cpttony Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Σερφαρα στο ΙΕ, ειχα ανοιξει 3 καρτελες και στο ακυρο βγαζει μπλε οθονη και ξανανοιγει το λαπτοπ.. Το κανει αρκετες φορες απο τοτε που τον πηρα (2,5 χρονια πριν) IE 11 Win7 64bit Acer Aspire 7750G Γινεται να μην το κανει αυτο? Ανοιγω αρκετες καρτελες και δεν θελω να κρασαρει... Ευχαριστω
cpttony Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 με αλλο browser το ιδιο παθαινει? Δεν εχω δοκιμασει αλλον browser για να δω, εδω και 10 χρνια λειτουργω το ΙΕ..Και ειμαι ευχαρηστιμενος!
SpirosLouis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Κάνε με Memtest κάποια δοκιμή. Άστο καμιά ώρα να είσαι ποιο σίγουρος. Buffer overflow(non malicius) μυρίζει.. Edit: Επιπλέον σιγουρέψου ότι τον έχεις αναβαθμίσει εντελώς! Και αν το έχεις κάνει αυτό, δες μήπως κάποια από τις τελευταίες αναβαθμίσεις προκαλούν αυτό το πρόβλημα.(google is your friend)
cpttony Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Κάνε με Memtest κάποια δοκιμή. Άστο καμιά ώρα να είσαι ποιο σίγουρος. Buffer overflow(non malicius) μυρίζει.. Edit: Επιπλέον σιγουρέψου ότι τον έχεις αναβαθμίσει εντελώς! Και αν το έχεις κάνει αυτό, δες μήπως κάποια από τις τελευταίες αναβαθμίσεις προκαλούν αυτό το πρόβλημα.(google is your friend) OΤαν λες, οτι τον εχω αναβαθμισει εντελως...τι εννοεις..Εβαλα το memtest..και θα δω, τι ακριβως κανει? πρωτη φορα το ακουω.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 OΤαν λες, οτι τον εχω αναβαθμισει εντελως...τι εννοεις..Εβαλα το memtest..και θα δω, τι ακριβως κανει? πρωτη φορα το ακουω. το memtest ελενχει τις ram δες και αν φουλαρει η ραμ οταν ανοιγεις καρτελες στο ΙΕ κατεβασε καποιο αλλο browser να δεις αν το παθενει και εκει
cpttony Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 το memtest ελενχει τις ram δες και αν φουλαρει η ραμ οταν ανοιγεις καρτελες στο ΙΕ κατεβασε καποιο αλλο browser να δεις αν το παθενει και εκει Το αφησα περιπου μιαμιση ωραα, και οταν το σταματησα ελεγε 0 ERORS..
Paulostge Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Αυτο δεν σου λυνει το προβλημα αλλα σου εντοπιζει και σου βγαζει διαφορες λεπτομερειες
cpttony Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Αυτο δεν σου λυνει το προβλημα αλλα σου εντοπιζει και σου βγαζει διαφορες λεπτομερειες Kαι πως εχω σκοπο να το λυσω?
thomasG4 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Υπάρχει θέμα στο forum για προβλήματα με μπλε οθόνες. Κάνε όλα τα hardware test (μαζί με το Memtest*) που έχει στο πρώτο μήνυμα και αν το πρόβλημα δεν είναι στο hardware τότε γράφεις εδώ και σε βοηθάμε να βρεις το πρόβλημα στο software. To link για το θέμα είναι αυτό: http://www.insomnia.gr/topic/434908-bsod%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B9/ *=Οπως θα δεις και στο topic απο πάνω, πρέπει να αφήσεις το Memtest να τρέξει τουλάχιστον 4 ώρες για να είσαι σίγουρος ότι το πρόβλημα δεν είναι στις RAM. 1
SpirosLouis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 OΤαν λες, οτι τον εχω αναβαθμισει εντελως...τι εννοεις..Εβαλα το memtest..και θα δω, τι ακριβως κανει? πρωτη φορα το ακουω. Από το Windows Update. Κοίτα αν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις για το broswer σου. Το memtest συνήθως σκάει στο πρώτο μισάωρο όταν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Τα περι overcloking τεστ είναι άλλη ιστορία.
vrykolakas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 το memtest ελενχει τις ram δες και αν φουλαρει η ραμ οταν ανοιγεις καρτελες στο ΙΕ κατεβασε καποιο αλλο browser να δεις αν το παθενει και εκει Δε νομίζω να 'ναι θέμα μνήμης. Αφού έχει 8GB και λέει ότι το παθαίνει και με 3 καρτέλες... Εκτός κι αν τρέχει καμιά 20αριά προγράμματα ταυτόχρονα...
poihths Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 πολύ πιθανό να φταίει το hardware acceleration gpu (δες εδώ πως το κάνεις disable http://www.sevenforums.com/tutorials/149063-internet-explorer-gpu-hardware-acceleration-turn-off.html καλό ειναι να αναβαθμίσεις τους drivers της κάρτας γραφικών καθώς και το adobe flash
cpttony Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 πολύ πιθανό να φταίει το hardware acceleration gpu (δες εδώ πως το κάνεις disable http://www.sevenforums.com/tutorials/149063-internet-explorer-gpu-hardware-acceleration-turn-off.html καλό ειναι να αναβαθμίσεις τους drivers της κάρτας γραφικών καθώς και το adobe flash IE 11 εχω, οχι 10 ή 9, εχει διαφορα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα