Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νομίζω ότι αν έκαψες πυρήνας πας για ρεκόρ γκίνες.

Δεν κάιγονται έτσι αυτά,το πρόβλημα σου ήταν ξεκάθαρα οι μνήμες εκτός κ αν συνέβησε τίποτα άλλο.

Υπάρχει ΜΕΓΑΛΗ πιθανότητα να σου ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ στο κατάστημα που πήγες.

• Like 3
Δημοσ.

Μου έφεραν άλλες μνήμες πριν τον στείλω ολόκληρο τον υπολογιστή και το έκανε πάλι 

Μετά τον έστειλα όλο και μου είπαν έχει καεί ένας πυρήνας και μου τον άλλαξαν τον επεξεργαστή !! Τέλος πάντων όπως είπε και ο jinoo ήταν στην εγγύηση και δεν πλήρωσα τίποτα :P

Δημοσ.

επειδή πάντως δεν καιγονται με bios update ούτε ο επεξεργαστής , ούτε οι μνημες, το πιθανότερο είναι, οτι απλώς έχασε τις ρυθμίσεις και θα πρεπε εσύ να βαλεις manual τα timings και τα volt στις μνήμες, για να ναι σταθερος αφού δεν τα βρήκε απο μόνο του

τεσπα αφου το θέμα έληξε, έλεγξε τουλάχιστον με το cpu-z ότι έχεις τον αρχικό επεξεργαστή σου και αντιστοιχες μνήμες και όχι άλλα κατώτερα μοντέλα

Δημοσ.

Τι ΑΛΛΕΣ παπαρίες θα πούν σε πελάτη, (αν και μου είναι λίγο δύσκολο να το πιστέψω ακόμη και μετα απο όσα έχω ακούσει απο διάφορους σχετικούς άσχετους κατσαβιδολόγους), έλεος δηλαδή απεφάνθει ο προφέσορας οτι κάηκε ο 1 πυρήνας του επεξεργαστή, δεν μπαινω στο κόπο να σχολιάσω απλά ορισμένοι θέλουν φάπες όσο και να μην είναι αυτό σωστό

(Επειδη έχω περάσει απο μεγάλη εταιρία (τεχνική υποστήριξη χαχοχα) την όποια και οι περισσότεροι την σέβονται λόγω ονόματος  το τι βλακείες έχουν ακούσει πελάτες δεν υπάρχει απλά, π.χ. μιλούσαν για κακή χρήση σε desktop στον πελάτη επειδή το σεταρισμένο απο το κατάστημα desktop έκλεινε λόγω υπερθέρμανσης, με το που πέρασε το μηχάνημα απο έλεγχο βγήκε η after market ψυκτρα και voila τι έλειπε η πανάκριβη θερμοαγώγιμη πάστα, ο πελάτης όμως έφυγε με τα αυτιά κάτω αλλά ευχαρηστημένος που τον έσωσε ο τεχνικός όπου αυτός απλά διόρθωσε τη μ.....της συναρμολόγησης

Δημοσ.

το visionstudio 

Τέλος πάντων τα έχω ελέγχει όλα είναι μια χαρά οπότε εντάξει :) 

Δηλαδή είπαν ψεμα για τον πυρήνα ? :P 

Δημοσ.

δεν ειναι υποχρεωτικό να σου πανε ψέματα απλώς είναι σχεδόν απίθανο αυτό που σου είπαν να είναι αλήθεια, βέβαια αν είσαι τόσο γκαντεμης, οκ τι να πω

βέβαια μπορει να είχε όντως κάποιο πρόβλημα, και να βαριοταν να σου εξηγήσει ή αυτος  που σου μιλησε όταν πήγες να το πάρεις να μην ήξερε και να σου πε απλώς κάτι για να πει μια δικαιολογία

γενικα το visionstudio θεωρείται απο τα "καλά" καταστήματα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...