kprimax Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Ραδιόφωνο ακούω μόνο από τα ακουστικά τα οποία παίζουν το ρόλο κεραίας. Υπάρχει τρόπος να ακούω μέσω του ηχείου του κινητού, ενώ είναι συνδεδεμένα τα ακουστικά;
zio10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Ραδιόφωνο ακούω μόνο από τα ακουστικά τα οποία παίζουν το ρόλο κεραίας. Υπάρχει τρόπος να ακούω μέσω του ηχείου του κινητού, ενώ είναι συνδεδεμένα τα ακουστικά; Τι κινητό είναι? Εμένα σε android έχει ένα εικονίδιο-ηχείο, το πατάς και ακούγεται από το ηχείο (με τα ακουστικά συνδεμένα όπως είπες για κεραία). 1
SPANK Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Κατέβασε το TuneIn Radio (για android το εχω) μου παίζει κανονικα απο το μεγάφωνο χωρίς ακουστικά επάνω
zio10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Κατέβασε το TuneIn Radio (για android το εχω) μου παίζει κανονικα απο το μεγάφωνο χωρίς ακουστικά επάνω Για ιντερνετικούς σταθμούς είναι αυτό?
SPANK Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Για ιντερνετικούς σταθμούς είναι αυτό? Ναι αλλα μαλλον ο φίλος ενοεί για κανονικό radio
zio10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Ναι αλλα μαλλον ο φίλος ενοεί για κανονικό radio Και γω για κανονικό κατάλαβα, built in στο κινητό για fm σταθμούς. Η πρώτη μου απάντηση ήταν για κανονικό ράδιο, αν δεν είναι εκεί θα είναι σίγουρα στις επιλογές πιστεύω
SPANK Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Κάποια ρύθμιση θα ειναι σίγουρα και εμενα ετσι ηταν σε ενα παλιό nokia που ειχα απλά έβαζες επιλογή ηχείο
kprimax Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Παιδιά ευχαριστώ, όντως ήταν στις ρυθμίσεις. Και εννοούσα radio fm. Απλά είμαι κάποιας ηλικίας και δυσκολεύομαι!!! Ευχαριστώ!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα