Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ραδιόφωνο ακούω μόνο από τα ακουστικά τα οποία παίζουν το ρόλο κεραίας. Υπάρχει τρόπος να ακούω μέσω του ηχείου του κινητού, ενώ είναι συνδεδεμένα τα ακουστικά;

Δημοσ.

Ραδιόφωνο ακούω μόνο από τα ακουστικά τα οποία παίζουν το ρόλο κεραίας. Υπάρχει τρόπος να ακούω μέσω του ηχείου του κινητού, ενώ είναι συνδεδεμένα τα ακουστικά;

Τι κινητό είναι? Εμένα σε android έχει ένα εικονίδιο-ηχείο, το πατάς και ακούγεται από το ηχείο (με τα ακουστικά συνδεμένα όπως είπες για κεραία).

• Like 1
Δημοσ.

Κατέβασε το TuneIn Radio (για android το εχω) μου παίζει κανονικα  απο το μεγάφωνο χωρίς ακουστικά επάνω

Δημοσ.

Κατέβασε το TuneIn Radio (για android το εχω) μου παίζει κανονικα  απο το μεγάφωνο χωρίς ακουστικά επάνω

Για ιντερνετικούς σταθμούς είναι αυτό?

Δημοσ.

Ναι αλλα μαλλον ο φίλος ενοεί για κανονικό radio

Και γω για κανονικό κατάλαβα, built in στο κινητό για fm σταθμούς. Η πρώτη μου απάντηση ήταν για κανονικό ράδιο, αν δεν είναι εκεί θα είναι σίγουρα στις επιλογές πιστεύω

Δημοσ.

Κάποια ρύθμιση θα ειναι σίγουρα και εμενα ετσι ηταν σε ενα παλιό nokia που ειχα απλά έβαζες επιλογή ηχείο

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ, όντως ήταν στις ρυθμίσεις. Και εννοούσα radio fm. Απλά είμαι κάποιας ηλικίας και δυσκολεύομαι!!!

Ευχαριστώ!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...