Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα θέμα εδώ και κάτι μέρες στο λάπτοπ μου.

Δεν μπαίνει καθόλου στα Windows. Με το που το ανοίγω μου εμφανίζει αυτό.

?di=314089576429

Και στο καπάκι αυτό

?di=1614089577567

Και συνεχίζει η λούπα αυτή επ' άπειρον. Κλείνει δηλαδή ξανα-ανοίγει και βγάζει την πρώτη φωτό απ' την αρχή ύστερα τη δεύτερη κλείνει πάλι κτλ. κτλ. Το πρόβλημα είναι ότι έχω σημαντικά αρχεία μέσα τα οποία δε θέλω να χάσω και άρα η λύση του format απορρίπτεται εξ αρχής. Επίσης να βάλω από πάνω νέα windows και να διατηρήσω τα παλιά στο φάκελο win.old δύσκολο καθότι μόλις 3GB ελεύθερα στο σκληρό. Υπάρχει κάποια λύση?

[Α το σύστημα είναι win8.1 ξέχασα να το πω]

Δημοσ.

Μπορείς να βάλεις τον δίσκο σου εσωτερικό σε καποιο αλλο pc να πάρεις τα αρχεία σου και στην συνέχεια μετα απο το pc σου παλι να κανεις format ή αλλη λύση ειναι με ενα live cd linux να πάρεις παλι τα αρχεία σου

• Like 3
Δημοσ.

Και επειδή συνήθως πρέπει να πάθουμε για να μάθουμε, από δω και πέρα backup! :-)  (και σε δύο μέρη ακόμα καλύτερα, ειδικά αν είναι σημαντικά). Φαντάσου να χτύπαγε δίσκο, θα πλήρωνες τζάμπα λεφτά για ανάκτηση!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να βάλεις τον δίσκο σου εσωτερικό σε καποιο αλλο pc να πάρεις τα αρχεία σου και στην συνέχεια μετα απο το pc σου παλι να κανεις format ή αλλη λύση ειναι με ενα live cd linux να πάρεις παλι τα αρχεία σου

Προσανατολίζομαι στη λύση με το live cd. Πρέπει να χω κάνα DVD κενό οπότε κομπλέ. Χρειάζομαι έναν εξωτερικό σκληρό βέβαια αλλά οκ...

Φαντάσου να χτύπαγε δίσκο, θα πλήρωνες τζάμπα λεφτά για ανάκτηση!

Ο δίσκος χτυπάει βασικά (6χρονών το λάπτοπ) ,ακούγεται ένας ήχος λες και βρίσκει η βελόνα συνέχεια.

Πιο πολύ ακούγεται ο δίσκος πλέον από τον ανεμιστήρα της βάσης.

===================================================================================

Εδιτ: Έφτιαξα το live DVD όλα κομπλέ,μπήκα τα βλέπω τα αρχεία κανονικά.

Υπάρχει τρόπος να πάρω και τα bookmarks του firefox με κάποιον τρόπο?

Αποθηκεύονται μήπως κάπου στο φάκελο στα progr. files ή δεν?

Επεξ/σία από Razor_7
Δημοσ.

^Ωραίος θα το κοιτάξω.

Ubuntu έφτιαξα στο τσακ μπαμ 5'να κατεβει 3' το κάψιμο.

Βασικα σκέφτηκα να κάνω copy paste και τα program files στον εξωτερικό και μετά το format να τα πετάξω μέσα στα windows.Windows 8.1 έχω τώρα windows 8.1 θα βάλω, δε νομίζω να χω κάνα θέμα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...