chek2fire Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 H μόνη μας πλέον ελπίδα να δούμε panel που θα αντικαταστήσουν σε ποιότητα τις plasma έρχεται από την LG. Οι υπόλοιποι συνεχίζουν με παρωχημένες τεχνολογίες βαφτίζοντας της 4k 8k για να κοροϊδεύουν τον απλό τον κόσμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thrylos7 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μολις πηρα την 55αρα UHD της σειρας 850 και ειμαι ερωτευμενος.. Μετα απο 5 χρονια βλεπουμε για 8k ή 4k/120Hz OLED, προς το παρων και αυτο που καναμε υπερβαση ειναι. Στο θεμα μας. Παρα την εντυπωσιακη πτωση της τιμης, να εδινα πανω απο 3 χιλιαρικα για 1080p τωρα δεν υπηρχε περιπτωση, και ας ειναι OLED.. Γενικα δεν υπηρχε περιπτωση να δωσω ποτε 3 για TV αλλα λεμε τωρα. Παντως το οτι οι τιμες των OLED πανελ περνουν την κατιουσα τοσο γρηγορα σημαινει οτι σε μια 4-5ετια θα ειναι πλεον η νορμα ή πολυ προσιτες. Πολυ καλο αυτο. χωρις να θελω να πω οτι εκανες κακη κινηση (πολυ καλη εκανες αντιθετα), διαφωνω λιγο με τη λογικη σου και πιστευω οτι OLED >>>>> 4k . Γιατι την ποιοτητα εικονας και τα πλεονεκτηματα της OLED τα βλεπεις απο το πρωτο δευτερολεπτο και σε οτιδηποτε υλικο... απο την αλλη το 4k σημερα δε το βλεπεις πουθενα, οι νεες κονσολες δε το αντεχουν, και νεο μεσο τυπου bluray να βγαλει ταινιες δεν υπαρχει , οποτε στην καλυτερη την κανεις monitor για το PC σου και μεχρι εκει... Χωρια οτι σε καποια αποσταση και πανω ακομα και αν ειχες υλικο δε θα εβλεπες τη διαφορα στη λεπτομερεια... Ενω πραγματικα το μαυρο και η κινηση της OLED σε μαγευει και ειναι παντου εφαρμοσιμα, και ειναι η πρωτη πραγματικη εξελιξη στις τηλεοτασεις τα τελευταια 10 χρονια.... Συνεπως για σημερα αλλα και για τα επομενα 1-2 χρονια, 1080p OLED >>>> 4k LCD , απλα δεν ειναι ακομα οι τιμες εκει που πρεπει για να γινει αυτη η συγκριση, γι'αυτο δε λεω και οτι εκανες κακη αγορα, αφου με 850ε ουτε το 1/4 της oled δεν επαιρνες... Να τη χαρεις λοιπον, θα βγαλεις 3ετια ανετα, αλλα μη τρελενεστε τοσο με αναλυσεις για τις οποιες δεν υπαρχει υλικο και ενδεχομενως δε μπορειτε να δειτε τη διαφορα, σε σχεση με αλλα πιο σημαντικα θεματα στην εικονα, αυτο λεω μονο! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fingolfingr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Συνεπως για σημερα αλλα και για τα επομενα 1-2 χρονια, 1080p OLED >>>> 4k LCD , απλα δεν ειναι ακομα οι τιμες εκει που πρεπει για να γινει αυτη η συγκριση, γι'αυτο δε λεω και οτι εκανες κακη αγορα, αφου με 850ε ουτε το 1/4 της oled δεν επαιρνες... Να τη χαρεις λοιπον, θα βγαλεις 3ετια ανετα, αλλα μη τρελενεστε τοσο με αναλυσεις για τις οποιες δεν υπαρχει υλικο και ενδεχομενως δε μπορειτε να δειτε τη διαφορα, σε σχεση με αλλα πιο σημαντικα θεματα στην εικονα, αυτο λεω μονο! Αν και off topic δεν είπε για 850€ αλλα σειρα 850. Μαλλον κατι τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/4814691/LG-55UB850V.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Ημασταν σίγουροι ότι οι τιμές θα παρουσίαζαν μείωση κάποια στιγμή λόγω υλικών... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 χωρις να θελω να πω οτι εκανες κακη κινηση (πολυ καλη εκανες αντιθετα), διαφωνω λιγο με τη λογικη σου και πιστευω οτι OLED >>>>> 4k . Γιατι την ποιοτητα εικονας και τα πλεονεκτηματα της OLED τα βλεπεις απο το πρωτο δευτερολεπτο και σε οτιδηποτε υλικο... απο την αλλη το 4k σημερα δε το βλεπεις πουθενα, οι νεες κονσολες δε το αντεχουν, και νεο μεσο τυπου bluray να βγαλει ταινιες δεν υπαρχει , οποτε στην καλυτερη την κανεις monitor για το PC σου και μεχρι εκει... Χωρια οτι σε καποια αποσταση και πανω ακομα και αν ειχες υλικο δε θα εβλεπες τη διαφορα στη λεπτομερεια... Ενω πραγματικα το μαυρο και η κινηση της OLED σε μαγευει και ειναι παντου εφαρμοσιμα, και ειναι η πρωτη πραγματικη εξελιξη στις τηλεοτασεις τα τελευταια 10 χρονια.... Συνεπως για σημερα αλλα και για τα επομενα 1-2 χρονια, 1080p OLED >>>> 4k LCD , απλα δεν ειναι ακομα οι τιμες εκει που πρεπει για να γινει αυτη η συγκριση, γι'αυτο δε λεω και οτι εκανες κακη αγορα, αφου με 850ε ουτε το 1/4 της oled δεν επαιρνες... Να τη χαρεις λοιπον, θα βγαλεις 3ετια ανετα, αλλα μη τρελενεστε τοσο με αναλυσεις για τις οποιες δεν υπαρχει υλικο και ενδεχομενως δε μπορειτε να δειτε τη διαφορα, σε σχεση με αλλα πιο σημαντικα θεματα στην εικονα, αυτο λεω μονο! Χωρις να θελω να σε απογοητευσω ειναι αλλες οι προτεραιοτητες μας. Καταρχην πρωτο και κυριοτερο, αλλο OLED αλλο 4k. Εαν δεν μας ενδιεφεραν οι αναλυσεις ακομη με 640x480 και 800x600 θα ειμασταν. Δευτερον οι OLED ειναι προς το παρων απλησιαστες. Τριτον ναι ειναι μια αριστη λυση για 4k μονιτορ στο PC, ειδικα με τις νεες GPU εν οψει για υποστηριξη 2160p@60Hz μεσω HDMI 2.0 (DP και TV δυσκολα για τωρα σε ελαχιστες υπαρχει). Και θελω μια τετοια λυση, ηδη εβαλα BF4,Βioshock:Infinite επαιξα Fifa14 και Metro Last Light και επαθα πλακα. Και με το workaround στους οδηγους της Nvidia παιζεις ηδη σε 60Hz και ειναι και μια χαρα (χωρις ενεργοποιημενο το SLI μου ομως). Τεταρτον εχω τραβηξει ενα καρο βιντεακια με το Note 3 απο διακοπες απο περισυ ηδη, και πλεον τα βλεπω ηδη σε full glory. Πεμπτον με μια 4k βλεπεις το 1080p 3d content οπως πρεπει, λογω αναλυσης. Εκτον υπαρχουν mastered @4k ταινιες αν θες να δεις ηδη. Υπαρχουν λοιπον πολλοι λογοι οπως βλεπεις για καποιον να το κανει ηδη ειδικα εαν ηθελε μια τηλεοραση τωρα. Το περιμενω παντα ισχυε και θα ισχυει και δεν ειμαι διατεθειμενος να περιμενω ειδικα για να πεσουν οι 4k OLED σε επιπεδα 2000 και κατω. Θα παρει καιρο δεν το βλεπω τοσο συντομα οσο πιστευετε μερικοι.. Και τελος. Οταν για ενα 55αρι πολυ καλο 1080p πανελ θελω 1000+ , ε οχι ρε αδελφε δεν θα παρω παλι τεχνολογια που εχω ηδη με μια 40αρα Sammy 1080p/real 100Hz απο το 2008. Το θεωρω κοροιδια. Ειπαμε