Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :1100(+100)

Χρήση υπολογιστή :gaming και προγραμματισμος

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:photoshop(εραστεχνικα),netbeans,matlab κτλ....

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? χρειαζομαι οθονη 24"

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? χρειαζομαι και τα τρια

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος): Ιωαννινα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? απο ενα καταστημα προτιμω

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? προτιμω απο το καταστημα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο : επιθυμω windows 8

για ο.c(overclocking) δεν ενδιαφερομαι να ασχοληθω προς το παρον..

εχω δει μια οθονη που προτείνετε : https://www.skroutz.gr/s/4287220/Dell-UltraSharp-U2414H.html?from=account_favorites 

Ευχαριστω
Δημοσ.

Λειτουργικό απο το Θείο. Αν θες OC ,κάτι το οποίο πρέπει να σκεφτείς τώρα. βάλε +50

Edit ξέχασα τα ηχεία. Είναι προσωπικό θέμα όμως για το τι θες απο ήχο οπότε δεν μπορώ να σου προτείνω Πχ αν θες 7.1 ήχο, θέλει και κάρτα ήχου. Αν θες απλά να ακούς και logi των 15€ κάνουν δουλειά. Εχω θα σου προτείνω να μαζέψεις για ένα καλό Headset

post-291061-0-13511400-1408976895_thumb.jpg

Δημοσ.

δεν με ενδιαφερει για OC...τροφοδοτικο ειναι ενταξει απο αξιοπιστια και 550W;

ηχεια 5.1 αν εχεις καμια προταση ευχαριστως την ακουω..!

Δημοσ.

δεν με ενδιαφερει για OC...τροφοδοτικο ειναι ενταξει απο αξιοπιστια και 550W;

ηχεια 5.1 αν εχεις καμια προταση ευχαριστως την ακουω..!

μια χαρα ειναι το τροφοδοτικό.

οικονομικά αυτά σε 5.1 http://www.skroutz.gr/s/315344/Logitech-Surround-Sound-Speakers-Z506.html

Δημοσ.

θα ήθελα να ρωτήσω αν έπαιρνα ολα τα κομματια απο διαφορετικά μαγαζια θα ηταν ευκολο να τον στήσω μονος μου(δεν εχω ξανα στήσει pc);

αν ναι δώστε μου ενα καινούριο σύστημα κομματι-κομματι...!

Δημοσ.

θα σου έβγαiνε πάνω κάτω στα ίδια λεφτά μαζί με τα μεταφορικά εκτώς και αν είσαι Αθήνα...

Μια χαρά είναι σύνθεση που σου προτάθηκε εγώ θα έβαζα το 200R και ίσως άλλο τροφοδοτικό (modular)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...