polarg Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Ποσό που διαθέτουμε :1100(+100)Χρήση υπολογιστή :gaming και προγραμματισμοςΕιδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:photoshop(εραστεχνικα),netbeans,matlab κτλ....Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? χρειαζομαι οθονη 24" Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? χρειαζομαι και τα τριαΤοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος): ΙωαννιναΑν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? απο ενα καταστημα προτιμωΑν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? προτιμω απο το καταστημαΑν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο : επιθυμω windows 8 για ο.c(overclocking) δεν ενδιαφερομαι να ασχοληθω προς το παρον.. εχω δει μια οθονη που προτείνετε : https://www.skroutz.gr/s/4287220/Dell-UltraSharp-U2414H.html?from=account_favorites Ευχαριστω
saflom Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Λειτουργικό απο το Θείο. Αν θες OC ,κάτι το οποίο πρέπει να σκεφτείς τώρα. βάλε +50 Edit ξέχασα τα ηχεία. Είναι προσωπικό θέμα όμως για το τι θες απο ήχο οπότε δεν μπορώ να σου προτείνω Πχ αν θες 7.1 ήχο, θέλει και κάρτα ήχου. Αν θες απλά να ακούς και logi των 15€ κάνουν δουλειά. Εχω θα σου προτείνω να μαζέψεις για ένα καλό Headset
polarg Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 δεν με ενδιαφερει για OC...τροφοδοτικο ειναι ενταξει απο αξιοπιστια και 550W; ηχεια 5.1 αν εχεις καμια προταση ευχαριστως την ακουω..!
saflom Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 δεν με ενδιαφερει για OC...τροφοδοτικο ειναι ενταξει απο αξιοπιστια και 550W; ηχεια 5.1 αν εχεις καμια προταση ευχαριστως την ακουω..! μια χαρα ειναι το τροφοδοτικό. οικονομικά αυτά σε 5.1 http://www.skroutz.gr/s/315344/Logitech-Surround-Sound-Speakers-Z506.html
polarg Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 θα ήθελα να ρωτήσω αν έπαιρνα ολα τα κομματια απο διαφορετικά μαγαζια θα ηταν ευκολο να τον στήσω μονος μου(δεν εχω ξανα στήσει pc); αν ναι δώστε μου ενα καινούριο σύστημα κομματι-κομματι...!
Teojesper Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 θα σου έβγαiνε πάνω κάτω στα ίδια λεφτά μαζί με τα μεταφορικά εκτώς και αν είσαι Αθήνα... Μια χαρά είναι σύνθεση που σου προτάθηκε εγώ θα έβαζα το 200R και ίσως άλλο τροφοδοτικό (modular)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα