ostvarivanje Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Να κανω και εγω μια ερωτηση επειδη δεν ειχα ποτε τιμονιερα. Που στηριζεται; Εχει καποια βαση;
panos2171 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Τη βάζεις στο γραφείο και τη σφίγγεις με κάτι σφιγκτήρες που έχει. 1
MasterX Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 ποσο μακρυα απο το PC μπορει να παει με το καλωδιο της; παιρνει επεκταση λογικα οποτε μπορει να φτασει τα 5 μετρα που ειναι το οριο του USB ? και δευτερο ερωτημα: ειμαι επαρχια.. να ψωνισω με Paypal? ειναι αξιοπιστο το μαγαζι; Η να βαλω αντικαταβολη; αν εχει υποκαταστημα στη πολη μου το παιρνω και μεσω αυτων;
zizu10 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 και δευτερο ερωτημα: ειμαι επαρχια.. να ψωνισω με Paypal? ειναι αξιοπιστο το μαγαζι; Η να βαλω αντικαταβολη; Καλύτερα αντικαταβολή για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο σε περίπτωση που καθυστερούν!
MasterX Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 μου ειπε ενας φιλος οτι μπορω να το παραγγειλω απο Ιντερνετ και να παραλαβω απο το τοπικο point.. ισχύει;
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 @masterx Αν διαβασεις λιγο το σαιτ τους, θα δεις ότι η τιμη Web ισχυει μονο στο Αμαρουσιου ή για αποστολή στον χωρο σου (με Mouse over στις τιμες). Για παραλαβη από point ισχυει η "τιμη καταστήματος" 70.87€ και μαλιστα θα πρεπει να δωσεις (ετσι γραφουν - μπες εκει που λεει υποκαταστήματα και κλικ στο σχετικο σημειο του χαρτη) προκαταβολή σχεδόν σε όλα τα υπολοιπα.
MasterX Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 @masterx Αν διαβασεις λιγο το σαιτ τους, θα δεις ότι η τιμη Web ισχυει μονο στο Αμαρουσιου ή για αποστολή στον χωρο σου (με Mouse over στις τιμες). Για παραλαβη από point ισχυει η "τιμη καταστήματος" 70.87€ και μαλιστα θα πρεπει να δωσεις (ετσι γραφουν - μπες εκει που λεει υποκαταστήματα και κλικ στο σχετικο σημειο του χαρτη) προκαταβολή σχεδόν σε όλα τα υπολοιπα. η διαφορα στη τιμη ειναι μηδαμινη μεταξυ Ιντρενετ και καταστηματος.. το θεμα ειναι αν κανοντας παραγγελια απο το καταστημα προλαβαινω κομματι ή ειμαι πισω στη προτεραιοτητα..μηπως μεσω Ιντερνετ μπορω να παρω αλλα απο το καταστημα καθυστερησουν και δεν προλαβω κανενα κομματι. Η προκαταβολη δεν ειναι προβλημα. Αν δεν μου φερουν τελικα θα την παρω πισω. οκ με αυτο.. Οποτε καλυτερα τωρα παραγγελια απο Ιντερνετ με 69.50+7ε περιπου μεταφορικα=αντικαταβολη ή παραγγελια και παραλαβη απο το καταστημα με 71ε ;
AMD Expert Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Η περιγραφή έχει και μύγα <Τώρα, ΑΥΤΟ είναι ο έλεγχος Ποτέ παύση. Ποτέ μην ξεκουραστούν. Αντί προκατάληψη τελειοποιήσουν φρένων, σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, και άλλες ρυθμίσεις σχετικά με τη μύγα, και να απολαύσετε ποτέ πριν δυνατό έλεγχο.> Μήπως έλεγε on the fly?
Vasilis 07 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Τέλος. Στα 138 πλέον.Άς πει κανείς την εξέλιξη της παραγγελίας του. Προσωπικά αν και TS δεν προχώρησα σε αγορά. 1
MasterX Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 11μιση εκανα παραγγελια ιντερνετ, 12:10 ηταν ετοιμο για αποστολη λεει..
AMD Expert Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 11μιση εκανα παραγγελια ιντερνετ, 12:10 ηταν ετοιμο για αποστολη λεει.. Παρήγγειλε κι ένας φίλος μου και απο όα μου είπε το δέμα το'χει η γενική ταχυδρομική και θα του ερθει αύριο λογικά
MasterX Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Παρήγγειλε κι ένας φίλος μου και απο όα μου είπε το δέμα το'χει η γενική ταχυδρομική και θα του ερθει αύριο λογικά ακριβως.. και εγω επαρχια θα το παραλαβω σημερα μεσημερι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα