PadPoet Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Ονομάζομαι Λουκάς (nickname: PadPoet) και μέχρι πρότινος ήμουν ο Greek Community Manager για το PlayStation. Πλέον έχει αναλάβει άλλη την θέση μου μιας και πήρα προαγωγή σε European Community Manager. Στο ψητό ... Θα αρχίσω τα YouTube giveaways στο YouTube κανάλι μου σύντομα γιατί είναι:1) Εύκολο (δεν έχει όρους και προυποθέσεις)2) Έχω γεμίσει από τίτλους3) Έχω κάποια unique πραγματάκια money can't buy4) Why not?!Ό όρος "giveaway" είναι μικρός για αυτά που θα δοθούν. Η πρωτοβουλία αυτή δεν έχει καμία σχεση με την SCEE και είναι αποκλειστικά δικά μου πράγματα αυτά που θα δοθούν από την προσωπική μου συλλογή (τα οποία για παράδειγμα θα μπορούσα να πουλήσω)Τα επόμενα θα είναι European Giveaways αλλά το πρώτο μου θα το κάνω μόνο για το Ελληνικό κοινό. Θα έχει αρκετά games PS3, κάποια PS4, μπλουζάκια, κονκάρδες, usb stick ... πολύ πράμα!Βάζω το YouTube κανάλι μου μέσω του οποίου θα δοθούν τα πράγματα http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=padpoet Καλό θα ήταν να κάνετε subscribe για να έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε πολύ πράμα ... το βίντεο θα ανεβεί προς το τέλος της εβδομάδας 10
guardianx71 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Me too... Συγχαρητήρια για την προαγωγή 1
p3tran Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μπραβο Λουκα για την θετικη πορεια. Και εις ανωτερα! 1
spartan29gr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Σε ευχαριστουμε λουκα!!εισαι φοβερος σε αυτο που κανεις.Συνεχισε ετσι. 1
PadPoet Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Ευχαριστώ παίδες. Όπως είπα τα υπόλοιπα θα είναι European giveaways αλλά ήθελα το πρώτο να είναι για το Ελληνικό κοινό και μόνο. Θα δωθούν πάνω από 10 PS3 παιχνίδια (παλιά και νέα), τρία PS4 παιχνίδια και άλλα πολλά Όταν ανεβεί το βίντεο θα το ανακοινώσω εδώ Stay tuned 4
gatakos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μπραβο ρε δικε μου πραγματικα και εις ανωτερα! Ευγε.. 1
PadPoet Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 A promise is a promise! Έτοιμο το video [VIDEO] [/VIDEO] 1
PadPoet Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστώ για τα καλά λόγια παιδιά. Μετά τις 15 Σεπτέμβρη λέω να το καθιερώσω να κάνω ένα ανα μήνα. Βέβαια τα υπόλοιπα θα είναι Ευρωπαικά. Thanks again για το support
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Εμένα μου έστειλες πριν κάτι μήνες το Uncharted 2 και σε ευχαριστώ γι' αυτο,οπότε δωσε και σε άλλους την χαρά!!
vrwmiaris Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατί ρε φίλος δεν το σπας το πακέτο να πάρουν πράμα πιο πολλά άτομα; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα