Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.Πριν απο 1-2 μέρες που συγκέντρωσα όλα τα κομμάτια του υπολογιστή μου,τον συνέδεσα και έκανα εγγατάσταση των drivers είδα ότι μετα απο κάποια ώρα(όχι πάντα συγκεκριμένη),το pc πάγωνε εντελώς και ήθελε restart απο το κουμπί πάνω στο case.Υποθέτω οτι επειδή ο ssd που του εχω βαλει πανω δουλευε παλια σε αλλο pc και δεν του εχω κανει format(δηλαδη τρεχει με τα ιδια windows που ετρεχε και ο προηγουμενος,μαζι με drivers κλπ),ισως να υπαρχει θεμα με τα drivers.Τωρα κατεβάζω νεα windows για να του βαλω αλλα ,εντωμεταξύ,μηπως εχετε καμια ιδεα με το τι αλλο μπορει να ειναι?

Ο υπολογιστής έχει τα εξής parts:

psu:Thermaltake power supply smart 530W sps-530mp

mobo:asrock fm2a88m extreme 4+

ram:kingston hyperx black 4gb 1600 mhz

ssd:samsung 840 128 gb

cpu:a10-7700k 

και απο extra 

bitfenix recon fan panel

καρτα δικτυου:tp link tp-wn751nd

Update:Εβαλα νεα windows και στην αρχη κολλησε 1-2 φορες συνεχομενες.Μετα για 2 ωρες περιπου ηταν κομπλε.Πανω στο 2ωρο κολλησε μια φορα μεσα στα windows και μια φορα οταν εκανε updates(οταν ο υπολογιστης εφαγε restart).Τωρα θα τρεξω το memtest.

Update 2:Τον επανεκίνησα για να κανει κατι updates και φαινεται οτι κολλαει παντα στο 30 % εγγατάστασης τους.

Επεξ/σία από Blein
Δημοσ.

Είναι καλύτερα να κάνεις καθαρή εγκατάσταση όταν αλλάζεις πολλά και σημαντικά μέρη. Πριν το κάνεις όμως τσέκαρε και τις μνήμες σου

Δημοσ.

Στην περιπτωση που μου βγαλει σφαλμα,τι πρεπει να του κανω ομως?

να αλλάξεις το προβληματικό ντιμάκι της ραμ

Δημοσ.

Απ'ότι μου έδειξε το memtest δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ram και δεν μπορώ να σκεφτώ κατι μεμπτό.Επειδή βλέπω στην οθόνη κάτι σαν τρεμόπαιγμα στα χρώματα,λέω για αρχή να αλλάξω πολύπριζο ΜΗΠΩΣ και ο υπολογιστής δεν παίρνει αρκετό ρέυμα

Δεν δουλεψε

Δημοσ.

Δεν νοητε να κανεις upgrade to pc χωρις να κανεις φορματ πρωτα απο ολα.Και για να λες οτι ο δισκος ετρεχε σε αλλον υπολογιστη φανταζομαι οτι εχεις αλλαξει τουλαχιστον μητρικη και επεξεργαστη.

Επομενο βημα τωρα που εγραψες τα windows παλι φορματ εκανες τον δισκο η απλα τα εγραψες απο πανω?Αν εκανες φορματ ξανα γραψτα και κλεισε τα update και πες αν σου κανει παλι τα ιδια

• Like 2
Δημοσ.

Οπως λεει ο φιλος ποιο πανω, κανε φορματ και μετα περνα τα τελευταια Drivers στο Hardware. Συγνωμη κιολας αλλα εσυ απλα εφτιαξες ενα μηχανημα και εβαλες ssd απο αλλο Pc? Αν ναι τοτε το παραξενο θα ηταν να δουλευε κανονικα.

Επισεις ποσταρε και μια τα πραγματα που συναρμολογησες μπας και υπαρχει ασυμβατοτητα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ηταν ακριβως απο αλλον υπολογιστη.Απλα ειχα βαλει τον δισκο πανω σε αλλον υπολογιστη για να του περασω windows.Τελος παντων ειναι μεγαλη ιστορια το πως και γιατι το εκανα.Χθες του εκανα 2 φορματ.Στο 1ο το αφησα να κανει αυτοματα εγγαταστασεις κλπ και κολλαγε σαν τρελο ενω την 2η φορα που δεν μπηκα στο ιντερνετ με το που μπηκαν τα windows και εκανα πρωτα εγκαταστασεις χειροκινητα απο τα cd μου εχει κολλησει μονο 2 φορες.Μια οταν εκανε restart για windows updates  και αλλη μια φορα ενω επαιζα hearthstone.To προβλημα ειναι οτι ολοι κατηγορουν την ram για αυτου του ειδους το προβλημα αλλα ετρεξα memtest & windows memory diagnostics και δεν εβγαλαν τιποτα

Υγ.Τα κομματια του pc ειναι ποσταρισμενα στην 1η απαντηση και μου ειπαν ατομα απο το φορουμ τι να αγορασω και λοιπα οποτε δεν νομιζω οτι εχει γινει λαθος σε αυτα

Δημοσ.

Και πάλι όμως 2 φορές δεν είναι λίγο, σίγουρα υπάρχει πρόβλημα, δε νομίζω ότι είναι τυχαίο. Μνήμες τσέκαρες, δίσκο μπορείς να τσεκάρεις και μετά μένει η μητρική. Γύρνα και το bios στα default αν έχεις πειράξει κάτι

Δημοσ.

δυστηχως φιλε μου το προβλημα σου δεν εχει μια απαντηση ειναι αυτο η εκεινο μπορει να ειναι χιλια δυο πραγματα αν εχεις καποιον φιλο που να ασχολειτε λιγο παραπανω απο εσενα ας ερθει να σε βοηθησει.Γιατι το να κολαει μετα απο φορματ ειναι σπανιο πραγμα.Σαν τελευταια λυση πριν φωναξεις καποιον αλλον ,απλα δες τα βασικα εχεις τα σωστα drivers?Μηπως εκανες καποιο partition και εχεις αφησει λιγο χωρο στον c?Την ραμ σου την βλεπει κανονικα?

Να επαναλαβω επισης μην κανεις windows update

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...