Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην το σκέφτεσαι   lg g2 το έχω 8 μήνες και έχω μήνη απόλυτα ικανοποιημένος   και από μπαταριά και από οθόνη  το μόνο  αρνητικό που έχει  είναι  ότι  δεν δέχεται κάρτα μνήμης σε περιορίζει στα 16gb 

θελω να το παρω αλλα εχω ενα προβλημα φοβαμαι μην μου τελιωσουν τα 10gb και μετα δεν ξερω τι να κανω

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θελω να το παρω αλλα εχω ενα προβλημα φοβαμαι μην μου τελιωσουν τα 10gb και μετα δεν ξερω τι να κανω

Ειναι αναλογως τι χρηση προκειται να κανεις, εγω για παραδειγμα δεν τραβαω βιντεο και ο,τι φωτογραφια τραβαω την ανεβαζω στο Google Drive και εχω καμια 100αρια τραγουδια. Τωρα αν θες να τραβας μεγαλα βιντεο και να βαλεις και 4-5 GB μουσικη ε τοτε ειναι λιγα. Παντως αν το συνηθισεις θα σε βολεψει το cloud που σου δινει ακομα 15GB αποθηκευτικου χωρου και μπορεις να βλεπεις τα αρχεια σου παντου, τραβας φωτογραφιες με το κινητο και τις βλεπεις στο tablet, στον υπολογιστη σου ή σε καποιο ασχετο σημειο αρκει να κανεις login. 

Δημοσ.

Ασε τα specs και πανε δες το απο κοντα.Το περιεργαζομε κανα μηνα και ειναι εξαιρετικο.Ανταξιο του note 3.Το g2 δεν πιανει μια μπροστα του

King μην λες ανέκδοτα φίλος

Δημοσ.

κοίτα με τα 32gb 50 ευρώ παραπάνω έχει

http://www.skroutz.gr/s/3971819/LG-G2-32GB.html

κι αμα χαλασει μετα τι γινεται ποσες μερες πρεπει να περιμενω?

Ειναι αναλογως τι χρηση προκειται να κανεις, εγω για παραδειγμα δεν τραβαω βιντεο και ο,τι φωτογραφια τραβαω την ανεβαζω στο Google Drive και εχω καμια 100αρια τραγουδια. Τωρα αν θες να τραβας μεγαλα βιντεο και να βαλεις και 4-5 GB μουσικη ε τοτε ειναι λιγα. Παντως αν το συνηθισεις θα σε βολεψει το cloud που σου δινει ακομα 15GB αποθηκευτικου χωρου και μπορεις να βλεπεις τα αρχεια σου παντου, τραβας φωτογραφιες με το κινητο και τις βλεπεις στο tablet, στον υπολογιστη σου ή σε καποιο ασχετο σημειο αρκει να κανεις login. 

αποκλειεται να βαλω τραγουδια ανω του 4 με 5 gb καμια 100σταρια τραγουδια σαν εσενα θα εχω με το ζορι αν περασω τα 250 τραγουδια και φωτογραφιες δεν τραβαω πολλες οσο για το cloud τι ενοεις οτι θα μπορω να ακουω τραγουδια που εχω στον υπολογιστη απευθειας στο κινητο?? και για ποια αποσταση μιλαμε οσο μακρια και να ειμαι???

κι εγω το ιδιο του λεω αποκλειεται να ειναι καλυτερο το note 3 neo απο το g2

Δημοσ.

Φιλε μου δοκιμασε το για λιγο καιρο και μετα πες μου αν λεω ανεκδοτα.Και εγω δεν το περιμενα τα ιδια ελεγα αλλα δεν το εχω δει να σκαλωνει πουθενα.Οθονη ανταξια του νοτε 3 και ας ειναι 720p(τα εχω συγκρινει διπλα διπλα το ενα με το αλλο).Το lg εχει κλασικη ips οθονη με οποια συν/πλην εχει η καθε τεχνολογια οθονης.Για μενα δεν υπαρχει συγκριση νοτε 3 νεο με g2.Το g2 εχει μικροτερη οθονη/δεν εχει sd/εχει πολυ χειροτερη οθονη(υποκειμενικο μιας και σε μερικους αρεσουν και οι ips)/δεν εχει πενακι/η μπαταρια ειναι ισαξια και στα 2.Οποιος απαντησει παρακαλω πρωτα να εχει δει το νοτε 3 νεο απο κοντα και οχι να λεει οτι το g2 ειναι καλυτερο απλα γιατι εχει τον sd800.

