Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφερομαι για την αγορα του nexus 5 και εχω καποιες ερωτησεις να κανω :)

1. Ισχυει το οτι δεν εχει καλη καμερα οπως διαβαζω σε διαφορα sites?

2. Ειναι πραγματι κακο το ηχειο;

3. Θα ειναι future proof κινητο (τουλαχιστον για ολο το 2015;)

4. Η αφη ειναι καλη; (ωστε να μην χρειαζεται να παταω με δυναμη για να λειτουργησει οπως σε ενα κινητο ενος φιλου που με απαλο αγγιγμα δεν εκανε τιποτα)

5. Μηπως με την παρουσιαση του nexus 6 η google το παραμελησει ;

Αυτα προς το παρον. Ακουω αποψεις και σχολια :)

Δημοσ.

Από εμένα 

1. δεν ξέρω δεν ασχολούμαι με φωτογραφίες εγώ.

2. όχι δεν είναι κακό αλλά ακούς δυνατά όταν μιλάς με κάποιον άλλον.

3.δεν ξέρω

4. ναι πολύ καλή με ένα απλό κλικ ανοίγει αμέσως

5.  μπα δεν νομίζω όπως και στο nexus 4 παίρνει ακόμη ενημερώσεις.

ότι άλλο θελήσεις ρώτα!

Δημοσ.

Από εμένα 

1. δεν ξέρω δεν ασχολούμαι με φωτογραφίες εγώ.

2. όχι δεν είναι κακό αλλά ακούς δυνατά όταν μιλάς με κάποιον άλλον.

3.δεν ξέρω

4. ναι πολύ καλή με ένα απλό κλικ ανοίγει αμέσως

5.  μπα δεν νομίζω όπως και στο nexus 4 παίρνει ακόμη ενημερώσεις.

ότι άλλο θελήσεις ρώτα!

Πιο πολυ θελω να μαθω για τις φωτογραφιες (να μην ειναι και αθλιες :P) και για το ηχειο που ακουω αρνητικα σχολια. Εισαι κατοχος της συσκευης;

Δημοσ.

Δεν ειναι απο οσο ξερω ουτε αθλιες ουτε εξαιρετικες. Η καμερα ηταν ενας απο τους λογους που προτιμησα το G2. Το στοκ αντροιντ θελει θυσιες  B)

Δημοσ.

lg g2

Google nexus 5 :) Δεν δεχομαι προτασεις για αλλες συσκευες γιατι σκεφτομαι να αγορασω αυτο αν ειναι οκ, αλλιως μαζευω λιγα λεφτα και παω για galaxy s5

ότι άλλο θελήσεις ρώτα!

Απο φωτεινοτητα πως τα παει; Σε φουλ φωτεινοτητα βολευει κατω απο τον ηλιο η θα εχω θεμα; 

Δημοσ.

Πιο πολυ θελω να μαθω για τις φωτογραφιες (να μην ειναι και αθλιες :P) και για το ηχειο που ακουω αρνητικα σχολια. Εισαι κατοχος της συσκευης;

όχι δεν είμαι αλλά το έχω πάρει πολλές φορές μέσω του θείου μου :P Σε φωτεινότητα είναι πολύ καθαρή και δεν νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα με τον ήλιο.Το ηχείο το θεωρώ εγώ ένα από τα καλύτερα καθώς ακούς πολύ δυνατά.

Δημοσ.

Ενδιαφερομαι για την αγορα του nexus 5 και εχω καποιες ερωτησεις να κανω :)

1. Ισχυει το οτι δεν εχει καλη καμερα οπως διαβαζω σε διαφορα sites?

2. Ειναι πραγματι κακο το ηχειο;

3. Θα ειναι future proof κινητο (τουλαχιστον για ολο το 2015;)

4. Η αφη ειναι καλη; (ωστε να μην χρειαζεται να παταω με δυναμη για να λειτουργησει οπως σε ενα κινητο ενος φιλου που με απαλο αγγιγμα δεν εκανε τιποτα)

5. Μηπως με την παρουσιαση του nexus 6 η google το παραμελησει ;

Αυτα προς το παρον. Ακουω αποψεις και σχολια :)

1. Oχι , ειναι πολυ καλη. Τα review λενε οτι ειχε κακη καμερα γιατι το δοκιμασαν οταν πρωτοβγηκε, πριν η google διορθωσει* τα προβληματα της (αργη, κακη εστιαση κλπ)

2. Οχι δεν ειναι. Μια αρχικη παρτιδα ειχε χαμηλης εντασης ηχειο, αλλα το εχει διορθωσει εδω και καιρο η lg .

3. Nαι. Ειναι γρηγορο και θα παρει αμεσα την επομενη εκδοση android.

4. Εχει απο τα πιο αποκρισιμα/γρηγορα touch ολων των  smartphone συμφωνα με μετρησεις.

5. Οχι, θα παρει την επομενη εκδοση android(που θα το κανει ακομα πιο γρηγορο). Λογικα θα παρει και την μεθεπομενη.

*Εδω ενδεικτικα τι γραφουν για την διορθωμενη καμερα:

http://www.theverge.com/2013/11/4/5062724/google-nexus-5-review

Update: Google has issued a significant update to the camera software bundle of the Nexus 5 in the form of Android 4.4.1. The update improves upon many of the issues cited in this review, most significantly the camera's ability to focus on subjects consistently and reliably in a variety of lighting and environment settings. To read more about the changes, see our detailed review here.

http://www.theverge.com/2013/12/5/5175568/fixing-the-nexus-5-android-4-4-1-improves-camera

But even now, after just five weeks of work, the Nexus 5's camera has been massively improved. We've only had a day with the software, but the changes are clear. Before, there were shots you simply couldn't get — I learned to not even try with fast-moving subjects, especially in low light, but now a picture of the New York City skyline out the window of a taxi is crisp and in focus, even if it's not quite as sharp as on an iPhone 5S. The Nexus 5 just inspires confidence in a way it never did before.

With Android 4.4.1 on board, however, the Nexus 5's camera stops being a dealbreaker — it's not the best smartphone camera, but it's a camera you can use confidently and expectantly knowing that it will almost always deliver. It may not take the perfect shot yet, but rarely offers anything but a completely usable one. 

Δημοσ.

1. Oχι , ειναι πολυ καλη. Τα review λενε οτι ειχε κακη καμερα γιατι το δοκιμασαν οταν πρωτοβγηκε, πριν η google διορθωσει* τα προβληματα της (αργη, κακη εστιαση κλπ)

2. Οχι δεν ειναι. Μια αρχικη παρτιδα ειχε χαμηλης εντασης ηχειο, αλλα το εχει διορθωσει εδω και καιρο η lg .

3. Nαι. Ειναι γρηγορο και θα παρει αμεσα την επομενη εκδοση android.

4. Εχει απο τα πιο αποκρισιμα/γρηγορα touch ολων των  smartphone συμφωνα με μετρησεις.

5. Οχι, θα παρει την επομενη εκδοση android(που θα το κανει ακομα πιο γρηγορο). Λογικα θα παρει και την μεθεπομενη.

*Εδω ενδεικτικα τι γραφουν για την διορθωμενη καμερα:

http://www.theverge.com/2013/11/4/5062724/google-nexus-5-review

http://www.theverge.com/2013/12/5/5175568/fixing-the-nexus-5-android-4-4-1-improves-camera

Ευχαρισω φιλε :)

Δημοσ.

Για να σε ενδιαφέρει τόσο πολύ η φωτογραφική φαντάζομαι θα τη χρησιμοποιεις πολύ. Γιατί κοιτάς το 16αρι τότε; με λίγα παραπάνω παίρνεις το 32αρι. Δεν ξέρω τι χρήση θα του κάνεις, ίσως και να σου φτάνουν τα 16.

Δημοσ.

Για αποθηκευση φωτογραφιων μπορει να χρησιμοποιει cloud service, σου δινει 15GB δωρεαν η Google

Φυσικά... Πολλά μπορεί να κάνει... Απλά το είπα γιατί 16GB επιπλέον είναι πάντα χρήσιμα. Για μένα τουλάχιστον... Εξαρτάται από τη χρήση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...