Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω ενα κινητο μεχρι 300 ευρω πανω κατω εχω σκεφτει το lg g2 αλλα ρωταω γτ μπορει να υπαρχει κανενα καλυτερο που να μην το ξερω εσεις τι μου προτεινετε?

Υ.Γ.: Σε περιπτωση που θελω το lg g2 με τα 32gb απο να το αγορασω??

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το lg g2 32gb ειναι στα 340 στο σκρουτζ

το ξερω για αυτο σκεφτομαι απο το amazon.com να το αγορασω μιας και το βρηκα 300 ευρω αλλα δεν ξερω αν εχει τπτ επιπλεον εξοδα

Δημοσ.

το ξερω για αυτο σκεφτομαι απο το amazon.com να το αγορασω μιας και το βρηκα 300 ευρω αλλα δεν ξερω αν εχει τπτ επιπλεον εξοδα

Να ξέρεις ότι θα σου βγει περισσότερο και από ότι του σκρουτζ λόγω έξοδα εκτελωνισμού και το 4g δεν θα δουλεύει στην ελλάδα.

Δημοσ.

Να ξέρεις ότι θα σου βγει περισσότερο και από ότι του σκρουτζ λόγω έξοδα εκτελωνισμού και το 4g δεν θα δουλεύει στην ελλάδα.

τοτε το 16αρι θα παρω αναγκαστηκα

Δημοσ.

Παιδια θελω ενα κινητο μεχρι 300 ευρω πανω κατω εχω σκεφτει το lg g2 αλλα ρωταω γτ μπορει να υπαρχει κανενα καλυτερο που να μην το ξερω εσεις τι μου προτεινετε?

Υ.Γ.: Σε περιπτωση που θελω το lg g2 με τα 32gb απο να το αγορασω??

Δες και το nexus5
Δημοσ.

στην αρχη ειχα αποφασησει να παρω το nexus 5 αλλα εψαξα παλι και βρηκα καλυτερο (κατα την γνωμη μου) το lg g2

Δημοσ.

To Neo εχει χειροτερη καμερα, ειναι μεγαλυτερο και εχει και χειροτερη οθονη απο το G2, το ενα εχει 5.5" 720p και το αλλο 5.2" 1080p. Το G2 ειναι φανταστικο κινητο, αλλα αν παρεις το 32 GB ψαξτο γιατι μπορει να μην σε καλυπτει η εγγυηση καθως δεν το εισαγει επισημα η LG στην Ελλαδα 

Δημοσ.

Note 3 neo πολυ καλυτερο απο g2 και περνει και καρτα μνημης

φιλε ειδες τα specs του?? ειναι χειροτερα κι απο τα specs του nexus 5

To Neo εχει χειροτερη καμερα, ειναι μεγαλυτερο και εχει και χειροτερη οθονη απο το G2, το ενα εχει 5.5" 720p και το αλλο 5.2" 1080p. Το G2 ειναι φανταστικο κινητο, αλλα αν παρεις το 32 GB ψαξτο γιατι μπορει να μην σε καλυπτει η εγγυηση καθως δεν το εισαγει επισημα η LG στην Ελλαδα 

συμφωνω μαζι σου αλλα δεν ξερω τι παιζει με τις εγγυησεις

Δημοσ.

την ίδια ερώτηση ήθελα να κάνω και εγώ.

προς το παρόν για LG G2 το βλέπω

εγω σου προτεινω να αγορασεις το lg g2 γιατι εχει μεγαλη μπαταρια και φυσικα αντεχει πολυ στην φορτωση εφαρμογων (απο οτι εχω ακουσει δλδ) και ειναι κινητο high-end σε mid-range τιμη 

Δημοσ.

φιλε ειδες τα specs του?? ειναι χειροτερα κι απο τα specs του nexus 5

συμφωνω μαζι σου αλλα δεν ξερω τι παιζει με τις εγγυησεις

Ασε τα specs και πανε δες το απο κοντα.Το περιεργαζομε κανα μηνα και ειναι εξαιρετικο.Ανταξιο του note 3.Το g2 δεν πιανει μια μπροστα του

Δημοσ.

Ασε τα specs και πανε δες το απο κοντα.Το περιεργαζομε κανα μηνα και ειναι εξαιρετικο.Ανταξιο του note 3.Το g2 δεν πιανει μια μπροστα του

προτειμω να παρω το lg g2 απο το note 3 neo παρα να παρω το note 3 neo και να κολλαει μετα απο μια εβδομαδα

Δημοσ.

Μην το σκέφτεσαι   lg g2 το έχω 8 μήνες και έχω μήνη απόλυτα ικανοποιημένος   και από μπαταριά και από οθόνη  το μόνο  αρνητικό που έχει  είναι  ότι  δεν δέχεται κάρτα μνήμης σε περιορίζει στα 16gb 

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...