Δημοσ.

κι αμα χαλασει μετα τι γινεται ποσες μερες πρεπει να περιμενω?

Το καλύτερο είναι να πάρεις την lg hellas και να τούς  ρωτήσεις για το θέμα εγγύησης για το 32αρι εάν σε καλύπτει νομίζω πως αυτά που έχουν γίνει εισαγωγή από χώρα τής ευρωπαϊκής ένωσης  καλύπτονται  από το service της lg στην Ελλάδα  εάν δεν κάνω λάθος κανε   ένα  τηλέφωνο πάντως για να το σιγουρέψεις  

• Confused 1
Δημοσ.

Η Lg μετά από τηλεφώνημα μου,είπε πως η εγγύηση καλύπτει επισκευη(Όχι αντικατασταση) μόνο στα μοντέλα που έχουν εισαχθεί επίσημα στην Ελλάδα.Όχι το 32άρι δηλαδή...

Δημοσ.

αποκλειεται να βαλω τραγουδια ανω του 4 με 5 gb καμια 100σταρια τραγουδια σαν εσενα θα εχω με το ζορι αν περασω τα 250 τραγουδια και φωτογραφιες δεν τραβαω πολλες οσο για το cloud τι ενοεις οτι θα μπορω να ακουω τραγουδια που εχω στον υπολογιστη απευθειας στο κινητο?? και για ποια αποσταση μιλαμε οσο μακρια και να ειμαι???

Οχι, εγω στο Cloud αποθηκευω φωτογραφιες, οχι τραγουδια. Το Cloud ειναι ενας αποθηκευτικος χωρος που εχεις εσυ στο ιντερνετ, εγω χρησιμοποιω το Google Drive. Εχεις 15GB στη διαθεση σου. Τις φωτογραφιες μου τις ανεβαζω εκει για να μην μου κρατανε χωρο. Οταν τις ανεβαζω, μπορω να τις βλεπω απο οποια συσκευη εχει προσβαση στο Google Drive. Περα απο αποθηκευση, βολευει και για μεταφορα αρχειων. Εγω εχω ψιλοκαταργησει το στικ απο τοτε που ξεκινησα να το χρησιμοποιω. 

Δημοσ.

Το καλύτερο είναι να πάρεις την lg hellas και να τούς  ρωτήσεις για το θέμα εγγύησης για το 32αρι εάν σε καλύπτει νομίζω πως αυτά που έχουν γίνει εισαγωγή από χώρα τής ευρωπαϊκής ένωσης  καλύπτονται  από το service της lg στην Ελλάδα  εάν δεν κάνω λάθος κανε   ένα  τηλέφωνο πάντως για να το σιγουρέψεις  

με ενημερωσε η μανα μου οτι αμα εχω λιγη τυχη να ανεβω κανενα 200αρι ακομα και να παω στο samsung galaxy s5 αλλα προς το παρων κοιταω το g2 γτ ειναι πιο σιγουρο οτι θα το παρω

Η Lg μετά από τηλεφώνημα μου,είπε πως η εγγύηση καλύπτει επισκευη(Όχι αντικατασταση) μόνο στα μοντέλα που έχουν εισαχθεί επίσημα στην Ελλάδα.Όχι το 32άρι δηλαδή...

δλδ αναγκαστικα απο εκει που το πηρα ετσι? αρε lg 

Οχι, εγω στο Cloud αποθηκευω φωτογραφιες, οχι τραγουδια. Το Cloud ειναι ενας αποθηκευτικος χωρος που εχεις εσυ στο ιντερνετ, εγω χρησιμοποιω το Google Drive. Εχεις 15GB στη διαθεση σου. Τις φωτογραφιες μου τις ανεβαζω εκει για να μην μου κρατανε χωρο. Οταν τις ανεβαζω, μπορω να τις βλεπω απο οποια συσκευη εχει προσβαση στο Google Drive. Περα απο αποθηκευση, βολευει και για μεταφορα αρχειων. Εγω εχω ψιλοκαταργησει το στικ απο τοτε που ξεκινησα να το χρησιμοποιω. 

δεν και πολυ καταλαβα την δουλεια του ελα σε πμ να με πεις τι δουλεια κανει και αν γινεται να εχω τραγουδια στο cloud που λες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με ενημερωσε η μανα μου οτι αμα εχω λιγη τυχη να ανεβω κανενα 200αρι ακομα και να παω στο samsung galaxy s5 αλλα προς το παρων κοιταω το g2 γτ ειναι πιο σιγουρο οτι θα το παρω

Εγώ πάντως  δεν σου είπα σε κάποιο μήνυμα να βάλεις 200  ευρώ  παραπάνω  για galaxy s5  απλά σου είπα να διαθέσεις 50 ευρώ παραπάνω να πάρεις το 32αρι για το θέμα αποθηκευτικού χώρου και να πάρεις τηλέφωνο στην lg για να σιγουρέψεις το θέμα εγγύησης εάν καλύπτετε η όχι

Επεξ/σία από driverpit
  • Confused 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως  δεν σου είπα σε κάποιο μήνυμα να βάλεις 200  ευρώ  παραπάνω  για galaxy s5  απλά σου είπα να διαθέσεις 50 ευρώ παραπάνω να πάρεις το 32αρι για το θέμα αποθηκευτικού χώρου και να πάρεις τηλέφωνο στην lg για να σιγουρέψεις το θέμα εγγύησης εάν καλύπτετε η όχι

εε θα δουμε εχουμε χρονο ακομα

Δημοσ.

κοιτα να δεις και εγω αναμεσα σε αυτα τα 2 ειμαι note 3 neo και lg g2 (διαθετω μεχρι 350Ε maximum δεν μπορω παραπανω ουτε ευρω :P )..... πππφφφφ....Επισης βρηκα και το sony xperia z ultra c6833...H ουτε καν διπλα στα παραπανω?

Δημοσ.

κοιτα να δεις και εγω αναμεσα σε αυτα τα 2 ειμαι note 3 neo και lg g2 (διαθετω μεχρι 350Ε maximum δεν μπορω παραπανω ουτε ευρω :P )..... πππφφφφ....Επισης βρηκα και το sony xperia z ultra c6833...H ουτε καν διπλα στα παραπανω?

αν σου αρεσει η οθονη του note 3 παρτο αμα δεν σου αρεσει σχετικα μεγαλη οθονη παρε lg g2 οσο για το sony xperia z ultra μην το σκεφτεσαι καθολου ουτε ενα δεν αξιζει και το κινητο και η εξυπηρετηση και το service της σονυ

Δημοσ.

βασικα ειμαι αναμεσα σε 3 Nexus 5 lg g2 και note3 neo..Αλλα απο οτι καταλαβα απο λιγο διαβασμα σε αυτα τα 3 συναγωνιζονται το g2 με το nexus5 ...Εκτος και αν ακαταλαβα λαθος..οσο για την οθονη του νοτε 3 neo ..Τι εχει?και το λες εαν σου αρεσει η οθονη η μια ειναι 5.2 και η αλλη 5.5 ...Aυτο δεν με πειραζει τοσο οσο το service και οι δυνατοτητες,οποως πιο γρηγορο (συμαντικο για εμενα) πιο καλη αναλυση οθονης,τα 16gb μνημης μου αρκουν οποτε δεν παιζει σεναριο μνημης για εμενα,απο εφαρμογες κ.λ.π ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...