αποψεις.. Για εσενα η ομολογουμενως απιστευτη τεχνολογια OLED σε 1080p αξιζει παρα πανω απο ενα 4k μονιτορ. Για εμενα οχι.. Και ουτε ειμαι διατεθειμενος να περιμενω για να παρω μια OLED. Θα παρω πιθανοτατα μια 8k OLED σε καμια πενταετια οταν θα εχει ωριμασει πληρως η τεχνολογια και θα υπαρχει και full content. p.s 55αρα και 4k πανελ και 3D με 850 μονο σε καμια Κινα θα βρεις και αν. Double that και τσεκαρε τι σου εδειξε ο φιλος απο πανω.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Κυρτή, 60αρα, oled, 4k, 120hz και τι στον κόσμο... περιμένεις true 120hz από hdmi σε tv? δύσκολα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thrylos7 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Χωρις να θελω να σε απογοητευσω ειναι αλλες οι προτεραιοτητες μας. Καταρχην πρωτο και κυριοτερο, αλλο OLED αλλο 4k. Εαν δεν μας ενδιεφεραν οι αναλυσεις ακομη με 640x480 και 800x600 θα ειμασταν. Δευτερον οι OLED ειναι προς το παρων απλησιαστες. Τριτον ναι ειναι μια αριστη λυση για 4k μονιτορ στο PC, ειδικα με τις νεες GPU εν οψει για υποστηριξη 2160p@60Hz μεσω HDMI 2.0 (DP και TV δυσκολα για τωρα σε ελαχιστες υπαρχει). Και θελω μια τετοια λυση, ηδη εβαλα BF4,Βioshock:Infinite επαιξα Fifa14 και Metro Last Light και επαθα πλακα. Και με το workaround στους οδηγους της Nvidia παιζεις ηδη σε 60Hz και ειναι και μια χαρα (χωρις ενεργοποιημενο το SLI μου ομως). Τεταρτον εχω τραβηξει ενα καρο βιντεακια με το Note 3 απο διακοπες απο περισυ ηδη, και πλεον τα βλεπω ηδη σε full glory. Πεμπτον με μια 4k βλεπεις το 1080p 3d content οπως πρεπει, λογω αναλυσης. Εκτον υπαρχουν mastered @4k ταινιες αν θες να δεις ηδη. Υπαρχουν λοιπον πολλοι λογοι οπως βλεπεις για καποιον να το κανει ηδη ειδικα εαν ηθελε μια τηλεοραση τωρα. Το περιμενω παντα ισχυε και θα ισχυει και δεν ειμαι διατεθειμενος να περιμενω ειδικα για να πεσουν οι 4k OLED σε επιπεδα 2000 και κατω. Θα παρει καιρο δεν το βλεπω τοσο συντομα οσο πιστευετε μερικοι.. Και τελος. Οταν για ενα 55αρι πολυ καλο 1080p πανελ θελω 1000+ , ε οχι ρε αδελφε δεν θα παρω παλι τεχνολογια που εχω ηδη με μια 40αρα Sammy 1080p/real 100Hz απο το 2008. Το θεωρω κοροιδια. Ειπαμε αποψεις.. Για εσενα η ομολογουμενως απιστευτη τεχνολογια OLED σε 1080p αξιζει παρα πανω απο ενα 4k μονιτορ. Για εμενα οχι.. Και ουτε ειμαι διατεθειμενος να περιμενω για να παρω μια OLED. Θα παρω πιθανοτατα μια 8k OLED σε καμια πενταετια οταν θα εχει ωριμασει πληρως η τεχνολογια και θα υπαρχει και full content. p.s 55αρα και 4k πανελ και 3D με 850 μονο σε καμια Κινα θα βρεις και αν. Double that και τσεκαρε τι σου εδειξε ο φιλος απο πανω.. δεν ειναι αλλες οι προταιρεοτητες... μου απαντησες λες και σου ειπα "τσαμπα την πηρες, πεταξες τα λεφτα σου" , και εδω εκανες λαθος. Ολοι tech-geeks ειμαστε εδω περα και γουσταρουμε την τεχνολογια ακομα και οταν η λογικη δεν υποστηριζει τις ενεργειες μας. Επισης κατι που εχω μαθει με τα χρονια ειναι να ειμαι ειλικρινης, και να παραδεχομαι οτι κατι το κανω για την "κ@βλα" μου, και τοτε κανεις δε μπορει να μου πει τιποτα. Δε δινουμε λογαριασμο σε κανεναν, αν γουσταρεις να αγορασεις κατι, το αγοραζεις και αν παραδεχτεις οτι το κανεις για το γουστο σου, εισαι αφοπλιστικος προς τον καθε ξερολα που θα ερθει να σου πει οτι κακως το αγορασες γιατι "μπλα μπλα μπλα"... Και εγω το 2006 αγορασα προβολεα 1080p και εδωσα 3 χιλιαρικα και παλεβα με τις τοτε δυσκολιες να κατεβαζω bluray απο το hdbits για να εκμεταλευτω την αναλυση... δε το μετανιωνω σημερα, απλα στο λεω για να καταλαβεις οτι δεν σου ειπα οτι σου ειπα γιατι "τσαμπα ειναι τα σπεκς (αναλυση) και δε θα μπορεις να τα εκμεταλευτεις". το θεμα ειναι οτι εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο και οταν καλεισαι να κανεις μια επιλογη γιατι δε χωρανε και τα 2 καρπουζια στην ιδια μασχαλη, εκει λεω οτι κατα τη γνωμη μου καλυτερα OLED 1080p παρα LCD 4k, και εξηγησα τους λογους που θα εγερνα προς το πρωτο. Φυσικα σημερα δεν υφισταται καν αυτο το διλλημα γιατι δεν υπαρχουν καν φτηνες 1080p oled ακομα...εξου και παρερμηνευσες το μυνημα μου... Εγω ειπα οτι ειπα απομονονοντας το 4k LCD > 1080p OLED, που μου ξυνησε, δεν εκρινα ουτε την αγορα σου, ουτε πιστευω οτι μπορουσες να κανεις κατι καλυτερο απο αυτο που εκανες. Και αυτο επειδη οι OLED που ειδα φετος, πραγματικα ηταν η πρωτη φορα που ενιωσα οτι κατι βελτιωθηκε αισθητα, ολα τα αλλα, αναλυσεις, HZ, backlight κλπ , @@ιες για να πουλησουμε νεα προιοντα ειναι τοσα χρονια. Φετος επιτελους ειδα κατι που με εκανε να κλαιω που δεν μπορω να το φτασω οικονομικα, και αυτο με γεμισε αισιοδογια για το μελλον, οτι οταν φτηνινει επιτελους θα γινει μια αναβαθμιση που δε θα ειναι κατ'ονομα παλι... Τελος, απλα να αναφερουμε, οτι η αναλυση εχει μια ιδιαιτεροτητα, καλη ειναι, αλλα παιζει ρολο και ποση μπορει να αντιληφθει το ματι σου στην εκαστοτε αποσταση. Σε ολους μας αρεσουν τα καλα specs, αλλα αν στην 55αρα 4k δεν κατσεις στα 2 μετρα , δε θα δεις και τη διαφορα απο το 1080p ακομα και αν οντως ειναι το υλικο 4k... το λεω αυτο γιατι πολλοι εκει εξω θα καθονται στα 3 μετρα, θα το θεωρουν και "πολυ κοντα για 55αρα, τρελος εισαι?" και θα πανηγυριζουν που εχουν και 4k... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bazinga13 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Κυρτή, 60αρα, oled, 4k, 120hz και τι στον κόσμο... Διαβασα οτι σ αυτες τις κυρτες τηλεορασεις αμα δεν κατσεις στο κεντρο δεν βλεπεις καλα,ισχυει κατι τετοιο η ειναι ακομα μια μπαρουφα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 δεν ειναι αλλες οι προταιρεοτητες... μου απαντησες λες και σου ειπα "τσαμπα την πηρες, πεταξες τα λεφτα σου" , και εδω εκανες λαθος. Ολοι tech-geeks ειμαστε εδω περα και γουσταρουμε την τεχνολογια ακομα και οταν η λογικη δεν υποστηριζει τις ενεργειες μας. Κατσε με μπερδεψες. Δεν απαντησα εγω εσυ εκανες πρωτος quote ποστ μου. Οχι ειναι ηλιου φαεινοτερον οτι ειναι αλλες οι προτεραιοτητες απο την στιγμη που θεωρεις την 4k ασκοπη αγορα και ευχεσαι να ειχες τα λεφτα για μια 1080p OLED. Αυτο ειναι ξεκαθαρο. Απο εκει και περα δεν χρειαζεται να το παμε παραπερα με γενικευσεις για πραγματα χιλιοειπωμενα και πλατιαζει πολυ το θεμα. Επισης κατι που εχω μαθει με τα χρονια ειναι να ειμαι ειλικρινης, και να παραδεχομαι οτι κατι το κανω για την "κ@βλα" μου, και τοτε κανεις δε μπορει να μου πει τιποτα. Δε δινουμε λογαριασμο σε κανεναν, αν γουσταρεις να αγορασεις κατι, το αγοραζεις και αν παραδεχτεις οτι το κανεις για το γουστο σου, εισαι αφοπλιστικος προς τον καθε ξερολα που θα ερθει να σου πει οτι κακως το αγορασες γιατι "μπλα μπλα μπλα"... Βασικα δεν εχω να παραδεχθω τιποτα ειμαι 39 εχω ριξει απειρα χρηματα στην τεχνολογια, και ποσως με ενδιαφερει η αποψη των αλλων αν δεν ειναι φιλων. Πως σου φαινεται αυτο για αφοπλιστικο; Εσυ τροπον τινα, σχολιασες την επιλογη μου για την αγορα αυτης της TV, αραδιαζοντας μου τις αποψεις σου για το ποσο περισσοτερο χρησιμη ειναι η OLED>>>>>4k και σου απαντησα σε αυτο, οτι υπαρχει και ο αντιποδας σε λογικη. Και εγω το 2006 αγορασα προβολεα 1080p και εδωσα 3 χιλιαρικα και παλεβα με τις τοτε δυσκολιες να κατεβαζω bluray απο το hdbits για να εκμεταλευτω την αναλυση... δε το μετανιωνω σημερα, απλα στο λεω για να καταλαβεις οτι δεν σου ειπα οτι σου ειπα γιατι "τσαμπα ειναι τα σπεκς (αναλυση) και δε θα μπορεις να τα εκμεταλευτεις". Αδελφε να σου πω την αληθεια ετσι οπως τα γραφεις δεν καταλαβαινω τι ακριβως θελεις να πεις και πως φτανεις σε αυτο το συμπερασμα. Στο ξαναλεω με ολο το θαρρος ποσως με ενδιαφερουν οι προτεραιοτητες σου. Δεκτο το ποστ σου, απο εκει και περα εκανα και εγω διαλογο για τα πλεονεκτηματα των 4k, τωρα τα παραπερα οπως καταλαβαινεις δεν εχουν καμια σχεση και ειναι αχρειαστα. το θεμα ειναι οτι εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο και οταν καλεισαι να κανεις μια επιλογη γιατι δε χωρανε και τα 2 καρπουζια στην ιδια μασχαλη, εκει λεω οτι κατα τη γνωμη μου καλυτερα OLED 1080p παρα LCD 4k, και εξηγησα τους λογους που θα εγερνα προς το πρωτο. Φυσικα σημερα δεν υφισταται καν αυτο το διλλημα γιατι δεν υπαρχουν καν φτηνες 1080p oled ακομα...εξου και παρερμηνευσες το μυνημα μου... Εγω ειπα οτι ειπα απομονονοντας το 4k LCD > 1080p OLED, που μου ξυνησε, δεν εκρινα ουτε την αγορα σου, ουτε πιστευω οτι μπορουσες να κανεις κατι καλυτερο απο αυτο που εκανες. Και αυτο επειδη οι OLED που ειδα φετος, πραγματικα ηταν η πρωτη φορα που ενιωσα οτι κατι βελτιωθηκε αισθητα, ολα τα αλλα, αναλυσεις, HZ, backlight κλπ , @@ιες για να πουλησουμε νεα προιοντα ειναι τοσα χρονια. Φετος επιτελους ειδα κατι που με εκανε να κλαιω που δεν μπορω να το φτασω οικονομικα, και αυτο με γεμισε αισιοδογια για το μελλον, οτι οταν φτηνινει επιτελους θα γινει μια αναβαθμιση που δε θα ειναι κατ'ονομα παλι... Κοιτα το ξαναγραφεις αυτο που εχω κανει bold και μαλλον ειναι ευσεβης ποθος, γιατι αν γυρισεις και δεις το πρωτο ποστ μου πουθενα δεν λεω οτι 4k LCD>1080p OLED, λεω οτι ειναι πιο προσγειωμενη και συμφερουσα αγορα. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Το θεμα ειναι αδελφε οτι δεν εχουμε τις ιδιες προτεραιοτητες. Εσυ εχεις κολλησει στην OLED tv και θες μια εστω και αν ειναι 1080p. Μην επαναλαμβανομαστε και μην μιλαμε για μια τεχνολογια που εμφανως το ξαναλεω ειναι πολυ καλη αλλα για εμενα τα υπολοιπα χαρακτηριστικα της σε συναρτηση παντα με την τιμη της την καθιστουν ασυμφορη αγορα. Αλλα δεν προσπαθω να στο περασω με το ετσι θελω στο κεφαλι, σου ειπα τις σκεψεις μου γιατι εκανα αυτη την αγορα, και κακως το εκανα κιολας απο οτι αντιλαμβανομαι και τελειωνει εδω το θεμα. Εαν εσυ θεωρεις οτι η ΟLED τεχνολογια ειναι το μονο σοβαρο πραγμα που βγηκε τα τελευταια χρονια σε επιπεδο TV, δικαιωμα σου και καταλαβα γιατι το θεωρεις απο το πρωτο ποστ δεν χρειαζονται παλι κατεβατα για να μου πεις τα ιδια με αλλα λογια. Εγω ξεκαθαρισα την θεση μου. Και η καλυτερη τηλεοραση του κοσμου να ειναι πανω απο 2 χιλιαρικα δεν θα δωσω ποτε για τηλεοραση. Πηρα μια τηλεοραση μετα απο 6 χρονια, που για εμενα οπως τα ζυγισα μου προσφερει παρα πολυ καλη αποδοση τιμη και χαρακτηριστικα που θελω σε σχεση με την προηγουμενη. Για εσενα ενα 4k panel ειναι αχρειαστο και μια τεχνολογια @@ σαν τις αλλες, για αλλους οχι. Ειπαμε τις αποψεις μας, τις ειδαν και οι αλλοι που προφανως και τις ξερουν οποτε ας τελειωσει λοιπον εδω γιατι οπως θα εχεις καταλαβει δεν αφορα και τους αλλους η δικη μας επιλογη, και ουτε θελουν να γεμιζουμε το τοπικ με ασκοπα κατεβατα. Τελος, απλα να αναφερουμε, οτι η αναλυση εχει μια ιδιαιτεροτητα, καλη ειναι, αλλα παιζει ρολο και ποση μπορει να αντιληφθει το ματι σου στην εκαστοτε αποσταση. Σε ολους μας αρεσουν τα καλα specs, αλλα αν στην 55αρα 4k δεν κατσεις στα 2 μετρα , δε θα δεις και τη διαφορα απο το 1080p ακομα και αν οντως ειναι το υλικο 4k... το λεω αυτο γιατι πολλοι εκει εξω θα καθονται στα 3 μετρα, θα το θεωρουν και "πολυ κοντα για 55αρα, τρελος εισαι?" και θα πανηγυριζουν που εχουν και 4k... Τωρα βλεπω οτι για δευτερη φορα υποθετεις κατι χωρις να ρωτησεις. Ξερεις σε τι αποσταση εχω την 55αρα και μου κανεις μαθηματα αποστασης και χρησιμοτητας αναλυσεων; Ειπα απο το πρωτο ποστ οτι παιζω παιχνιδια στο PC και την χρησιμοποιω σαν δευτερο μονιτορ, αυτο δεν σε εκανε να υποψιαστεις κατι για ολα αυτα; Εν παση περιπτωσει εγω δεν θα συνεχισω να σπαμαρω το τοπικ και αν θελει ο μοδερατορας ας σβησει και τα ποστ μας, δεν προσφερουν τιποτα ουσιαστικο στο θεμα, και ουτε εχω σκοπο να την βγαλω να την μετρησω πια ειναι η μεγαλυτερη (τεχνολογια μην παει το μυαλο στο πονηρο).. Καλη συνεχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα