Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια οθόνη turbo x σχετικά παλιά.

Εχτές μύριζε μια περίεργη μυρωδιά καμμένου όταν καθόμουν στον υπολογιστή. Δεν ήξερα από που προερχόταν και διαπίστωσα οτι ήταν από την οθόνη όταν έβαλα την μύτη μου στο πάνω μέρος της οθόνης.

Η μυρωδιά σταμάτησε σύντομα και από εκεί και μετά δεν είδα κάποιο πρόβλημα λειτουργίας. Πιστεύετε οτι ετοιμάζεται να καεί η οθόνη και να χαλάσει τίποτα ή απλά έτυχε και έγινε αυτό;

Δημοσ.

Μήπως πέρασε κάτι μέσα και έγινε ψητό ή μύριζε καμένο πλαστικό;Έχεις κανένα φυσερό;με φακό είδες αν φαίνεται κάτι;Να μην την αφήνεις ποτέ ανοιχτή όταν δεν είσαι σπίτι να την κλείνεις απο την βάση αντί να την αφήνεις να μπαίνει σε αναμονή.

Δημοσ.

Μπορεί να την πείραξε και ο καύσωνας να κοιτάς να έχει κενό πίσω και ο εξαερισμός να μην είναι μπλοκαρισμένος.

Δημοσ.

Υπάρχει η πιθανότητα να μπήκε κάτι μέσα δεν το αποκλείω. Με φακό δεν την κοίταξα, δεν νομίζω να καταφέρω να δώ κάτι. Τώρα για το πως μύριζε... δεν μπορώ ακριβώς να υποθέσω από την μυρωδιά τι ήταν, ήταν μια μυρωδιά καμμένου αλλά πολύ περίεργη που μάλλον δεν παίζει να το έχω ξαναμυρίσει αυτό. Για να σας δώσω να καταλάβετε ήταν σαν καμμένο ξύλο μαζί με μια μυρωδιά τσιγάρου, κάτι τέτοιο. Στην λειτουργία της δεν ζορίζεται καθόλου, μια χαρά φαίνεται. Όταν θα λείπω θα την κλείνω εντελώς οκ. Πάντως αυτές οι τρυπούλες που έχει για να παίρνει αέρα δεν είναι φραγμένες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...