Προς το περιεχόμενο

Aγορα φωτογραφικης μηχανης εως 250Ε (dslr,mirrorless ή compact)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω την nx2000 περίπου μια εβδομάδα. Είμαι πολύ ευχαριστημενος από την μηχανή αν και δεν είχα ποτέ κάποια άλλη τέτοιου επιπέδου για σύγκριση. Έχει αρκετές ρυθμίσεις καθώς και wifi nfc για σύνδεση με το κινητό και κατευθείαν αποστολή. Μέχρι και remote viewfinder από το κινητό έχει. Ωστόσο σε συνθήκες με πολύ ήλιο είναι δύσκολο να καταλάβεις τι θα τραβήξεις καθώς στην οθόνη δεν μπορείς να δεις εύκολα.

Σε γενικές γραμμές πιστεύω θα την ευχαριστηθείς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ωστόσο σε συνθήκες με πολύ ήλιο είναι δύσκολο να καταλάβεις τι θα τραβήξεις καθώς στην οθόνη δεν μπορείς να δεις εύκολα.

Αυτο ειναι ενα μεγαλο θεμα με τις μηχανες χωρις viewfinder.

Σε μερες με ηλιο τραβας κατα προσεγγιση...

Εχεις δικιο για την sony A3000! Συνεπως το διλημμα μου ειναι πλεον d3100 ή nx2000... την πρωτη την βρηκα μεταχειρισμενη στα 250(μπορει και λιγοτερα αμα κανω παζαρια)  μαζι με τν φακο της και μια καρτα μνημης 16gb.. επισης αυτος που την εχει μενει κοντα μου οποτε θα την δω απο κοντα ωστε να την τεσταρω και να δω αμα μου αρεσει.. την nx2000 που παιζει να μπορω να την δω απο κοντα? 

Μπα δεν παιζει να παρω ακριβοτερη και καλυτερη dslr στο μελλον.. απλα θελω μια καλη μηχανη για την φαση που θα βρισκομαι και την οποια θα την κρατησω για χρονια...

κοιτα,εγω ειμαι dslrακιας,και τη 5100 που εχω δεν την αλλαζω με τιποτα...μικροτερο.

αλλα η d3100 ειναι αρκετα παλιο μοντελο, και εχει μειονεκτηματα σε σχεση με την nx2000

οποτε αν δεν εχεις σκοπο να παρεις κανα φακο Η αλλο σωμα dslr στο μελλον παρε την nx2000.ειναι γενικα καλυτερη.και ισως και πιο ευχρηστη.

εγω προτείνω νεξ είναι λίγο μικρότερη με καλύτερες επιδώσεις στα σκοτεινά ( έχει και σπαστή οθόνη δυστιχώς προς μία κατεύθυνση  ). όμως το ιδανικό θα ήταν να δείς και τις δύο να δείς τι σου κάθετε καλύτερα στο μάτι και στο χέρι  

εγω προτείνω νεξ είναι λίγο μικρότερη με καλύτερες επιδώσεις στα σκοτεινά ( έχει και σπαστή οθόνη δυστιχώς προς μία κατεύθυνση  ). όμως το ιδανικό θα ήταν να δείς και τις δύο να δείς τι σου κάθετε καλύτερα στο μάτι και στο χέρι  

Nαι ειναι πιο μικρη που ειναι ενα συν επειδη θα κανω ταξιδια οποτε θα μπορω να την μεταφερω πιο ευκολα, επισης εχει σπαστη οθονη για καμια σελφι.. θα κατεβω σημερα ή αυριο κεντρο και θα παω σε ενα απο τα καταστηματα που μου ειπαν τα παιδια ωστε να μπορεσω να τις συγκρινω... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηγα σημερα στα public,plaisio  για να τις δω απο κοντα... την nex-3n δεν την βρηκα... βρηκα μονο τις nx2000 και d3100 τις οποιες και επιασα στο χερι μου... 

Η γνωμη μου:

Η d3100 ωραια και μου αρεσει που εχει viewfinder! Aλλα πολυ μεγαλυτερη απο την nx2000! Η nx2000 ωραια,εχει οθονη περιστρεφομενη,πιο ευχρηστη με εξυπνες λειτουργιες και wifi!

Η γνωμη των υπαλληλων:

Nex-3n να μην παρω για ειναι παλια και δεν θα εχω εγγυηση αμα την παρω μεταχειρισμενη! Το ιδιο για την d3100.. η nx2000 ειναι η καλυτερη,μικρη και καινουργια με 2 χρονια εγγυηση..

Με χαλαει που δεν εχει viewfinder η nx2000 αλλα ειναι η καλυτερη επιλογη και για αυτην με κοβω..

Επεξ/σία από Andreas_thess

νχ2000 δαγκωτο

μπορεις βεβαια να βρεις και μτχ με εγγυηση αν ψαξεις.

Mπα κατω απο 200 ευρω δυσκολα! δεν αξιζει για 50 ευρω να παρω μεταχειρισμενη.. αμα την παρω θα ειναι απο το plaisio και κανουργια στα 250Ε

Η nx2000 είναι καλή επιλογή αλλά δεν έχει περιστρεφομενη οθόνη που λες παραπάνω.

Eννοω οθονη που γυρναει  προς τα πανω ωστε να βγαζεις σελφι... ειδα κ την d3100 μεταχειρισμενη απο κοντα... την δινει στα 230, ειναι σε καλη κατασταση αλλα δεν εχει αλλη εγγυηση.. μου αρεσει το viewfinder που εχει αλλα σε σχεση με την nx2000 ειναι πολυ πιο μεγαλη και βαρια...

Για την εγγυηση προσωπικα δεν θα αγχωνομουν,αρκει να μην εχει παρα πολλα clicks(πανω απο 50.000).

Αλλα η αληθεια ειναι πως για τον σκοπο που περιγραφεις θα κοιτουσα για mirrorles λογω βαρους/ογκου.

Πιθανοτατα θα προτιμουσα καποια με 16-50 φακο και θα απεφευγα οτιδηποτε με 20-50.

Για την εγγυηση προσωπικα δεν θα αγχωνομουν,αρκει να μην εχει παρα πολλα clicks(πανω απο 50.000).

Αλλα η αληθεια ειναι πως για τον σκοπο που περιγραφεις θα κοιτουσα για mirrorles λογω βαρους/ογκου.

Πιθανοτατα θα προτιμουσα καποια με 16-50 φακο και θα απεφευγα οτιδηποτε με 20-50.

Δεν εχει πολλα αφου δεν την εχει πολυχρησιμοποιησει! Οσο για φακο με 16-50 βρισκω φωτογραφικες πιο ακριβες τις οποιες μονο μεταχειρισμενες μπορω να τις παρω αλλα ακομα δεν τις εχω βρει.. μονο την nex-3n για την οποια ομως μου ειπαν διαφορα ατομα που γνωριζουν το αντικειμενο οτι ειναι παλια και δεν αξιζει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...