dipapa88 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα φίλοι μου..αγόρασα ενα λαπτοπ για την αδερφη μου asus f551c με i3 4gb ram..σημερα το πηρα εχει w8.οποτε της το πηγα,ξεκίνησαν οι ενημερώσεις και ολα καλα..οταν τελείωσαν και ζήτησε να κανει restart το έκανε..και ενώ έφτασε 100% και έκανε το τελευταίο αυτόματο restart,άνοιξε και γράφει - αποτυχία ρύθμισης παραμέτρων των δυνατοτήτων των windows επαναφορά αλλαγών μην απ ενεργοποιήσετε τον υπολογιστη..και εδω και τρεις ωρες ειναι σε αυτή τη κατάσταση...καμια ιδέα πως να ξεκολλήσει;;να τον παω πισω;;να παρω τον σκληρο και να τον βαλω στο i7 το desktop να ξεκολλήσει;αλλα θα χάσω την εγγύηση...καμια βοήθεια;; Sent from my iPhone using Insomnia
TR-909 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Αγνόησε το τι σου λένε τα windows, κλείσε τον Η/Υ και ξανά άναψε τον.
Physiciant Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Πάτα reset..το πολύ πολύ να ξαναβάλεις τις ενημερώσεις
dipapa88 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Τελικα τον εκλεισα..και μετα απο 10 ωρες προσπάθειας άνοιξε...ευχαριστω για τις απαντησεις Sent from my iPhone using Insomnia
G1O Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Το προβλημα αυτο ειναι απο τις ενημερωσεις αυγουστου,εαν ξανα κανεις φορματ μπορεις να επιλεξεις ολες εκτος του αυγουστου θα προχωρησει κανονικα και μετα την επανεκ/ση κανε τις υπολοιπες(αλλα δεν εφτασε 100 % σε σταματησε στο 90 κατι τοις εκατο και δεν το ειδες),λογικα θα βγει διορθωτικη ενημερωση
TR-909 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Το προβλημα αυτο ειναι απο τις ενημερωσεις αυγουστου,.. Σε τι ακριβώς φταίνε οι ενημερώσεις?
G1O Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Σε τι ακριβώς φταίνε οι ενημερώσεις? στο οτι οταν γινει εγκατασταση ολων η αποτυχια ειναι σε αυτες του αυγουστου οπως συμβαινει και σε εμενα ενω μεχρι πριν 1 μηνα δεν ειχα θεμα
rfc Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Επειδη συμβαινει σε εσενα δεν σημαινει οτι σε αυτο το προβλημα αυτη ειναι η λυση. Σε εμενα δε συμβαινει ας πουμε. Μια χαρα περαστηκαν οι ενημερωσεις του Αυγουστου.
micos000 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Εγώ είχα vista στο laptop (fujitsu amilo) και έβαλα καρφί τα 8.1 update 1 με καθαρή εγκατάσταση. Δεν είχα πρόβλημα και έχω ενεργοποιημένη την επιλογή για αυτόματη λήψη και εγκατάσταση των ενημερώσεων. Σε άλλο λάπτοπ με 8άρια από τη μαμά (dell) έκανα όλες τις ενημερώσεις και προχώρησα σε εγκατάσταση 8.1 update πρν 15 μέρες από το store, πάλι χωρίς πρόβλημα. Μου έχουν πει όμως για λάτοπ sony vaio με 8άρια που παρουσιάζει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τα updates. Δεν βρήκαμε άκρη και έχω κλείσει προσωρινά τα updates. 1
G1O Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 δεν ειπα δεν περαστηκαν,ειπα οτι αν κανω φορματ και επιλεξω ολες τις ενημερωσεις γραφει αποτυχια μετα απο την επανεκκινηση σε αυτες του αυγουστου,ενω αν κανω ολες τις αλλες πρωτα και μετα του αυγουστου περνανε μια χαρα,αυτο μου ειπαν και απο την ms οταν τους ρωτησα! επισης δεν συμβαινει μονο σε εμενα αλλα και αρκετων γνωστων μου που μου ειπαν,αρα ειναι ενα προβλημα μπορει για λιγους αλλα ειναι κατι που πρεπει να διορθωθει
rfc Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Γενικως καποιες ενημερωσεις που δε κανει καποιο πισι, καποια στιγμη θα τις κανει με τον χρονο. Αυτο συμβαινει σε πολλα πισι ακομη και με 7.
G1O Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Γενικως καποιες ενημερωσεις που δε κανει καποιο πισι, καποια στιγμη θα τις κανει με τον χρονο. Αυτο συμβαινει σε πολλα πισι ακομη και με 7. το ξερω,ειχα και με τα 7ρια θεματα παλαιοτερα,απλα εκανα φορματ γυρω στις 100 ενημερωσεις εγκατασταθηκαν εκανε επανεκ/ση μεχρι το 30 % σβηνει και συνεχιζει εως το 97 % και γραφει επαναφορα ρυθμισεων παραμετρων και εκει περιμενεις 1,5 ωρα ξανα κανω φορματ ξανα το ιδιο μου ειπαν και αλλοι γιαυτο το θεμα οποτε μιλησα και με την ms και εκανα πρωτα ολες τις προηγουμενες και μετα του αυγουστου,πριν δεν ειχα θεμα οταν εκανα φορματ, και εδω υπαρχει αναφορα http://myonlinesecurity.co.uk/problems-windows-updates-august-2014-kb2982791-kb2970228-kb2975719-kb2975331/ Εγώ είχα vista στο laptop (fujitsu amilo) και έβαλα καρφί τα 8.1 update 1 με καθαρή εγκατάσταση. Δεν είχα πρόβλημα και έχω ενεργοποιημένη την επιλογή για αυτόματη λήψη και εγκατάσταση των ενημερώσεων. Σε άλλο λάπτοπ με 8άρια από τη μαμά (dell) έκανα όλες τις ενημερώσεις και προχώρησα σε εγκατάσταση 8.1 update πρν 15 μέρες από το store, πάλι χωρίς πρόβλημα. Μου έχουν πει όμως για λάτοπ sony vaio με 8άρια που παρουσιάζει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τα updates. Δεν βρήκαμε άκρη και έχω κλείσει προσωρινά τα updates. δοκιμασα και καθαρη εγκατασταση με τα 8,1 εκει τις δεχεται ολες μαζι μια χαρα,αλλα ενω περναω ολους τους οδηγους για τον φορητο δεν εχω ηχο απο το hdmi ,σε φορουμ της τοσιμπα διαβασα τετοια προβληματα και εχω τα προεγκατεστημενα 8 και μετα αναβαθμιση στα 8,1.
micos000 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Για να έχεις ήχο από την hdmi πρέπει να περάσεις τους drivers ήχου της κάρτας γραφικών. Τουλάχιστον έτσι γινόταν με μια ΑΤΙ που έχω στο desktop, για NVIDIA δεν είμαι σίγουροςα αλλά πρέπει να γίνεται το ίδιο όπως βλέπω εδώ, όπως και για INTEL.
Euclides Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Κανόνας για όποιον έχει πρόβλημα στις ενημερώσεις. Συνήθως οφείλονται σε corrupted αρχείο DataStore.edb Το διαγράφετε (βρίσκεται στο C:\Windows\SoftwareDistribution\DataStore), και ξανακάνετε update. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα