Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Καλημέρα, για να παρεις μια ιδέα περι τίνος προκειται μπορεις να βρεις το φακελλο στα windows που ονομαζεται minidump εκει μεσα θα εχει αποθηκευμενα αρχεια αναφορας για καθε μπλε οθόνη που σου εχει βγαλει στην ιδια εγκατασταση παντα... υπαρχει ενα δωρεαν προγραμμα το οποιο legetai "who crashed" το οποιο διαβαζει τα αρχεια αυτα και σου λεει περι τινος προκειται, ειτε να ψαξεις για οδηγους, ειτε για καποιο εξαρτημα..., απο κει και περα μπορεις να βαλεις σε τεστ τις μνημες σου και το δισκο σου με δωρεαν προγραμματα οπως σου ειπαν και τα παιδια... καλη τύχη!!!
The_Colonel Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Παιζει ρολο, εκανα φορματ αλλα μετα μου καηκε ο μισος σκληρος, παιζει ρολο αυτο? (μαλλον οχι, αφου το εκανε και πριν) Τι εννοείς σου κάηκε ο μισός σκληρός;; Αν έχει ο σκληρός πρόβλημα (και δεν έκανες εσύ τίποτα λάθος με τα partition) αυτός ειναι ο λόγος που βγάζεις μπλε οθόνες Τα windows χρησιμοποιούν μέρος του σκληρού για εικονική RAM (swap file) αν λοιπόν πάει να γράψει στο swap και δεν γίνεται γιατι παίζει κάτι με τον σκληρό λογικό ειναι να πετάξει μπλέ οθόνη Μπορείς βέβαια να τα τρέχεις όλα καθαρά απο την ram αλλά αν δεν έχεις τουλάχιστον 8GB ram δεν το συνιστώ βασικά όπως και να έχει αν ο σκληρός τα έχει παίξει άλλαξε τον δεν ειναι και τόσο ακριβό εξάρτημα..
cpttony Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Τι εννοείς σου κάηκε ο μισός σκληρός;; Αν έχει ο σκληρός πρόβλημα (και δεν έκανες εσύ τίποτα λάθος με τα partition) αυτός ειναι ο λόγος που βγάζεις μπλε οθόνες Τα windows χρησιμοποιούν μέρος του σκληρού για εικονική RAM (swap file) αν λοιπόν πάει να γράψει στο swap και δεν γίνεται γιατι παίζει κάτι με τον σκληρό λογικό ειναι να πετάξει μπλέ οθόνη Μπορείς βέβαια να τα τρέχεις όλα καθαρά απο την ram αλλά αν δεν έχεις τουλάχιστον 8GB ram δεν το συνιστώ βασικά όπως και να έχει αν ο σκληρός τα έχει παίξει άλλαξε τον δεν ειναι και τόσο ακριβό εξάρτημα.. Τον εχα χωρισει σε 2 μερη (ο τεχνικος δηλαδη) και μου καηκε το κομματι που ειχε εγκατεστημενα τα windows! Το αλλο κομματι μου το εφτιαξε ετσι ωστε να το χρησιμοποιω ως εξωτερικο δισκο...Τωρα το λαπτοπ δουλευει τωρα με νεο σκληρο 500GB (αντι των 750GB), με γνησια Windows 7!
poihths Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Τον εχα χωρισει σε 2 μερη (ο τεχνικος δηλαδη) και μου καηκε το κομματι που ειχε εγκατεστημενα τα windows! Το αλλο κομματι μου το εφτιαξε ετσι ωστε να το χρησιμοποιω ως εξωτερικο δισκο...Τωρα το λαπτοπ δουλευει τωρα με νεο σκληρο 500GB (αντι των 750GB), με γνησια Windows 7! ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να καει ενα μονο partition...αν σου τοχει πει αυτο σε δουλευει κανονικα 1
cpttony Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να καει ενα μονο partition...αν σου τοχει πει αυτο σε δουλευει κανονικα Ναι ρε γινετε αφου χρησιμοποιω τον 2 κομματι σαν εξωτερικο, και το πρωτο μου εμφανιζεται, αλλα δεν μνπορω να το ανοιξω! Σε ενα DVD player μου ανοιγει του φακελους που περιειχε το 1ο κομματι, μονο για αναγνωση! Τωρα τελευταια δεν μου το εχει εμφανισει, ανοιξα 7 καρτελες και δεν εκανε τιποτα! Ειδομεν στο μελλον...
poihths Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 ισως δεν τον εχεις φορμαρει η απλα δεν εχει letter για να τον ανοιξεις... αν ειχε καει δεν θα φαινοταν καθολου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα