Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα μονα που αξιζουν για μενα ειναι τα nexus 5 και lg g2 και οσο αφορα το note 3 neo παρε καλυτερα το note 3 ειναι πολυ καλο κι απο τα δυο

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

oχι δεν μπορω δυστηχς φιλε μου,εχω διαβαση πολλα και ειμαι αναμεσα σε nexus5 και G2 ...Οι περισσοτεροι τα συγκρινουν και δεν μπορω να καταληξω ακομα καπου....Γιατι δεν υπαρχει μια σαφεις απαντηση :P

Δημοσ.

Πήγαινε δες τα από κοντά και όποιο σου αρέσει τοτε,Προσωπικά μου άρεσε το G2 Και αυτό πηρα

Δημοσ.

oχι δεν μπορω δυστηχς φιλε μου,εχω διαβαση πολλα και ειμαι αναμεσα σε nexus5 και G2 ...Οι περισσοτεροι τα συγκρινουν και δεν μπορω να καταληξω ακομα καπου....Γιατι δεν υπαρχει μια σαφεις απαντηση :P

Μοιαζουν πολυ σαν τηλεφωνα αλλα εχουν λιγες βασικες διαφορες. 

Το G2 εχει καλυτερη καμερα, καλυτερη αυτονομια και λιιιγο καλυτερη οθονη.

Το Nexus 5 εχει stock Android, ο,τι πιο smooth μπορεις να αγορασεις και θα δεχεται ενημερωσεις απο την Google για αρκετο καιρο ακομα. (αν και το G2 θα λαβει Android L).

Εγω πιστευω πως το G2 ειναι καλυτερο σαν πακετο για αυτο το προτιμησα απο το Ν5. Το καλυτερο βεβαια ειναι υποκειμενικο, ειναι αναλογως τις αναγκες σου. Αλλος τη βρισκει με το αγνο Android και παιρνει το Nexus. Εμενα με ενοιαζε αρκετα η μπαταρια και πηρα το G2. Διαλεγεις και παιρνεις. 

Δημοσ.

oσο αφορα τα λειτουεργικα δηλαδη τα android ποιες οι διαφορες τους?γιατι απο οτι εψαξα λιγο βλεπω οτι εχουν το ιδιο

Λειτουργικό Σϋστημα:ANDROID V4.4 KITKAT..αν υυπαρχει διαφορα λοιπον αναμεσα σε αυτα τα δυο ας μου την εξυγηση καποιος,οσο αφορα δηλαδη τις εφαρμογες η δεν ξερω κ εγω τι αλλο

οπως επισεις και τα δυο και το lg g2 d802 ειναι 4g και το lg nexus d821 ειναι

Δημοσ.

oσο αφορα τα λειτουεργικα δηλαδη τα android ποιες οι διαφορες τους?γιατι απο οτι εψαξα λιγο βλεπω οτι εχουν το ιδιο

Λειτουργικό Σϋστημα:ANDROID V4.4 KITKAT..αν υυπαρχει διαφορα λοιπον αναμεσα σε αυτα τα δυο ας μου την εξυγηση καποιος,οσο αφορα δηλαδη τις εφαρμογες η δεν ξερω κ εγω τι αλλο

οπως επισεις και τα δυο και το lg g2 d802 ειναι 4g και το lg nexus d821 ειναι

Η βαση του λειτουργικου που τρεχουν ειναι ιδια, ειναι το Android Kit Kat. Στο G2 ομως η LG το εχει πειραξει λιγο (οπως κανουν και οι Samsung, Sony, HTC etc) εχοντας προσθεσει καποιες εφαρμογες δικες της κι εχοντας αλλαξει και καπως την εμφανιση σε σχεση με το "αγνο" που φτιαχνει η Google

Δημοσ.

Η βαση του λειτουργικου που τρεχουν ειναι ιδια, ειναι το Android Kit Kat. Στο G2 ομως η LG το εχει πειραξει λιγο (οπως κανουν και οι Samsung, Sony, HTC etc) εχοντας προσθεσει καποιες εφαρμογες δικες της κι εχοντας αλλαξει και καπως την εμφανιση σε σχεση με το "αγνο" που φτιαχνει η Google

ενταξει αφου μπορω οσες εφαρμογες μπαινουν στο μεν λειτουργικο να μπουν και στο αλλο δεν με πειραζει....

Δημοσ.

Στα 300€ δύο επιλογές έχεις.

Το g2 που έχει καλύτερη κάμερα και μπαταρία αλλά έχει το skin της LG, το οποίο χρήζει βελτίωσης. (θα πάρει το skin του g3 σύντομα)

Το Nexus 5 που έχει χειρότερη κάμερα και μικρότερη μπαταρία, αλλά φοράει stock Android, το οποίο για πολλούς αποτελεί πρωτεραιοτητα μιας και κάνει τη χρήση πολύ πιο πρακτική και ομαλή.

Για το note 3 neo που αναφέρθηκε παραπάνω, δεν είναι κακό, αλλά είναι μια κατηγορία κάτω σε χαρακτηριστικα.

Οπότε η επιλογή σου στην ουσία είναι stock Android Η μπαταρία και κάμερα. Το ζυγίζεις και αποφασίζεις βάση των δικών σου αναγκών.

Σε περίπτωση που η κάρτα μνήμης είναι απαραίτητη υπάρχει και το s4 αλλά είναι κανένα 50αρικο ακριβότερο.

Δημοσ.

Κατεληξα στο g2 οσο αφορα το λειτουργικο ομως αυτο δεν μπορω να καταλαβω την διαφορα που λετε,δηλαδη οτι εφαρμογες android μπορω να βαλω στο ενα δεν μπορω να βαλω και στο αλλο?παντα συγκριση nexus 5 με lg g2

Υ.Γ κατι τελευταιο ειδα και το samsung I9505 galaxy s4 tο συγκεκριμενο ειναι καλυτερο (απο το g2) αξιζει να δωσω κατι παραπανω ?

Δημοσ.

Τις ίδιες εφαρμογές έχουν όλα τα Android. Απλά η κάθε εταιρία προσθέτει κάποιες δικές της και αλλάζει την εμφάνιση του λειτουργικού για να διαφέρει από τους υπόλοιπους και να προμοταρει τις δικές της υπηρεσίες.

Το stock Android πάντα τρέχει πιο γρήγορα και με μηδαμινα Lag σε σχέση με τα skin των άλλων εταιριών.

Δημοσ.

Υ.Γ κατι τελευταιο ειδα και το samsung I9505 galaxy s4 tο συγκεκριμενο ειναι καλυτερο (απο το g2) αξιζει να δωσω κατι παραπανω ?

Oχι, ειναι χειροτερο. Χειροτερο σε επιδοσεις(με σημαντικη διαφορα), μπαταρια, software.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...