h34a Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δεν εχει να κανει με συμπαθειες και αντιπαθειες! Αμα σταματησουν οι δυτικες εταιριες να παραγουν τα προιοντα τους στην Κινα και πανε αλλου ζητω που καηκαμε. Πουθενα αλλου δεν βρισκουν τοσο φτηνο εργατικο χερι και αναγκαζονται οπως επισης τρωνε και τους εκβιασμους της κυβερνησης της Κινας, επισης η Κινα το κανει αυτο για τα backdoors που εχει καθε αμερικανη εταιρια λογω αμερικανικης κυβερνησης.. Δε κατάλαβα και πολύ τι θέλεις να πεις, οι εταίριες είναι θύματα της μοχθηρής κινεζικής κυβέρνησης και ανεβαίνουν Γολγοθά κάθε μέρα και αν τα μαζέψουν και φύγουν από τα κινεζικά εργοστάσια τότε εμείς καλύτερα να αυτοκτονήσουμε από τη δυστυχία και την απελπισία μας;
ANTiL00P Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 @michael92 @ektor7 Χιουμοράκι παιδιά, μη φρικάρετε Άλλωστε στη χώρα που ζούμε δεν τίθεται τέτοιο θέμα για (σχετικά) ευνόητους λόγους Relax, τα Windows ήρθαν για να μείνουν
tritonas00 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 αν χρησιμοποιησουν μονο τον linux kernel και τα υπολοιπα δικα τους θα τους παραδεχτω, αλλα αν απλα παρουν κανα μπουμπουντου και το κανουν remaster με αλλο wallpaper και 5-6 προεγκατεστημενα προγραμματα, θα γελανε και οι πετρες. (μαλλον το δευτερο θα γινει) 5
Hetfield Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Ναι γιατί ήταν πολύ παραγωγικό να γράφεις εντολές για να κάνεις το πιο απλό πράγμα. Αν κάτι συμβαίνει στους υπολογιστές είναι ότι γίνεται ολοένα πιο εύκολο να κάνεις πολύπλοκες διαδικασίες και να αλληλεπιδράς με τον υπολογιστή. Βρες μου λειτουργικο κι εναν παραγωγικο τροπο να κανω rename 15.000 αρχεια βασει της ημερομηνιας τροποποιησης τους και θα κερδισεις κρουαζιερα στα νησια Φιτζι. Αντιπαραγωγικη ειναι η αρνηση μαθησης μιας νεας γνωσης γενικα, παρολο που ενδεχομενως να μη σου χρειαστει ποτε να χρησιμοποιησεις γραμμη εντολων στη δουλεια σου. 4
tritonas00 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Ναι γιατί ήταν πολύ παραγωγικό να γράφεις εντολές για να κάνεις το πιο απλό πράγμα. Αν κάτι συμβαίνει στους υπολογιστές είναι ότι γίνεται ολοένα πιο εύκολο να κάνεις πολύπλοκες διαδικασίες και να αλληλεπιδράς με τον υπολογιστή. Αναβαθμιζω ολο το συστημα+apps με μια εντολη και, πλην ελαχιστων περιπτωσεων, χωρις επανεκκινηση. Δεν χρειαζομαι format ποτε, γιατι δεν εχω distro releases, παρα μονο ρεει το software. Τι πιο απλο, παραγωγικο και ευκολο? 1
georgepppo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 η κίνα έχει υπερπαααραπολλά λεφτά,όσα δεν είδε η αμερική στον ύπνο της και εκεί κατασκευάζονται τα πάντα. αν δώσει χρήμα και επενδύσει θα δούμε μια διανομή linux μαμάτη γιατί μέχρι στιγμής σοβαρό κεφάλαιο δεν είχε διατεθεί σε linux πυρήνα για ανάπτυξη λογισμικού σε x86-64 υπολογιστές. και το android linux πυρήνα έχει και έφτασε να είναι πρώτο για αυτό μην υποτιμάτε καθόλου την επένδυση αυτή της κίνας,καιρός ήταν να δούμε και κάτι διαφορετικό απο τους αμερικάνους.
neo24gr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 εγω λεω να το ονομασουνε αντικαπιταλιστιστικο το λειτουργικο...
lepaterious Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δε κατάλαβα και πολύ τι θέλεις να πεις, οι εταίριες είναι θύματα της μοχθηρής κινεζικής κυβέρνησης και ανεβαίνουν Γολγοθά κάθε μέρα και αν τα μαζέψουν και φύγουν από τα κινεζικά εργοστάσια τότε εμείς καλύτερα να αυτοκτονήσουμε από τη δυστυχία και την απελπισία μας; Αμα καταλαβες αυτο εισαι λαθος! Αυτο που εννοω ειναι οτι αν πανε αλλου θα ανεβει το εργατικο κοστος και ετσι οι τιμες, Επισης η Κινα κραταει στα χερια της το αμερικανικο χρεος και τι σημαινει αυτο στον εκβιασμο που κανει καθε φορα. Επισης αν εχεις ορεξη διαβασε τα παρακατω link. http://www.mckinsey.com/insights/manufacturing/a_new_era_for_manufacturing_in_china http://www.monde-diplomatique.gr/spip.php?article281
iliasbass Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 προβλεπω ολοι οι χακερς να μαθαινουν κινεζικα για να καταφερουν να σπασουν το λογισμικο... "η γνωση ειναι δυναμη" 1
GrandGamer Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Αναβαθμιζω ολο το συστημα+apps με μια εντολη και, πλην ελαχιστων περιπτωσεων, χωρις επανεκκινηση. Δεν χρειαζομαι format ποτε, γιατι δεν εχω distro releases, παρα μονο ρεει το software. Τι πιο απλο, παραγωγικο και ευκολο? Να το κάνεις με κουμπάκια όπως στα Bindows, αυτό θέλουν οι περισσότεροι γιατί όταν ακούν "άνοιξε κονσόλα και γράψε αυτό" νομίζουν ότι είναι πυρηνική φυσική και άμα κάνουν λάθος θα καταστρέψουν το ιντερνετ ή θα έρθει ο Terminator.
ektor7 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Να το κάνεις με κουμπάκια όπως στα Bindows, αυτό θέλουν οι περισσότεροι γιατί όταν ακούν "άνοιξε κονσόλα και γράψε αυτό" νομίζουν ότι είναι πυρηνική φυσική και άμα κάνουν λάθος θα καταστρέψουν το ιντερνετ ή θα έρθει ο Terminator. Για καποιους η πυρινικη φυσικη,ειναι πολυ πιο ευκολη,απο το να απομνημονευσουν μια τεραστια λιστα απο εντολες! 1
tritonas00 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 μια τεραστια λιστα απο εντολες! Ποσο τεραστια? Αιγυπτιακος παπυρος? pacman -Syu (πληρης ενημερωση) pacman -S vlc (εγκατασταση vlc) pacman -Rsn vlc (απεγκατασταση vlc) Βρες τις διαφορες...
ektor7 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Ποσο τεραστια? Αιγυπτιακος παπυρος? Εσυ να μου πεις,ποσες εντολες χρειαζονται για να λειτουργησεις ενα λογισμικο και τις ρυμθησεις του και ποσοι ειναι σε θεση(μη αγγλοφωνοι) να μπορουν να θυμουνται τη καθε εντολη και να την γραψουν! Ειναι πολυ ευκολο να βλεπεις και να απομνημονευσεις μια εντολη,οταν στην εχει ετοιμη για να την διαβασεις,απο το να θυμηθεις απο το μηδεν τι πρεπει να γραψεις για την α ή την β ρυθμηση,εφαρμογη ή οτι διποτε αλλο εχει σχεση με το λογισμικο και εργασια σ'αυτο! Προσωπικα εχω τοσα φαρμακα,τοσε συνταγες ,τοσες παθησεις,τοσε θεραπιες και συνδιασμους που πρεπει να εχω φορτωμενα στον εγγεφαλο μου,το τελευταιο που θα ηθελα να εχω ειναι τα "sudo κανε αυτο" και "sudo...κανε το αλλο"! Αν εχω ενα τετοιο κομπιουτερ στο γραφειο,να εισαι σιγουρος,θα πιασω ξανα το τεφτέρι και θα επαναφερω τις καρτελες!!! Aν εσυ εχεις μπολικο χρονο και χωρο στο εγκεφαλο για περιττες πληροφοριες,δυστυχως εγω ΔΕΝ εχω αυτη την πολυτελεια και πολλοι αλλοι συμπολητες μας!!! Υ.Γ.Εγω μεχρι το ubuntu,μπορω να φτασω,πιο βαθια συγνωμη,αλλα ΔΕΝ....!!!
tritonas00 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 καθενας κανει τις επιλογες του.οπως ειπα, για εμενα ειναι πιο ευκολο να γραψω μια εντολη για να αναβαθμισω os+apps παρα να τρεχω απο δω και απο κει. (που δεν την γραφω αλλα παταω το πανω βελακι για το ιστορικο ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα