snik Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Καλησπερα σας παιδια, τα τελευταια 2 περιπου χρονια απειχα απο τον χωρο του web design γιατι δουλευα σε αλλο τομεα. Δυστυχως στην εταιρια που ειμαι τους επομενους μηνες μαλλον θα κλεισει το τμημα μου μιας και ειναι δυσκολο αυτην την εποχη να γινουν επενδυσεις και ηδη εχω αρχισει να ψαχνομαι να δω τι πορεια θα ακολουθησω. Θα ηθελα να μαθω απο οσους ασχολουνται τι επικρατει στον χωρο της κατασκευης ιστοσελιδων, κατα καιρους βλεπω καποιες τιμες να εχουν παρει την κατηφορα (πχ e-shop με 400 ευρω). Πως ειναι τα πραγματα στην αγορα; Στο μυαλο μου εχω να το παω πιο οργανωμενα αυτην την φορα απλα σιγουρα θα χρειαστω ενα καλο φρεσκαρισμα.
imni Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Σαν ασχετος..Αλλα θελωντας να ασχοληθω μετο web design τι ενωειςe shop με 400ε??
zio10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Σαν ασχετος.. Αλλα θελωντας να ασχοληθω μετο web design τι ενωειςe shop με 400ε?? λογικά κατασκευή eshop με 400€, που είναι χαμηλή τιμή.
defacer Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 λογικά κατασκευή eshop στήσιμο opencart με 400€ Fixed. Άντε και πέρασμα προϊόντων γιατί σε συμπάθησα. 3
aledjo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 ε καλα τωρα..... παντα υπηρχαν χαμηλες και υψηλες τιμες σε αυτο το χωρο τα μεγαλα brand δε κανουν eshop με 400 ευρω.... με 400 ευρω κανουν ο κυρ μητσος στη γωνια που εχει 1-2 παραγγελιες το μηνα το κλειδι ειναι να βρεις 2-3 μεγαλους πελατες και να ασχολησε μονο με αυτους
snik Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Γενικα για αρχη ελεγα να το συνδιασω με υπηρεσιες γενικοτερης εταιρικης παρουσιασης εκτος απο το site μονο. Απο εκει και περα το δουλευα 4 χρονια το αντικειμενο πριν σαν freelancer παραλληλα με τις σπουδες. Σαν γνωσεις μπορω να δουλεψω και με ετοιμα templates για να κρατησω το κοστος χαμηλα αλλα και να παρεχω custom templates ειτε σε html ειτε σε wordpress/joomla. Απλα τοτε θυμαμαι το προβλημα μου ηταν οτι δεν ειχα το στανταρ εισοδημα καθε μηνα μιας και δεν ειχα τις απαραιτητες γνωσεις να το κυνηγησω λιγο καλυτερα απο πλευρας πωλησεων πραγμα που δουλεψα αρκετα στην τωρινη δουλεια μου. Στο μεταξυ επειδη σιγουρα πρεπει να φρεσκαρω τις γνωσεις μου ξεκινησα με κατι ηλεκτρονικα σεμιναρια για να θυμηθω λιγο καλυτερα τα παλια & να πιασω λιγο πιο ζεστα το θεμα της php/mysql. Για αυτο κιολας ηθελα αποψεις απο ανθρωπους που δουλευουν σε αυτους τους χωρους, για να δω τι εχει αλλαξει και αν ειναι καλη ιδεα να ξαναπιασω το συγκεκριμενο τομεα. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2014 από snik
defacer Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Αν μπορείς να βρεις πελάτες με λεφτά και να κάνεις τη δουλειά σου να φαίνεται σούπερ εντυπωσιακή (ακόμα κι αν από πίσω γίνονται Σόδομα και Γόμορρα) ακούγεται καλή ιδέα. Αλλά αυτό το "αν" είναι μεγάλο "αν" εφόσον είσαι μόνος σου και καιρό αποκομμένος από την αγορά. Αν μπορείς να βρεις πελάτες με λεφτά αλλά δε μπορείς να κάνεις εντύπωση για να κλείσεις τη δουλειά τότε είτε βελτίωσέ το και ξαναπροσπάθησε είτε παράτα τα. Αν δε μπορείς να βρεις πελάτες με λεφτά φύγε τρέχοντας.
Uberalles_gr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Καλώς γύρισες snik! Νόμιζα ότι ασχολιόσουν με web design και όχι τόσο με web developer. Σχετικά με το web design, από όσο ξέρω στο CSS πια χρησιμοποιείται πάρα πολύ το mobile responsive γιατί όλοι οι πελάτες θέλουν το site τους να φαίνεται σωστά και σε κινητό. Το θέμα είναι θες να δουλέψεις σε κάποια εταιρεία ή σαν freelancer; Μπορείς να τα κάνεις και τα 2 ταυτόχρονα γιατί φαντάζομαι ότι πελάτες τώρα στην αρχή δεν θα έχεις, επομένως θέλει λίγο χρόνο, υπομονή και επιμονή.
snik Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Καλώς γύρισες snik! Νόμιζα ότι ασχολιόσουν με web design και όχι τόσο με web developer. Σχετικά με το web design, από όσο ξέρω στο CSS πια χρησιμοποιείται πάρα πολύ το mobile responsive γιατί όλοι οι πελάτες θέλουν το site τους να φαίνεται σωστά και σε κινητό. Το θέμα είναι θες να δουλέψεις σε κάποια εταιρεία ή σαν freelancer; Μπορείς να τα κάνεις και τα 2 ταυτόχρονα γιατί φαντάζομαι ότι πελάτες τώρα στην αρχή δεν θα έχεις, επομένως θέλει λίγο χρόνο, υπομονή και επιμονή. Με web design ασχολιομουν πιο παλια αλλα δεν ηταν αρκετο το να ξερει html, css & template design καποιος για να δουλεψει σαν freelancer. Για αυτο και εμαθα να δουλευω wordpress/joomla και να προσαρμοζω το template εκει απλα στο κομματι της php δεν ημουν γνωστης και εψαχνα απο εδω και απο εκει σε documentation. Σιγουρα θα ηθελα να δουλεψω σε μια εταιρια αν μου δινοταν η ευκαιρια αλλα σε αγγελιες βλεπω οτι ζητανε γνωσεις που αυτην την στιγμη δεν εχω μιας και πολλες απο αυτες θελουν να κανουν την δουλεια 2 η παραπανω ατομων με εναν για αυτο και σκεφτομουν σε πρωτη φαση να το συνεχισω ως freelancer που θα αναλαμβανει γενικα την προωθηση καποιας εταιριας.
Zein Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 αγορασε reseller hosting λογαριασμο και δινε τους -με καποια χρεωση- και hosting. μελετησε και λιγο βασικο seo να το βαλεις μεσα στο ολο το πακετο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα