L43rT1- Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα παίδες, Έχω Asus P5P43TD mobo Core 2 Quad Q8400 CPU Thermaltake Strike MX Κουτί και θα ήθελα να αναβαθμίσω το CPU μου. Απο ότι καταλαβαίνω χρειάζομαι και καινούργια μητρική ετσι δεν είναι? Μπορώ να διαθέσω εώς 250 ευρώ πανω κάτω, Μπορείτε να μου προτείνετε CPU και Mobo? Gaming και Streaming θελω να κάνω κυρίως! Ευχαριστώ.
Millennium Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Γράψε και το υπόλοιπο hardware σου.Καλύτερα να συμπληρώσεις τη φόρμα http://www.insomnia.gr/topic/531918-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%85/ 1
Hyphen Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Θες και μνήμες σίγουρα... Για streaming τουλάχιστον 8gb rram Συμπλήρωσε την φόρμα όμως πρώτα
adtakhs Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα παίδες, Έχω Asus P5P43TD mobo Core 2 Quad Q8400 CPU Thermaltake Strike MX Κουτί και θα ήθελα να αναβαθμίσω το CPU μου. Απο ότι καταλαβαίνω χρειάζομαι και καινούργια μητρική ετσι δεν είναι? Μπορώ να διαθέσω εώς 250 ευρώ πανω κάτω, Μπορείτε να μου προτείνετε CPU και Mobo? Gaming και Streaming θελω να κάνω κυρίως! Ευχαριστώ. AMD FX 8320 8-CORE 3,5Ghz CRUCIAL 8GB (2X4GB) DDR3 1600Mhz GIGABYTE 970A- UD3P ---------------------------------------------------- Κάτι παραπάνω από 250€. Πούλησε και τις μνήμες σου, γιατί υποθέτω πως είναι στα 1,8V που ήταν αρχικά οι μνήμες στο S775 και όχι στα 1,5v !!! Μην κάψεις κανέναν controller .... 1
L43rT1- Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 i) Το ποσό που διαθέτουμε: ~250 Ευρώ ii) Tη χρήση του υπολογιστή Streaming And gaming iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: Xsplit, GTA V. iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? οχι v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? CPU και μητρική, Είτε απο e-shop είτε απο Skroutz vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ να τοποθετήσω την CPU μόνος μου ή οχι. viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Οχι ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού Ισως RAM kai GPU x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας ίσως μικρο. xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού οχι xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: όλα, RAM 8 Giga Gskill Την αγόρασα πρίν εναν χρόνο περίπου, GPU Sapphire r7 265. κουτί Thermaltake Strike MX Υ.Σ: Μπορεί η μητρική που έχω τώρα να υποστηρίξει τον επεξεργαστή που θα μου προτείνετε?? Η μητρική είναι Asus P5P43TD Υ.Σ 2.: Θα μπορέσει η μητρική να χωρέσει στο κουτί?
Millennium Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δες το σετ του adtakhs.Θα πέσουν και λίγο οι τιμές τους τώρα.Ναι εντάξει είναι η μητρική και το κουτί. Υπήρχε 265 πριν ένα χρόνο;
L43rT1- Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Για τις μνήμες λέω¨Millennium Ένα λεπτό, μου λες οτι η καινούργια μητρική χωράει στο κουτί, και οχι οτι o CPU κάνει στην παλια μου μητρική ετσι? BTW : Ενας φίλος μου πρότεινε αυτήν : asus m5a97 r2.0 Τι λέτε?
Millennium Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Πλάκα έκανα. Ναι για τη μητρική έλεγα πως χωράει στο κουτί.Εντάξει είναι και η Asus.
L43rT1- Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Οκ ευχαριστώ! Επεξεργαστή σίγουρα αυτόν?
TheELF Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Οκ ευχαριστώ! Επεξεργαστή σίγουρα αυτόν? Αν βγει το gtaV και δούμε πως παίζει θα μπορούμε να σου πούμε σίγουρα,αν χρειάζεται και τους 8 πυρήνες του 8320 για να παίζει ομαλά το παιχνίδι δεν θα σου κάνει και streaming χωρίς να πέσει η ταχύτητα αφού αναγκαστικά θα την κάνεις μέσου cpu. Με έναν haswell,i3 ή αν σε παίρνει i5 θα μπορείς να κάνεις το streaming με quicksync, μέσω της igpu δηλαδή ,ενώ θα παίζεις με την κανονική vga σου. Το θέμα είναι μέχρι να βγει δεν ξέρουμε πως θα παίζει.
Millennium Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Οκ ευχαριστώ! Επεξεργαστή σίγουρα αυτόν? Ναι αυτόν με την ενδεχόμενη μείωση τιμής. 1
L43rT1- Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Αν βγει το gtaV και δούμε πως παίζει θα μπορούμε να σου πούμε σίγουρα,αν χρειάζεται και τους 8 πυρήνες του 8320 για να παίζει ομαλά το παιχνίδι δεν θα σου κάνει και streaming χωρίς να πέσει η ταχύτητα αφού αναγκαστικά θα την κάνεις μέσου cpu. Με έναν haswell,i3 ή αν σε παίρνει i5 θα μπορείς να κάνεις το streaming με quicksync, μέσω της igpu δηλαδή ,ενώ θα παίζεις με την κανονική vga σου. Το θέμα είναι μέχρι να βγει δεν ξέρουμε πως θα παίζει. Καλα δεν θα παίζω μόνο GTA V Αλλά πιο πολύ αυτό. i5 έλεγα εγώ αλλά αφού μου προτείνετε και τον AMD θα το ψάξω παραπάνω.. BTW, με τις μνήμες μου λέτε να εχω πρόβλημα?
TheELF Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Αφού ενδιαφέρεσαι για streaming δεν χρειάζεται παρά να πας στο youtube και να γράψεις 8320 bf4 για να δεις,θα βρεις πολλά και με fraps χωρίς συμπίεση και με shadowplay,γράψε και ι5 bf4 quicksync να δεις τι γίνεται και εκεί. BF4 γιατί είναι το μόνο προς στιγμήν που γράφτηκε για ps4 και μάλλον και το gtaV θα είναι με τον ίδιο τρόπο γραμμένο. Μνήμες;;; Αρκεί να είναι ddr3 1600mhz. 1
L43rT1- Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Αφού ενδιαφέρεσαι για streaming δεν χρειάζεται παρά να πας στο youtube και να γράψεις 8320 bf4 για να δεις,θα βρεις πολλά και με fraps χωρίς συμπίεση και με shadowplay,γράψε και ι5 bf4 quicksync να δεις τι γίνεται και εκεί. BF4 γιατί είναι το μόνο προς στιγμήν που γράφτηκε για ps4 και μάλλον και το gtaV θα είναι με τον ίδιο τρόπο γραμμένο. Μνήμες;;; Αρκεί να είναι ddr3 1600mhz. Τι λές για την 8350? αν μπορούσες να μου προτείνεις και μια μητρική διαφορετική γιατι δεν ακούω τα καλύτερα για την Gigabyte
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα