G1O Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Για να έχεις ήχο από την hdmi πρέπει να περάσεις τους drivers ήχου της κάρτας γραφικών. Τουλάχιστον έτσι γινόταν με μια ΑΤΙ που έχω στο desktop, για NVIDIA δεν είμαι σίγουροςα αλλά πρέπει να γίνεται το ίδιο όπως βλέπω εδώ, όπως και για INTEL. χμμμμ αυτα δεν τα εχει στους drivers του μοντελου μου,αλλα και στο φορουμ της τοσιμπα γραφουν για οσους κανουν καθαρο φορματ και εχουν το προβλημα επαναφορα εργοστασιακων,ευχαριστω μολις εχω το χρονο θα κανω ενα φορματ και θα δοκιμασω το intel high definition αλλα νομιζω μεσα στο αρχειο ειναι και ο ηχος του οδηγου ιντελ ,ο driver ειναι μεχρι win xp απο οτι βλεπω της ιντελ
micos000 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Ποιο μοντέλο λάπτοπ έχεις και τι κάρτα γραφικών; Για την INTEL, όντως, είναι για xp.
popeye68 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Κανόνας για όποιον έχει πρόβλημα στις ενημερώσεις. Συνήθως οφείλονται σε corrupted αρχείο DataStore.edb Το διαγράφετε (βρίσκεται στο C:\Windows\SoftwareDistribution\DataStore), και ξανακάνετε update. Χίλια ευχαριστώ .... Μ' έσωσες....!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα