ProponitisTouKanape Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Κατεληξα στο g2 οσο αφορα το λειτουργικο ομως αυτο δεν μπορω να καταλαβω την διαφορα που λετε,δηλαδη οτι εφαρμογες android μπορω να βαλω στο ενα δεν μπορω να βαλω και στο αλλο?παντα συγκριση nexus 5 με lg g2 Υ.Γ κατι τελευταιο ειδα και το samsung I9505 galaxy s4 tο συγκεκριμενο ειναι καλυτερο (απο το g2) αξιζει να δωσω κατι παραπανω ? Δεν ειναι καλυτερο απο το G2. Ιδιας γενιας και υπαρχουν αρκετα παραπονα για lag. H Samsung με το TouchWiz φορτωνει τα κινητα της με αχρηστα πραγματα που το 95% των χρηστων δεν χρησιμοποιει κι ισα βαραινουν το Android. Απο Samsung το Νοτε 3 αξιζει, το κανονικο
eddie1996 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 ρε σεις κανενα απο την σονυ αξιζει για να το αγορασω γτ εχει μερικα καλα που βλεπω Εγώ κατά την δική μου γνώμη θα έλεγα να το απέφευγες την σονυ λόγω service( αρβατο) ανάμεσα στο nexus 5- lg g2 θα έλεγα καλύτερα το nexus 5 για τα updates και για τα καλά ηχεία που έχει.
DjBl3nd Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Εγώ κατά την δική μου γνώμη θα έλεγα να το απέφευγες την σονυ λόγω service( αρβατο) ανάμεσα στο nexus 5- lg g2 θα έλεγα καλύτερα το nexus 5 για τα updates και για τα καλά ηχεία που έχει. εχω ακουσει πολυ ασχημα λογια για την αρβατο γτ?? τι παιζει με αυτη?
toykaki Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Κατι ακομα διαβασα σε διαφορετικα site Για το λογισμικο στον ενα ελεγε Λειτουργικό σύστημα : Android 4.2.2 Jelly Bean στο αλλο ANDROID V4.4 KITKAT ... Πιο ισχυει τελικα και πιο η διαφορα?
akis337 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Θα πάρει αμέσως την ενημέρωση για το 4.4 αν δεν το έχει ήδη πανω
DjBl3nd Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Κατι ακομα διαβασα σε διαφορετικα site Για το λογισμικο στον ενα ελεγε Λειτουργικό σύστημα : Android 4.2.2 Jelly Bean στο αλλο ANDROID V4.4 KITKAT ... Πιο ισχυει τελικα και πιο η διαφορα? στο ενα λεει την εκδοση με την οποια κυκλοφορισε ενω στο αλλο λεει την εκδοση οπου αναβαθμιστηκε
toykaki Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Θα πάρει αμέσως την ενημέρωση για το 4.4 αν δεν το έχει ήδη πανω Γινετε αυτοματα και δωρεαν η ενημερωση?Επισης εχει κανεις αποψη για αυτο? http://www.ebay.com/itm/Premium-Tempered-Glass-Film-Cover-Screen-Protector-For-Iphone-HTC-One-M7-LG-G2-/171433854736?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&var=&hash=item27ea410710 Δηλαδη αν εγω θελω να το βγαλω μπορω?η θα κολληση δυνατα στην οθονη και ή θα κανω ζημια στο κινητο ή θα αφήσει σημαδια στην οθονη? Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2014 από toykaki
DjBl3nd Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Γινετε αυτοματα και δωρεαν η ενημερωση?Επισης εχει κανεις αποψη για αυτο? http://www.ebay.com/itm/Premium-Tempered-Glass-Film-Cover-Screen-Protector-For-Iphone-HTC-One-M7-LG-G2-/171433854736?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&var=&hash=item27ea410710 Δηλαδη αν εγω θελω να το βγαλω μπορω?η θα κολληση δυνατα στην οθονη και ή θα κανω ζημια στο κινητο ή θα αφήσει σημαδια στην οθονη? Δεν ειμαι σιγουρος αν γινεται αυτοματα αλλα οταν εισαι συνδεμενος σε ενα wifi στο κανει ενημερωση μεσω του wifi και οσο για το δευτερο μην κανεις τπτ εχουν ολα τα high-end κινητα το corning gorilla glass 3 και το προστατευει αρκετα κατα την γνωμη μου πιστευω και δεν τα εμπιστευομαι πολυ αυτα μπορει και στο τελος να μην σου λειτουργει η οθονη αφης λογω οτι δεν θα το καταλαβενει το δακτυλο σου.
toykaki Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Σας ευχαριστω και παλι οσο αφορα τις θηκες http://www.ebay.de/itm/FLIP-COVER-SCHUTZ-HULLE-FUR-LG-G2-HANDY-TASCHE-CASE-SLIM-ETUI-QUICK-WINDOW-/291142375504?pt=DE_Handy_PDA_Taschen_Schutzh%C3%BCllen&var=&hash=item43c9701850 Εχετε κατι στο νου?Δηλαδη πειραζει που εχει τζαμακι ας το πω και χειρζομαι απο εκει τις κλησεις??Δηλαδη το τζαμακι που εχει μπορει να επρεασει καπου αρνητικα την οθονη?
DjBl3nd Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Σας ευχαριστω και παλι οσο αφορα τις θηκες http://www.ebay.de/itm/FLIP-COVER-SCHUTZ-HULLE-FUR-LG-G2-HANDY-TASCHE-CASE-SLIM-ETUI-QUICK-WINDOW-/291142375504?pt=DE_Handy_PDA_Taschen_Schutzh%C3%BCllen&var=&hash=item43c9701850 Εχετε κατι στο νου?Δηλαδη πειραζει που εχει τζαμακι ας το πω και χειρζομαι απο εκει τις κλησεις??Δηλαδη το τζαμακι που εχει μπορει να επρεασει καπου αρνητικα την οθονη? εγω αν θα το παρω θα παρω μια θικη flip cover για να εχω και τις θηκες για τα λεφτα κτλπ
toykaki Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Για να μην ανοιγω νεο ποστ ενας φιλος μου πηρε ενα κινητο αλλα δεν βαλαμε και πολυ καλα την ζελατινα,εχει στην οθονη 6-7 κενα μικρα δεν τον πειραζουν απλα αυτο που δεν ξερουμε ειναι εαν πειραζει σε κατι την οθονη,αργοτερα να εχει καποιο προβλημα κ.λ.π
stamatinho Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Για να μην ανοιγω νεο ποστ ενας φιλος μου πηρε ενα κινητο αλλα δεν βαλαμε και πολυ καλα την ζελατινα,εχει στην οθονη 6-7 κενα μικρα δεν τον πειραζουν απλα αυτο που δεν ξερουμε ειναι εαν πειραζει σε κατι την οθονη,αργοτερα να εχει καποιο προβλημα κ.λ.π Σε καμια περιπτωση.Το μονο που ισως πειραζει ειναι το φιλο σου στην αφη. Στην επομενη αλλαγη θα τα παει καλυτερα,παντα ετσι γινεται
toykaki Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 ωραια ευχαριστω,μπορειτε να μου στειλετε στο Youtube ενα ωραιο ηος το για το screen protector?
toykaki Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Να κανω ακομα μια ισως χαζη ερωτηση,η θηκη που εχει μαγνητη μπροστα ενδεικτικα και μονο δειχνω http://i00.i.aliimg.com/img/pb/652/850/832/832850652_959.jpg....Επειρεαζη καθολου την οθονη και γενικα την λειτουργια του κινητου?ισως μπαταρια η κατι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα