Crownzzz Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Γεια σας παιδια, Αγορασα πριν περιπου ενα χρονο ενα lenovo y580 απο το eshop...Πριν 6 μηνες οταν το ειχε ο αδερφος μου επεσε και επαθε καποιες ζημιες εξωτερικα...Επειδη δεν ηταν Ελλαδα και γυρισε προσφατα θα το πηγαιναμε αυτες τις μερες να δουμε μηπως το καλυπτει η εγγυηση. Χτες οταν το ανοιξα μου εβγαλε μηνυμα πριν κανω log in σ ενα user οτι ο δισκος που εχω τα windows ηταν corrupted και unreadable μου το εβγαζε πολλες φορες και δεν μ αφηνε να μπω σε κανενα user.Μετα απο δυο τρεις φορες που τον ανοιξα και τον εκλεισα μου μπηκε κανονικα και δεν ξαναβγαζε το μηνυμα αλλα οταν μπαινω σ ενα user και παταω να ανοιξω κατι (φακελους,αρχεια,google chrome) μου βγαζε μηνυμα οτι το windows explorer σταματησε να λειτουργει και αυτο γινεται συνεχεια μ αποτελεσμα να μην μπορω να κανω κατι. Επειδη θα πηγαιναμε το λαπτοπ ετσι κι αλλιως στο eshop ηθελα να ρωτησω να του κανουμε πρωτα format και να το παμε στο eshop η να το παμε χωρις να κανουμε format;Επισης λετε να φτιαξουν τα διαφορα προβληματα που εχει εξωτερικα το λαπτοπ(εχει βγει λιγο το πισω της οθονης κα);
xristoforos89 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Να το φτιαξουν εξωτερικα δεν παιζει. Αντιθετως θα σου πουν οτι ειναι εκτος εγγυησης πλεον και πιθανοτατα θα σου χρεωσουν και τον νεο δισκο που θα βαλουν πανω. Δες σε τι κατασταση βρισκεται ο δισκος σου: http://www.hdsentinel.com/thanks_for_downloading.php?file=http://www.harddisksentinel.com/hdsentinel_pro_setup.zip
mphxths Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 εξωτερικες φθορες ειναι κακηχρησια του χρηστη...δεν ειναι ελαττωματικο προιον ή αποτυχια υλικου ή οτιδηποτε που θα καλυπτε η εγγυηση. οσο για τον δισκο , ο,τι ειπε ο χριστοφορος.. hd sentinel να δεις ποσο κωλος εχει γινει ο δισκος
Crownzzz Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να κανω τιποτα οταν μπαινω σ ενα user λογω του windows explorer που δεν δουλευει αρα να κανω φορματ και να δω το δισκο;Παρεπιπτοντως να βαλω windows 8.1 η 7 απο το θειο;Τι προτεινετε εσεις;
SPANK Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δοκίμασε να μπεις απο safe mode αλλιως μπορείς να βάλεις τον δίσκο σαν εσωτερικό σε καποιο αλλο pc και να κανεις τον έλεγχο με το hdsentinel , οσο για τα windows ναι γιατι οχι δοκίμασε και τα 8.1 να δεις αν σου αρέσουν / σε βολεύουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα