Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρέπει συνεχώς κάτι να βγάζουν για να δικαιολογούν την αλλαγή των μοντέλων. Μην τα κατάπινετε αμασητα, αρπαχτες κανουν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nokia Lumia 520 των 90€ . Κάνει τα πάντα με δύο πυρήνες...

Και όταν λέω ενεργοβόρο, εννοώ τις απαιτήσεις του συστήματος σε ισχύ, αρα μεγαλύτερη cpu , άρα περισσότερη ενέργεια, δεν εννοώ την μπαταρία. Συνεχίζω να υποστηρίζω ότι η αρχιτεκτονική του  OS είναι υπέυθυνη για τις απαιτήσεις ενός συστήματος . Άλλωστε τι απαιτήσεις σε multitasking μπορεί να έχει ένα smartphone (όχι tablet ή laptop) και χρειάζεται 8 πυρήνες;

οι πυρηνες πολλαπλασιαζονται για να μπορεις να εχεις ταυτοχρονα και υψηλες επιδοσεις, αλλα και οικονομια οταν δεν εχεις απαιτησεις...προφανως και ενα οκταπυρηνο κινητο δεν ειναι πιο γρηγορο απο εναν υπολογιστη σημερινο...εσεις ολοι που παιζετε με τα αντροιντ και τα κραζετε...και 50πυρηνο να ειναι οταν δουλευετε το λειτουργικο μεσα, ο ενας πυρηνας μονο δουλευει...αντε βια να δουλεψει και αλλος ενας...

οποτε οχι, δεν εχουν γινει οκταπυρηνα για να σηκωνουν το android, μια χαρα υπαρχουν και διπυρηνα που τρεχουν σφαιρα...οποτε η λογικη σου ειναι λαθος...αλλα εξαλλου ειναι γνωστο σαν τι ειναι οι αποψεις...ολοι εχουν απο μια...

Επεξ/σία από hakunamatata
  • Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Όχι καλέ τι ρύζι, το θείο του Πήτερ Πάρκερ (Σπάιντερμαν) λέει το παλικάρι :D

classy-spiderman-uncle-ben-joke-8688-131

• Like 8
Δημοσ.

Nokia Lumia 520 των 90€ . Κάνει τα πάντα με δύο πυρήνες...

Και όταν λέω ενεργοβόρο, εννοώ τις απαιτήσεις του συστήματος σε ισχύ, αρα μεγαλύτερη cpu , άρα περισσότερη ενέργεια, δεν εννοώ την μπαταρία. Συνεχίζω να υποστηρίζω ότι η αρχιτεκτονική του  OS είναι υπέυθυνη για τις απαιτήσεις ενός συστήματος . Άλλωστε τι απαιτήσεις σε multitasking μπορεί να έχει ένα smartphone (όχι tablet ή laptop) και χρειάζεται 8 πυρήνες;

Δεν είναι όπως τα λες.

Όταν δεν υπάρχουν απαιτήσεις για ισχύ, οι πυρήνες είναι απενεργοποιημένοι.

Ενεργοποιούνται μόνο όταν ζητηθεί έξτρα ισχύς.

Γι' αυτό άλλωστε η μπαταρία κρατάει.

Εξ' άλλου το πιο ενεργοβόρο εξάρτημα του τηλεφώνου είναι η οθόνη κι όχι ο επεξεργαστής.

• Like 1
Δημοσ.

8 πυρηνες, 64bit και ακομα δεν μπορω να ακουω μουσικη απο το youtube και να κλεισω την οθονη η να κανω κατι αλλο στο κινητο μου. μην μου πειτε για ρουτ και λοιπα σατανιστικα κολπα because i didn't sign up for this!

α και μην ξεχασω οτι ακομα βγαινουν αναβαθμισεις που χειροτερευουν τις συσκευες αντι να τις καλυτερευουν.

• Like 2
Δημοσ.

8 πυρηνες, 64bit και ακομα δεν μπορω να ακουω μουσικη απο το youtube και να κλεισω την οθονη η να κανω κατι αλλο στο κινητο μου. μην μου πειτε για ρουτ και λοιπα σατανιστικα κολπα because i didn't sign up for this!

α και μην ξεχασω οτι ακομα βγαινουν αναβαθμισεις που χειροτερευουν τις συσκευες αντι να τις καλυτερευουν.

official οχι, αλλα γενικα εφαρμογη υπαρχει

Δημοσ.

ulisten

χωρίς root και σατανιστικά κόλπα.

Αλήθεια, που είδατε ότι το Android θέλει 8πύρηνο για να τρέξει; Σαν να λέμε ότι αφού βγαίνει νέος i7, τα Windows 7-8 έγιναν πολύ βαριά.

• Like 2
Δημοσ.

Τα κινητό πλέον δεν είναι κινητά είναι υπέρ φορητή υπολογιστές αφού κάνουν τα πάντα.

Τώρα για το Android για χιλιοστή φορά θα το πω και θα γίνω κουραστικός δεν είναι λειτουργικό σύστημα για κινητά αλλά λειτουργικό σύστημα που τρέχει ΚΑΙ σε κινητά άντε να δω πότε θα το καταλάβετε μερικοί.

Δημοσ.

Τα κινητό πλέον δεν είναι κινητά είναι υπέρ φορητή υπολογιστές αφού κάνουν τα πάντα.

Τώρα για το Android για χιλιοστή φορά θα το πω και θα γίνω κουραστικός δεν είναι λειτουργικό σύστημα για κινητά αλλά λειτουργικό σύστημα που τρέχει ΚΑΙ σε κινητά άντε να δω πότε θα το καταλάβετε μερικοί.

http://en.wikipedia.org/wiki/Android_(operating_system)

Ειναι λειτουργικο συστημα για φορητες συσκευες.

Επισης, στην σχολη εκτος απο προγραμματισμο, μας μαθαιναν κ βελτιστοποιηση.

Φιλικα

Κατοχος M8

Δημοσ.

Aφηστε τα λογισμικα(mobile κ μη) και το hardware να εξεληχθουν και να προσφερουν περισσοτερα πραγματα και δυνατοτητες και μη κλεβετε τη δουλεια της μοιρολογίστρας,καθε φορα που διαβαζετε για 4πυρινους ή 8πυρινους soc!!!

• Like 1
Δημοσ.

Άλλωστε τι απαιτήσεις σε multitasking μπορεί να έχει ένα smartphone (όχι tablet ή laptop) και χρειάζεται 8 πυρήνες;

Και εγω αυτη την απορια εχω,τι θα κανεις στο κινητο σου που να χρειαζεσαι τετοια ισχυ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...