Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα το μοντέλο του λαπτοπ μου είναι acer iconia 6120 http://www.cnet.com/products/acer-iconia-6120-dual-screen-touchbook-14-core-i5-480m-windows-7-home-premium-64-bit-4-gb-ram-640-gb-hdd/

Δεν μπορώ να βρω πουθενά τα συνοδευτικά προγράμματα και τους οδηγούς για αυτό το λάπτοπ;;;

Πριν βιαστείτε να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα που έλαβα από τα sites της Ελλάδος - Αμερικής και Αγγλίας, ήταν μια τρύπα στο νερό (το λάπτοπ φαίνεται ότι είναι φάντασμα για το επίσημο site).

Θέλω να ξέρετε ότι έχω στη διάθεση μου έναν ssd για τοποθέτηση και δεν μπορώ να τον βάλω λόγω έλλειψης προγραμμάτων και οδηγών.

Κάθε βοήθεια στο πρόβλημα είναι καλοδεχούμενη :)

Δημοσ.

Τον ssd μπορείς να τον βάλεις και να περάσεις τα windows κανονικά δεν χρειάζεται drivers (για την εγκατάσταση ενοώ) και εκτος αυτου φυσιολογικά τα windows θα βρουν τους περισότερους απο τους drivers , πες ομως θέλεις οδηγούς για windos 7 , 8 και τι έκδοση (64 - 32 bit) ;

Δημοσ.

Για win7 64bit, το θέμα είναι ότι οι οδηγοί και κάποια όχι όλα από τα συνοδευτικά προγράμματα είναι απαραίτητα για να δουλέψει σωστά καθώς είναι ένα λάπτοπ dual touch screen όπου η μια από τις 2 οθόνες γίνεται και πληκτρολόγιο , συν ότι έχει και κάποια βολικά shortcuts για facebook και άλλες λειτουργίες ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...