα 110-120 χιλιάδες χιλιόμετρα άλλα στα 150.Οπότε Γιάννη δες μήπως είσαι εκεί και τζάμπα πληρώνει λεφτά τόσο σύντομα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ziaba είπε

τον ιμάντα τον αλλάζουμε προληπτικά όχι μόνο με τα χλμ άλλα ΚΑΙ με τα χρονιά ... το ΤΤ που λες τι μοντέλο είναι? επίσης αν ο ιμάντας είναι ιμιτασιόν τότε αυτό το διάστημα μειώνετε κι άλλο απ αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής

Καλημερα .Ειναι του 2000 το ΤΤ .Προληπτικα ναι αλλα δεν εχει σχεση και με τα χλμ και τα χρονια ?

Αλλαχτηκε το 2013 τελευταια φορα.

Ο κατασκευαστης δεν λεει καθε ποτε ?

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Καλημερα .Ειναι του 2000 το ΤΤ .Προληπτικα ναι αλλα δεν εχει σχεση και με τα χλμ και τα χρονια ?

Θα λεει στο service manual καθε ποσα χιλιομετρα /χρονια ή συνδιασμο αυτων πρεπει.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

εννοείται ότι τα λέει δεν γνωρίζω για το δικό σου πχ σε saxo ξέρω είναι ανά 4 χρόνια ή 60κ χλμ ότι έρθει πρώτο ... δηλ αν και στο δικό σου έδινε η vw τα ίδια διαστήματα με την citroen, εσένα που ναι 19 χρόνων αυτοκίνητο άσχετο αν έχεις κάνει 20 ή 120κ χλμ έπρεπε να τον έχεις αλλάξει ήδη 4 φορές και θα πηγαίνεις για την πέμπτη φορά ... ψάξε στο βιβλίο χρήσης ή σέρβις πρέπει να τα αναφέρει ... να προσέχεις αυτά γιατί εσένα είναι και 20-βάλβιδο (αν δεν κάνω λάθος) και θα γίνουν όλα σουπα αν κοπεί ... στα 8 -βάλβιδα συνήθως την γλυτώνεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ziaba είπε

εννοείται ότι τα λέει δεν γνωρίζω για το δικό σου πχ σε saxo ξέρω είναι ανά 4 χρόνια ή 60κ χλμ ότι έρθει πρώτο ... δηλ αν και στο δικό σου έδινε η vw τα ίδια διαστήματα με την citroen, εσένα που ναι 19 χρόνων αυτοκίνητο άσχετο αν έχεις κάνει 20 ή 120κ χλμ έπρεπε να τον έχεις αλλάξει ήδη 4 φορές και θα πηγαίνεις για την πέμπτη φορά ... ψάξε στο βιβλίο χρήσης ή σέρβις πρέπει να τα αναφέρει ... να προσέχεις αυτά γιατί εσένα είναι και 20-βάλβιδο (αν δεν κάνω λάθος) και θα γίνουν όλα σουπα αν κοπεί ... στα 8 -βάλβιδα συνήθως την γλυτώνεις

Δεν υπαρχει βιβλιο service .Το αυτοκινητο αγοραστηκε το 2013 και ειναι εισαγωγης.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε

Δεν υπαρχει βιβλιο service .Το αυτοκινητο αγοραστηκε το 2013 και ειναι εισαγωγης.

τότε ψάξε να βρείς το βιβλίο χρήσης ή σέρβις μάνουαλ όπως αναφέρθηκε πιο πάνω του αυτοκινήτου σου ... εκεί θα πρέπει να το αναφέρει κάθε πότε και σε πόσα χλμ πρέπει να γίνεται ή αλλαγή ... είναι πχ όπως και τα λάδια δεν τα αφήνουμε πάνω 1 χρόνο χωρίς αλλαγή ας έχουμε κάνει μόλις 10 χλμ με το αμάξι ότι έρθει πρώτο

Δημοσ.

Επειδη ψαχνομαι κ εγω για αλλαγη ιμαντα μαζι με αντλια νερου και ρουλεμαν σε 106 16v rallye, σε 2 συνεργεια που ρωτησα μου ειπαν 220 το σετ και 120 εργατικα. Πολλα μου ακουγονται και συν οτι το σετ εγω το βρισκω 120 περιπου... Δεν ξερω απο μαρκες ενα skf ειδα...

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ziaba είπε

τότε ψάξε να βρείς το βιβλίο χρήσης ή σέρβις μάνουαλ όπως αναφέρθηκε πιο πάνω του αυτοκινήτου σου ... εκεί θα πρέπει να το αναφέρει κάθε πότε και σε πόσα χλμ πρέπει να γίνεται ή αλλαγή ... είναι πχ όπως και τα λάδια δεν τα αφήνουμε πάνω 1 χρόνο χωρίς αλλαγή ας έχουμε κάνει μόλις 10 χλμ με το αμάξι ότι έρθει πρώτο

Εχω ψαξει αλλα δεν βρηκα κατι ....Εινai Audi TT Quatro 1.8 1800 κυβικα του 2001.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...