voltmod Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Η Κινέζικη εταιρεία Meizu αναμένεται σύντομα να παρουσιάσει τη ναυαρχίδα της Meizu MX4 καθώς και μία παραλλαγή, το MX4 Pro (αν είναι τελικώς αυτή η επίσημη ονομασία της συσκευής).Το Meizu MX4, το οποίο μπορείτε να δείτε σε μία φωτογραφία που διέρρευσε σε λευκό χρώμα, σύμφωνα με φήμες θα διαθέτει οθόνη ανάλυσης 1800 x 1080 pixels, και θα βασίζεται στο chipset της MediaTek,MT6595 (ή και Exynos 5430). Όσο αφορά στη πλουσιότερη έκδοση, που μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες με το μαύρο/ γκρι χρώμα που ακολουθούν, διαθέτει οθόνη 5.4 ιντσών ανάλυσης 2560 x 1536 pixels και θα βασίζεται σε Exynos 5 Octa chipset (5430) της Samsung. Το κεντρικό πλήκτρο είναι εξοπλισμένο με αναγνώστη δαχτυλικού αποτυπώματος, ενώ περιμετρικά, το πλαίσιο του κινητού είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Και στις δύο περιπτώσεις, περιμένουμε 3GB RAM, βασική κάμερα 20.7 Megapixels (λογικά, ο αισθητήρας είναι της Sony) και εμπρόσθια κάμερα 8.0 Megapixels. Και τα δύο κινητά αναμένεται να παρουσιαστούν επίσημα στις αρχές Σεπτεμβρίου. Site: GSMArena Site: GSMDome Site: CNBeta
Swimmer21 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Πολύ πλαστικό ρε παιδί μου.. Αντε οκ πλαστικό, αλλά βάλε καλής ποιότητας ή κάνε του ένα ωραίο φινίρισμα..
SPANK Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Τα χαρακτηριστικά που αναφέρθηκαν αν μη τι αλλο ειναι εντυπωσιακά οσο για το πλαστικό προσωπικά δεν με πηράζει αφου οτι και smartphone να πάρω μπαίνει θήκη 3
SlackulatoR Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Πολύ πλαστικό ρε παιδί μου.. Αντε οκ πλαστικό, αλλά βάλε καλής ποιότητας ή κάνε του ένα ωραίο φινίρισμα.. Μετά θα έλεγες "το φινίρισμα τι το βάλανε για να κρύψουν ότι είναι πλαστικό;" 2
PowerGenerator Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Πολύ πλαστικό ρε παιδί μου.. Αντε οκ πλαστικό, αλλά βάλε καλής ποιότητας ή κάνε του ένα ωραίο φινίρισμα.. αφού σε θήκη θα μπει so what 1
Swimmer21 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Έχω Samsung Galaxy S2 και ενώ είναι πλαστικό έχει πολύ καλή αίσθηση.. είμαι λάτρης του καλού πλαστικού στα κινητά, αλλά αυτό που βλέπω είναι σαν τa παλιά Sharp GX30 κλπ
Xasta11 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 ναι θα ειναι ναυαρχιδα και θα εχει ψευτικο πλαστικό. τι λέτε μωρέ. μια χαρα ειναι και επίσης έχει μεταλικό frame. όταν το πιασουμε στα χερια μας θα το δουμε.
21century Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Πλαστικό και κινέζικο είναι τέλειος συνδυασμός...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα