makisko Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Είμαι κάτοχος ενός Samsung Galaxy Ace (από τότε...) και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αναβαθμιστώ Περισσότερο με ενδιαφέρει η ταχύτητα, μετά η αυτονομία και τέλος η οθόνη. Λίγο που το έψαξα, είδα το OnePlus One και μου άρεσε! http://oneplus.net/ Τι λέτε... Σκέφτομαι να δώσω μέχρι 250 ευρώ. Είδα και το huawei honor 6 http://www.huaweimobilesho...ne-5-inch.html το οποίο βέβαια νομίζω ότι είναι αρκετά ακριβότερο (χωρίς να έχω ψάξει και πολύ).
giorgos147 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Το onePlus One θα το βρεις πάρα πολύ δύσκολα. Ο μόνος τρόπος αγοράς του είναι μέσα από... Invitations. Μία εναλλακτική, την οποία ακολούθησαν αρκετοί αλλά και εγώ, είναι να πάρεις την Ασιατική έκδοση. Το δικό μου το περιμένω μέσα στην εβδομάδα να μου έρθει και το πήρα από τον τύπο εδώ. Δε περνάει τελωνείο αν διαλέξεις αποστολή με FedEx. Τα μόνα αρνητικά ότι έχεις μόνο ένα έτος εγγύηση και ότι δεν έχει το σηματάκι του Cyanogen στο καπάκι. Κλάιν δηλαδή για το δεύτερο.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Το onePlus One θα το βρεις πάρα πολύ δύσκολα. Ο μόνος τρόπος αγοράς του είναι μέσα από... Invitations. Μία εναλλακτική, την οποία ακολούθησαν αρκετοί αλλά και εγώ, είναι να πάρεις την Ασιατική έκδοση. Το δικό μου το περιμένω μέσα στην εβδομάδα να μου έρθει και το πήρα από τον τύπο εδώ. Δε περνάει τελωνείο αν διαλέξεις αποστολή με FedEx. Τα μόνα αρνητικά ότι έχεις μόνο ένα έτος εγγύηση και ότι δεν έχει το σηματάκι του Cyanogen στο καπάκι. Κλάιν δηλαδή για το δεύτερο.Πωλούνται και οι κανονικές εκδόσεις χωρίς προσκλήσεις αν δεις στο κανάλι των unboxholics στο review που του έκανε ο Σάκης Καρπάς λέει και το site που το προμηθεύτηκε
giorgos147 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Την ασιατική έκδοση έκανε review. Πάντως η ασιατική με την global έκδοση, ούτε εμφανισιακά πέρα από το λογότυπο του Cyanogen, αλλά ούτε και στο τομέα του h/w έχουν διαφορές. Είναι πανομοιότυπα.
makisko Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Το λογότυπο του Cyanogen είναι το τελευταίο που με απασχολεί. Στην επίσημη σελίδα όμως http://oneplus.net/το έχει 299$ (συν τα μεταφορικά που δεν ξέρω πόσα είναι) και εδώ ξεκινάει από 284 ευρώ συν 20,25 μεταφορικά. Και εκτός αυτού είδα στο Φόρουμ της OnePlus One να συζητάνε για το αν είναι γνήσιο ή όχι αυτό που δεν έχει το λογότυπο του Cyanogen.
makisko Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Αν συγκρίνουμε το OnePlus One με το Ηuawei Ηonor 6 τι λέτε... Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2014 από makisko
makisko Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 giorgos147 Όταν το πάρεις θα μας πεις τις εντυπώσεις σου?
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Σήμερα διάβασα ότι έκανε έκρηξη ένα oneplus one
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα