alex52 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Ενδιαφερομαι για ακουστικά σε Android κινιτο .Όταν είχα το iphone 5 είχα αγοράσει τα iluv αλλά απο οτι ξέρω τα iluv είναι μονο για iphone έτσι δεν είναι ?
zio10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δεν χρησιμοποιώ ακουστικά, αλλά δες και στο θέμα των προσφορών. Λένε για κάτι xiaomi που είναι πάρα πολύ καλά και σε πολύ χαμηλή τιμή!
saflom Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 http://www.amazon.co.uk/JVC-HAFX1X-Xtreme-Xplosives-Headphones-black-red/dp/B004S7Q8CA/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1408993533&sr=1-1&keywords=jvc+headphonesεχω αυτά και τα λατρέυω
haHa Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δεν θα βρεις καλυτερα απο αυτα μεχρι 100€: sony mh1 Κοστιζουν 10-20€ και συγκρινονται με ακουστικα ανω των 100€. Δεν ειναι τυχαιο οτι υπαρχει ολοκληρο thread στο avclub (forum για πραγματικα απαιτητικους με τον ηχο) που τα εκθειαζουν: http://avclub.gr/forum/showthread.php/104242-The-incredible-Sony-MH1-MH1c!
saflom Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δεν θα βρεις καλυτερα απο αυτα μεχρι 100€: sony mh1 Κοστιζουν 10-20€ και συγκρινονται με ακουστικα ανω των 100€. Δεν ειναι τυχαιο οτι υπαρχει ολοκληρο thread στο avclub (forum για πραγματικα απαιτητικους με τον ηχο) που τα εκθειαζουν: http://avclub.gr/forum/showthread.php/104242-The-incredible-Sony-MH1-MH1c! αν ειναι τοσο καλό ναπάρω και γω ένα... εδω πανε και αγοραζουν τα ακυρα τα κινεζικα Edit διαβάζοντας ποστ sto av δεν ψήθηκα. ανώτερα τα jvc απο θέμα ακουστικής. αρκετά καλά τα sony αλλά όχι και για 100 είπαμε. πήρα ένα ζεύγος για να έχω άποψη
haHa Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 αν ειναι τοσο καλό ναπάρω και γω ένα... εδω πανε και αγοραζουν τα ακυρα τα κινεζικα Edit διαβάζοντας ποστ sto av δεν ψήθηκα. ανώτερα τα jvc απο θέμα ακουστικής. αρκετά καλά τα sony αλλά όχι και για 100 είπαμε. πήρα ένα ζεύγος για να έχω άποψη Σαν ηχος τα sony mh1 ειναι αισθητα καλυτερα απο οτιδηποτε ειναι κατω των 50€.
saflom Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Σαν ηχος τα sony mh1 ειναι αισθητα καλυτερα απο οτιδηποτε ειναι κατω των 50€. παίζει πολύ η πηγή ήχου. Τα πήρα να δω τι θα κάνουν απέναντι στα jvc.
Adwnis21 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Τα iluv φίλε ειναι φοβερα ακουστικα.βγαινουν και για smartphone και σε πολλα χρωματα.εμενα δεν παρουσιασαν ποτε κανενα προβλημα και τα χρησιμοποιησα σε κινητο,laptop κτλ. Ειναι εγγυηση τα ακουστικα.έπισης πολυ καλα ακουστικα ειναι τα earpods της apple (33 ευρω κοστιζουν παντου) που τα εχω 1,5 χρονια σχεδον και δεν εχω κανενα άπολυτως προβλημα!! ( τα χρησιμοποιησα και σε ipod και σε smarthone. Sent from my iPod touch using Insomnia
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Τα iluv φίλε ειναι φοβερα ακουστικα.βγαινουν και για smartphone και σε πολλα χρωματα.εμενα δεν παρουσιασαν ποτε κανενα προβλημα και τα χρησιμοποιησα σε κινητο,laptop κτλ. Ειναι εγγυηση τα ακουστικα.έπισης πολυ καλα ακουστικα ειναι τα earpods της apple (33 ευρω κοστιζουν παντου) που τα εχω 1,5 χρονια σχεδον και δεν εχω κανενα άπολυτως προβλημα!! ( τα χρησιμοποιησα και σε ipod και σε smarthone. Sent from my iPod touch using Insomnia τα iluv δεν λένε σχεδόν τίποτα από ηχητικής άποψης... Απλά πουλάνε επειδή βγαίνουν σε διάφορα χρωματάκια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα